Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita_tiana

offff
sunt constienta ca nu pot sa ma duc tot la 4 zile la ecografie...dar anul trecut, pe la 22-23 sapt s-a oprit din evolutie, si mor de frica...si pana duminica a miscat asa frumos.......

22+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

draga mea, nu mai gindi negativ! atragi relele! nu are bb nimic!
anul trecut era anul trecut, acum esti acum..nu te da peste cap singurica ca iti faci rau! stiu vb aia ca "25 la fundul altuia e simplu", dar , uite..ca sa te mai linistesti, parerea mea e sa o suni pe dna dr care te are in grija, sa ii spui tot ce simti, dar incearca sa nu fii panicata..ca dr astia sunt cum sunt..si vezi ce spune dinsa..acum..in alta ordine de idei nici 1mie de eco nu sunt bune, dar dc te face sa te simti ok si dna dr e de acord..du-te la eco!

incearca sa te linistesti..DD e cu tine..DD nu lasa pe nimeni!

ana-maria 24 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am stat un pic intinsa,ca ma durea spatele..insa nu am putut sa dorm!!

Philip..saru' mana!!Dar cand vad ce profesii au fetele pe aici...Dar o sa am si eu vreme,toate la timpul lor!!Wow ...super data ati ales pt cezariana!!E suparat Philip ca pleaca bunica??
Carla...yamiii...

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna seara burticutze!
Am reusit sa "recuperez" paginile pe care nu le citisem. Aqua, felicitari pentru baietel!
Am vazut ca si voi aveti dureri de burtica. Mi se intampla uneori sa simt dureri jos, in abdomenul inferior, sau in zona ovarelor. Alteori, in dreapta sau in stanga, in zona a ceea ce a fost odata talie A, si din cand in cand o senzatie de greutate in burtica.
Va rog, mamicile care au experienta, cum se simt contractiile Braxton-Hicks?
tiana, stai linistita. Si eu am zile (sau nopti) in care bebe face dansuri tribale, si zile/nopti in care nu simt deloc "activitate".
Va pupam pe toate si eu si BB!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
25+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Am schimbat si noi semnatura!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
26+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

neata-neata

apropos, ana maria care e compania aia asa aducatoare de profit, eu nu prea sunt la curent cu ce se intampla in ro.

pupici

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

am zis eu asa..ca asa zic astia pe la TV..chiar dc se fac concedieri...e vb de compania nationala de petrol si gaze :)..ca sa nu facem reclama!

ana-maria 24 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna seara, burtici de mamici!
Eu nu mai pot sta mult in sezut , ma doare ultima vertebra, sau pe acolo, de mor. Am stat azi mai mult pe scaun ce-i drept, ca am sambata un examen si aveam de notat, conspectat etc.
Din acest motiv v-am citit pe fuga si acum ma duc sa ma intind un pic.
Daca tot vorbim de profesii, eu sunt profa de mate, titulara undeva departe de casa, dar detasata la cativa km de Suceava. Sa vedem ce posturi apar la pretransfer si poate ajung mai aproape. Si mai fac un master, sunt in primul an, in speranta ca ma va ajuta sa plec din invatamant. Desi imi place, o sa am un copil de crescut si salariul din invatamant nu prea-mi permite asta.
Am fugit sa ma intind, poate da si bebe vreun semn, ca nu prea a dat azi. Dar eu nu-mi fac griji, ca abia am inceput sa o simt mai serios.

O seara buna!

Andreea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea
Si mai poti sa mai respiri???

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Nu, de ce, am nevoie?

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Uff, am alergat azi in 50 parti si maine trebuie sa o iau de la capat. Mi-am facut si nervi ca am trecut pe la MegaImage si sucul bio de care luam pentru mine si Saby costa acum cateva zile 10 lei, acum este 13, ce mare lucru , 30% ?

Philip, felicitari ca ati stabilit data, foarte frumos!
AlexsiMatei, sanatate multa! Poti lua 3 paracetamol pe zi, dar sa nu fie din acela cu efedrina (la noi se numeste sinus). Aveti pe acolo remedii homeopate de la Boiron sau de la altii? Daca gasesti si vrei sfaturi, sunt pe aici.
Aqua, felicitari pentru baietel!
Dani3llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

In legatura cu greutatea initiala, eu am revenit la 3 saptamani dupa nastere, si n-am facut decat sa mananc si sa alaptez, plus trezitul la 2-3 ore noaptea. Tonusul muscular mi-a revenit mai greu, dupa vreo 2 luni.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla....chiar ca e de dat ,ce chestie...totusi sa scumpesti un produs cu 30% in cateva zile mi se pare prea bataie de joc!!
Serialbastre...bafta la examen si odihna placuta!!

Dani3llaaaaaaaaaaaaaa....vrem noutati!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Uitati si un banc,gasit tot pe DC,ca azi am avut "ora sexuala"

O fatuca se angajeaza, in prima zi o ia patronul si o prelucreaza: - Noi nu zicem NU la clienti, ii aburim, ii amanam. Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un tip: - Manusi aveti? - Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? - De piele, normale. - Cu un deget, cu 2 cu 5? - Normale, cu 5. - Albe, rosii, verzi? - Negre, normale. - Le purtati la palton sau la jacheta? - La palton, ca vine iarna. - Domnule, va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, c**u' ti l-am aratat ieri ACUMA-MI DAI HARTIE IGIENICA ?

elena,21 cu +Radu (21.10.2005)

http://community.webshots.com/user/nicuratze

23 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput