Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)
Raspunsuri - Pagina 10
maria_bunica spune:
Clodyac...eu iti tin pumnii inca de pe acum sa fie totul bine,iar tu incearca sa te calmezi si sa te odihnesti,ca bebe are nevoie ca tu sa fii mai linistita!!Hai...cu siguranta vei veni maine cu vesti bune!!!
23+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
La Carla,sincer nu ma mai mira nimic!!Ceea ce povesteste ea parca o defineste...si daca nu ar face atatea lucruri mai excentrice pt unii...parca nu ar fi ea,Carla!!!

23+
Buburuza noastra
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica La Carla,sincer nu ma mai mira nimic!!Ceea ce povesteste ea parca o defineste...si daca nu ar face atatea lucruri mai excentrice pt unii...parca nu ar fi ea,Carla!!! ![]() ![]() 23+ Razvan Nicholas sau Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Exact!
23 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
philip spune:
dani, felicitari, ma bucur ca totul e bine!
mi se pare mie sau sunt mai multi baieti pe aici?
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Deocamdata sunt cam la egalitate...cred ca avem cea mai echilibrata odisee!!![]()
23+
Buburuza noastra
simsof spune:
Sunt si eu ingrijorata de cele 9 kg de pana acum. Doctorita mea zice ca totul e ok, ca suntem in grafic, dar pe mine ma ingrijoreaza asta. La Daria, dupa nastere am revenit la greutate de dinainte de sarcina, luasem doar 12 kg.
Oana_du intrebai de acele contractii false, eu le-am avut la Daria si se manifestau cand mergeam mult pe jos, mi se intarea burta tare si trebuia sa ma opresc. Ce sa zic, m-a ajutat mult mersul pe jos, am nascut in 8 ore de la inceperea contractiilor si doar 2 ore au fost mai grele, dar acum...nimic miscare, doar in masina (poate asta-i si motivul pentru care m-am ingrasat mai mult acum).
Serialbastre avem aceeasi profesie. Si eu am fost profesor titular de mate la 23 km de Iasi si pentru ca nu mai era nici un loc pentru Iasi la titularizarea din 2005 si pentru ca doream sa fac doar invatamant, am hotarat sa vin cu bursa in Canada. Acum mai am un an de doctorat si apoi trebuie sa ma hotarasc daca raman in universitate (dar asta inseamna cativa ani de postdoctorat pe la alte universitati) sau merg in preuniversitar, unde salariile si benefiturile sunt foarte atractive, dar mai trebuie 8 luni de pedagogie. Oricum, tot mate vreau sa fac, ca doar atata ma pricep sa fac:-)
Cat priveste numele de David, mi-a placut din prima si il aveam pregatit inainte de a-l concepe pe bebe. E greu sa alegi un nume frumos, sa fie si romanesc si sa fie si usor de pronuntat de straini, dar asta imi place si mie mult.
Sa aveti o zi buna si sarcini fara probleme!
mamica de Daria (26.09.2005) si
23+
David
maria_bunica spune:
Oana_du...m-am uitat acum pe prima pagina si am observat ceva,ce trebuie sa modifici!!
Marcelle...nu mai are nici un copilas,insa la semnatura apare Bianca,pt ca ne scrie dupa ID-ul matusii ei..Ea a incercat sa isi faca id aici insa asteapta de mult timp aprobarea..asa ca scrie pana una -alta dupa id-ul altei persoane!!
Sper ca nu te superi ca ti-am zis,nu este nimic grav ca ai scris asa!!

23+
Buburuza noastra
AlexSiMatei spune:
Dani3lla, felicitari!!!
Tare faza cu "pana la utlimul ecograf nasti natural". Eu mi-am propus sa stept cu decizia pana vorbesc cu doctorul, sa vedem si el ce parere are.
O iau si eu spre casa, va pup 

Alex
19+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
maria_bunica spune:
Fetele....am o durere groaznica in jurul buricului,asta ce-o mai fi???Si parca mi s-a intarit si burtica...
23+
Buburuza noastra
clodyac spune:
maria ia un no-spa si pe mine m-a durut mai mult timp in jurul buricului dar simteam durerea inauntru nu stiu cum sa iti explic parca ma dureau intestinele
si mie mi s-a intarit burtica si nu numai o data si m-am pus linistita in pat cu no-spa si a trecut
sper sa iti treaca si tie si ai grija de tine 
22 + cu 
http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/