Vacanta la vila in Grecia

Vacanta la vila in Grecia | Autor: LoraG76

Link direct la acest mesaj

Ne gandim deja la concediu...
Am vrea sa nu fie un concediu clasic, la mare, la hotel, ci intr-o vila pe malul marii, ori apartament mai mare intr-o casa, sa aiba si curte, eventual... ceva de genul asta. Suntem 6 persoane si un copil.
A fost cineva intr-un astfel de concediu in partea de nord a Greciei?

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu am fost in Thassos, relativ usor de ajuns. Nu stiu exact ce vrei, sa fie pe continent, pe insula.... dar sigur gasesti o vila. Trebuie sa fie neaparat pe malul marii ? sau la o distanta mica ?
Noi am stat intr-o vila cu curte, terasa, loc mic de joaca pt copii dar la o distanta de vreo 150 m de plaja. In thassos gasesti f multe vile frumoase cu curte. Daca dai cautare pe forum o sa gesesti subiectul "impresii despre insula thassos".
Cu asta te-am putut ajuta ca in alta parte nu am fost in grecia.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chiar acum voiam sa scriu la subiect ca nu vreau pe insule, vreau pe continent, sa fie mai usor de ajuns cu masina. Ca zone: Paralia Katerini/Halkidiki/Thessalonik/Kavala
Cat costa feribotul pana pe insula Thassos?
O sa ma uit acum pe site-ul indicat de tine, multumesc! Am gasit si noi multe vile pe net, insa...stii cum e, una e cand iti recomanda cineva...

Noi am dori un apartament/vile, ceva pentru 6 adulti si un copil...nu e musai sa fie chiar pe plaja, dar nu mai departe de 400-500 de metri.
Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

ferry costa cam 4-5 euro/persoana si masina in functie de marime, poate ajunge pana pe la 20 de euro.
Vuila la care am stat 3 ani e draguta insa nu mai e cum era in primul an cand am fost acolo pt ca proprietarii au si un hotel nou de care au mai multa grija. Insa la vila e foarte curat in camere dar nu e lux. dimineata e un mic dejun stil bufet, mie mi-a fost de ajuns altora nu. Acum depinde si ce vrei de la concediu, daca vrei sa ai o camera f luxoasa, daca vrei sa ai decat un loc de dormit decent si curat sau ai alte prioritati. Anul trecut aveam senzatia ca toata vila e a noastra de pe la 12 incolo pt ca proprietarii plecau si mai veneau a 2 a zi dimineata sa ne pregateasca micul dejun.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi am fost anul trecut, pe bratul Sithonia, la un bungalow -Miramar. Facem 20 de pasi din camera pana la mare. Liniste multa, curte cu palmieri, camerele curate, se schimbau lenjeriile si prosoapele din 2 in 2 zile, TV in camera, AC, nu te deranja nimeni. Singurul "dezavantaj" era ca pana in "statiune" aveai ceva-ceva de mers...adica vreo 10-15 min pe jos.
Cu masina noi ne-am descurcat excelent.

Mergi la inceput

Liliac1, stii vreun site, ceva, unde pot gasi bungalow-rile Miramar? Ca eu nu dau de ele...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Vreau si eu mai multe detalii despre aceste bungalouri din Sithonia...Miramar asa se numeste complexul?

Mergi la inceput

Nu a mai stat nimeni in Grecia la o vila, nu la hotel???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Miramare se numeste complexul respectiv. Noua ne-a placut fff mult.
www.romadria.ro/frame.php?link=mht/miramare.htm" target="_blank">Aici este o oferta.
Fiind un complex in parteneriat grec-roman, in a doua zi a sejurului au venit reprezentantii unei firme de turism si ne-am prezentat programe de drumetie pentru fiecare zi. In cele 7 zile cat am stat acolo...am fost plecati mereu pe undeva.
Dezavantaj: plaja este cu pietre, dar ti se pun la dispozitie sezlonguri si umbrelute...iar in port sunt si plaje nisipoase (noi am stat la plaja efectiv vreo 8 ore )
Pe bratul kassandra plaja este mai nisipoasa.

Daca te intereseaza, iti pot spune si despre ce excursii am facut.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Nu stiu exact ce vrei de la o vacanta, dar iti pot recomanda un loc placut pe Kassandra/Polichrono WWW.THERAMVOS.COM

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Liliana, la complex Miramar exista si piscina?

Mergi la inceput