Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)
Raspunsuri - Pagina 17
voicu_bebi spune:
salut fetele ce faceti? scuzati absenta..eram data disparuta hihi
eu sunt bine,bebelina miscareata o viitoare balerina![]()
apropo vad ca se vorbeste despre profesii..eu nu prea am cu ce ma lauda
am terminat facultatea in iulie 2008 si nu am apucat sa profesez k in august am ramas gravi 
in rest suntem bine burticuta creste ...la dr ajungem pe 19 februarie ,sper k analizele care le-am facut in trim 2 sa fie bune.
pt bebelina inca nu am apucat sa cumparam nimic...poate de luna viitoare .
va pupic si am sa scriu si eu mai des!

Anca..

24+ 
pozici

strunfita spune:
I love Paris!!! Pentru mine e cea mai frumoasa capitala din Europa, apoi pe locul 2 as pune Stockholm.
Londra e frumoasa, dar noi am prins un timp in august acum 2 ani cand am fost brrrr, erau 10-12 grade afara. Si innorat, si mohorat...
Viena nu m-a incantat in mod deosebit, am stat o saptamana si am tot cutreierat la ea... E frumoasa, but I love Paris.
A, si oraselele care imi plac la maxim sunt Salzburg (Austria) si Bruges (Belgia).
Si n-am ajuns inca la Roma. Chiar fetele, ati fost? Cum e? Pe mine ma tenteaza sa merg in viitorul apropiat, mai ales ca de curand avem Wizzair-ul din Timisoara.
Noi Europa am cam cutreierat-o aproape toata, am un vis sa ajung la un moment dat in State sau Canada. Sunt convinsa ca sunt asa de diferite de mica Europa, si vreau tare sa merg.
23+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
strunfita spune:
Laurraa, stiam de Bogdan ca inseamna "dar de la Dumnezeu", acuma stiu si de Teodora ![]()
Multumesc mult pentru urari!
Tot vroiam sa-ti zic ceva de mult, dar n-am mai apucat. Ziceai tu la un moment dat ca vreti sa mergeti la toamna in Antalya cu bebele mic. Noi am fost anul trecut, si mi-a tras B. o diaree, cu vomitat, groaznic a fost, ne-am intors cu el asa de slab, si se pare ca de la apa din piscina. Cel putin asa ne-au zis acolo. Si hotel 5 stele, ultra all inclusive ...
Aveti grija la puiut cand mergeti. Eu am ramas traumatizata. Pana nu-mi cresc copiii mari, da mari, io nu mai calc la turci.
23+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
baby-first spune:
Buna, burtici!!!
Am reusit sa termin de citit ce ati scris, ca tare ati mai fost harnice...acum sa vedem cu ce incepem...
Laura, Tiana, nu va mai stresati, sa vedeti ca o sa fie bine si o sa ajungeti de o sa va trezeasca noaptea cu gimnastica ce o face in burtica, asa cum mi s-a intamplat mie noaptea trecuta...mai aveti putintica rabdare, au ramas doar cateva saptamani pana atunci...![]()

In legatura cu profesiile, am vazut ca majoritatea sunteti ingineri, economisti, contabili, cateva sunteti in invatamant, asa ca eu sunt cam in minoritate aici. Desi am avut o gramada de joburi pana acum, in prezent sunt pe juma casnica...ce super suna!
Am inceput prin a lucra in invatamantul primar, ceea ce nu mi-a placut, asa ca am schimbat placa si am mers la facultate: kinetiterapie, care imi place enorm, dar care se plateste asa cum stim noi ca e in sanatate. De aceea am fost plecata in decurs de cativa ani si am lucrat pe vase de croaziera in spa, ca therapist. Acum ca m-am intors, am inceput sa "lucram" din greu la bebe, asa ca nu am avut timp sa-mi caut nimic de lucru. Dar colaborez cu o sala specializata in gimnastica si masajul pre si post partum, dar asta doar de cateva ori pe saptamana. dar imi place din nou enorm ce fac.
Bebe Brca, am vazut ca intrebai de diferite locuri din Europa. Daca te intereseaza ceva locuri exotice, din Caraibe, am cam vazut destul de multe de acolo, mai ales ca am vazut ca te ocupi de o agentie de turism.
Sa aveti o zi super 

Cristina
26+
Alexandra Sonia
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea
AlexSiMatei spune:
Hello hello fetele!!!
Eu astazi stau acasa sa imi oblojesc raceala si in mod trist a trebuit sa muncesc cate ceva pana acum (si acum sunt pe un conference call, dar uite trag chiulul si nu sunt atenta
)
Vremea e...ce sa zic...ca la Londra. De dimineata a fost frumos si soare, dar cica foarte frig, iar acum e doar frig. Se pare ca si in weekend o sa fie urat afara...
Altfel orasul e foarte interesant, divers, vibrant si foarte viu, dar nu e la fel de frumos ca Parisul de exemplu... Praga imi place la nebunie, am stat acolo vreo trei luni in 2004 si e un orasel splendid (oamenii nu sunt deloc prietenosi dar daca stai doar cateva zile nu se observa, si oricum fiind micut nici nu iti trebuie mai mult de 3 zile sa-l vezi...)
Maya/Maia era si pe lista mea de nume in caz ca aveam fetita, ne sugerase cineva si Teodora, insa mie mi s-a parut un pic cam serios pentru cineva din familia noastra zgubilitica
dar e un nume foarte frumos! Iar Maia Teodora suna foarte bine!
Felicitari fetelor care au mai aflat culoarea carucioarelor!!
A venit si Matei din Bucuresti in sfarsit si l-am convins sa lucreze de acasa azi sa-l mai vad si eu la fata
asa ca acum stam fiecare in cate o camera la laptopul personal - nu foarte romantic... Dar sunt foarte mandra ca am mancat impreuna primul pranz gatit in intregime de mine (suntem impreuna de 10 ani si casatoriti de 4 1/2, ca sa va pun realizarea in perspectiva
), si zice ca i-a placut!! 

Nu stiu ce ziceati de inginere, ca vad ca avem cel putin trei sau patru in odisee, nu? Eu sunt singurica pe aici cu Dreptul la baza...

Alex
19+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
Serialbastre spune:
La multi ani, Bogdan! Sa fii sanatos, fericit si sa te bucuri de surioara ta.
(Strunfita, sper ca am retinut bine ca ai o fetita la purtator, daca nu, scuze )
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby-first Buna, burtici!!! ![]() In legatura cu profesiile, am vazut ca majoritatea sunteti ingineri, economisti, contabili, cateva sunteti in invatamant, asa ca eu sunt cam in minoritate aici. Desi am avut o gramada de joburi pana acum, in prezent sunt pe juma casnica...ce super suna! Am inceput prin a lucra in invatamantul primar, ceea ce nu mi-a placut, asa ca am schimbat placa si am mers la facultate: kinetiterapie, care imi place enorm, dar care se plateste asa cum stim noi ca e in sanatate. De aceea am fost plecata in decurs de cativa ani si am lucrat pe vase de croaziera in spa, ca therapist. Acum ca m-am intors, am inceput sa "lucram" din greu la bebe, asa ca nu am avut timp sa-mi caut nimic de lucru. Dar colaborez cu o sala specializata in gimnastica si masajul pre si post partum, dar asta doar de cateva ori pe saptamana. dar imi place din nou enorm ce fac. |
Ma inscriu in clubul restrans al celor multilateral dezvoltate
In paralel am avut o firma de intermedieri diverse, da nu am avut niciodata suficient curaj sa renunt la servicii stabile, cu venit sigur si substantial in CM=necesar ptr credite, pentru o firma de care trebuia sa ma ocup singura, nu am avut sustinerea nici macar a parintilor din pct asta de vedere. Pe langa contabilitate, am facut manegement si marketing turism (visam la o pensiune) si apoi un master in resurse umane, am inceput si comunicatii audiovizuale (asa se numea pe atunci facultatea respectiva la iatc), dar am ramas cu cursuri de redactor-reporter, si un curs de lb. greaca, doar asa...de amorul artei, ca sa fiu mai cu mot, ca nu mi-a folosit niciodata, nici nu-l trec in cv.
A, si in alt paralel
Pentru ca deja le fac evaluarile cu ochii inchisi ma gandesc serios sa-mi iau atestate si pentru specializarile astea, eventual si auditor de mediu si calitate, sa fie tacamul complet.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina
21MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anda_magda spune:
fetelor am o veste cam naspa! tocmai mi-am luat rezultatul de la analize, iar la listeria mi-a iesit indeterminat adica 1/160. o sa pun mana pe tel sa o sun pe doctorita si sa vedem ce zice. probabil o sa trebuiasca sa ma deplasez pana la Buc cat de repede.
ma duc sa ma intind putintel in pat ca nu mai pot de spate.
Vine bebica ....
+26
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
dicirstea spune:
anda_magda, sunt primele analize te felul asta pe care le faci? ADica le-ai facut si in primul trimestru si au fost negative? Stiam ca listeria e naspa in primul trimestru, poate provoca pierderea sarcinii, dar nu are nici un efect asupra lui bb.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
21
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
baby-first spune:
dicirstea, m-ai batut!!! Dar nu se stie niciodata ce va fi si de mine, asa ca s-ar putea sa te ajung pe drum ![]()
Anda_Magda, sper sa fie toate bune cu rezultatul de la analize, eu sunt cam stresata cand ma gandesx, ca eu nu cred ca mi-am facut vreodata analizele pentru listeria, chiar ma gandeam la asta zilele astea...
Eu inca mai incerc sa ajung in Ungaria la un 4d, sper sa si reusesc...
Cristina
26+
Alexandra Sonia
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea