Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

multumesc pentru felicitari fetelor.sanatate si voua si bebelusilor.cat despre nume ne gandim si va dam de veste.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Tiana, ma bucur ca ai simtit minunea.Nu o sa se intample ca anul trecut. Mai ai putin si intri in saptamana 24 asa ca trece hopu. Hai pupici si trebuie sa fim puternice.Am trecut noi peste o durere infinita si nu putem acum sa ne bucuram de aceste momente care pot fi chiar unice? O burtica asa mumoasa sa o stresezi cu ganduri grele, negre si urate? Hai sa zambim, sa fim optimiste si sa constientizam ca acest bebe e al nostru si il vom tine in brate. Capu sus

23 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Laura, , o sa vezi ca o sa fie bine! Imi place cum va "certati" voi pe numele fetei . Cu dormitul pe spate e in regula atata timp cat te simti tu bine.
Ramonaiani, uite ca sefa mi-a citit gandurile! Si eu zic ca e o nesimtire crasa si numai sa vii la botez racit.

Noi cel mai mult cu Saby cu masina am facut drumul Bucuresti-Mangalia si retur in aceeasi zi. Cand avea 2 luni a fost mai usor decat la 10 luni, cand nu mai avea stare.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

O cafeluta fetele sau capucino, ciocolata calda?

Va servesc caci mie mi s-a facut pofta de o cafea aromata si ma duc sa-mi fac repede. Sa aveti pofta

23 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Imi permit o sugestie pentru fetele care simt nevoia sa se binedispuna cu o sesiune scurta de shopping. Am vazut la Rinascimento manecute de diferite culori, la 29 lei. Nu imi dau seama daca e mult sau putin, dar pentru mine, care nu am gasit bluze nici la reduceri sub 60 ron, au fost o afacere. Asa pot folosi bluzele fara maneca sau cu maneca scurta de asta-vara, gen baby-doll, care imi vin bine si acum, si cu manecutele pe deasupra (am incercat varianta cu helanca pe dedesubt, dar am senzatia de sufocare, nu mai suport nimic la baza gatului, nici macar lantisor).

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Ganesha...felicitari pt bebe baietel!!Sa fie sanatos si sa stea cumintel pana la termen,la tine in burtica!!
Tiana...ma bucur ca te-ai linistit!!
Carla...e de bine,normal!!Nu ai vazut ca ti-am oferit si flori!??
Mh...asa este,ai mare dreptate...mi-a trecut supararea!!
Oana_du..ma bucur ca nu te-ai suparat!!
Laura...si mie imi place mult Teodora Maria!!Dar merge perfect si Teodora Maya!!
Strunfita..."La Multi Ani!" pt Bogdan,sa fie fericit,multa sanatate si sa aiba parte de tot binele din lume!!Iar tie...sa fii mandra mereu de puiul tau si multa fericire!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

In sfarsit am terminat de citit, am dat gata o casoleta de inghetata pana am recuperat din urma, am treaba sa nu pot sa respir, dar n-am nici un chef.

Tiana, nu trebuie neaparat sa faci eco de fiecare data cand ai indoieli, poti merge doar sa asculte inimioara copilului cu "palnia" pe burtica sau sa-ti iei un aparat de ascultat zgomotele fetale.
Ganesha, felicitari pentru baietel!
Maria, , , mereu esti tare dulce, nu stiu cum faci .

Am schimbat semnatura, am terminat 20 saptamani, uraaa!

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Mai fetelor..nu ma mai laudati atata,sa nu cumva sa mi se urce la cap!!

Carla...asa sunt eu si in viata reala!!Toata lumea imi spune ca am ceva "lipicios"!!Dar am si destule momente cand sunt nesuferita...de' o adevarata Balanta!!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna fetelor....
e adevarat ca mi-a mai trecut stresul, dar tot nu sunt calma....cred ca numa cand o sa o vad in brate la mine.....

22+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Felicitari Carla,pt noua semnatura...ce repede trece timpul asta!!

Fug sa imi intind parul,sa mancam ceva si la plimbare cu noi,ca e soare si bine!!

la toate burticutele

Buburuza noastra

Mergi la inceput