Aspirante cu vechime "medie" (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CE dulce e ea cum face cand o stropesti

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salut gagix,

Ce faceti? Pe mine ma doare capul de ieri. Am luat un pumn de pastile degeaba. Ma lasa un pic si apoi de la capat.

Camy urata mai e Z1. Intotdeauna. Si toate de aici care suntem aspirante cunoastem sentimentul.

Cris mersic pentru informatie.

Arianna mersic pt cafea. Eu acum am reusit sa beau o juma de ceasca. Poate imi trece si capul.

Monica tu ce de ai emotii?

Winter bine ai revenit. Nu te mai "vazusem" de multisor.

Anca, Maria e o scumpa. Ca de obicei.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut!
Io-s in ziua 21 din....nu stiu din cate, mi cam neregulat, cam 24-28, facut test barza, perfect negativ oricum nu m-am omorat cu prestatu, da pana la vara am termene sa raman gravi, ca nu vreau sa ma intorc la lucru am fost ieri pe acolo in vizita si au sarit ca lupii pe mine, ca de cand ma intorc la munca nu vreau ii aceasi nebunie ca intotdeauna

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

moni sa treaca emotiile.
sincer si pe mine m-au luat emotiile. eu cea care indemnam omu de la spate: suna, programeaza-te, acum ca stim si data au inceput emotiile. joi dimineata ne asteapta nenea dr pregatit.
sunt intr-o oarecare dilema: sa merg cu el sau sa il las singur? am zis ca voi merge in ziua operatiei sa ii fiu alaturi dar sa vad cu ce ma intorc de acolo sau poate gasesc ceva unde sa stau. oricum bugetul e cu mult sub linia de plutire. nici macar la colacul de salvare nu pot ajunge.
tocmai ce am avut azi sedinta...pa sporu de antena, si suntem indreptatiti sa il luam, caci avem birourile la ultimul etaj si deasupra avem antene una si una. dar e criza, nu sunt bani.
mai avem putin si ne taie si putinii bani ce ii luam de la sindicat. nu stiu ce o sa facem, dar se anunta zile negre.
revin cu o intrebare: cat sa dau la anestezist?

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
camy, curaj, curaj. Stiu sentimentul...dar noi suntem "barbate", nu?
Am reusit in sfarsit sa ma programez la doctorita cu care a nascut cumnata mea acum 3 luni. Am zis sa mai cer o parere, ca nea ginec. meu o fi el bun in obstetrica, dar nu recunoaste ca nu prea il duce cu fertilitatea..Sa vedem. Joi ma duc la eco de z21, poate ma mai luminez nitel, ca la aia de z14 m-am confuzat rau.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Nici eu nu mai vreau la munca . M-am saturat pana peste cap de PIC si POC MI-e somn de mor si n-am chef de nimic

Emotii, nu stiu, m-am tot gandit la Andreiutu azi, am si plans, ma gandesc cu groaza desi sunt convinsa ca va fi bine. Plus ca am mai pus eu cap la cap niste informatii. Pana la urma am inteles ca nu e chiar nebun Iosup ca insista cu IR-urile. Doctora la care am fost, printre primele lucruri de care m-a intrebat au fost IR-urile... plus ca mi-am adus aminte ca am avut dureri de spate in zona rinichilor inainte de nastere si inainte de a incepe sa fac shushu rosu... in fine, acum e bine ca stiu semnele daca Doamne fereste. Zilele astea parca trec atat de greu.. nu vreau decat sa ma vad in septembrie cu bebe in brate sanatos si papacios... of Scuze de cearceaf... simteam nevoia sa ma descarc. Abia asteept s ama duc la dr ca am o mie de intrebari sa-i pun... saraca

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

moni o imbratisare calda de imbarbatare si sustinere.
eu si acum mai plang asa dupa mazarica. la tine e de inteles.
eu vreau la munca, imi place nespus ceea ce fac, dar nu vreau sa-si bata joc astia de noi. sa muncim pe degeaba nu vreau.
bafta la doftor.
dar eu cat dau la anestezist?

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Am avut o zi!!!!!!!
Delphi depinde de operatie. Nu te arunca la prea mult ca au de unde. Eu zic ca 1 mil e suficient. Auzeam cand am fost la operatie ca o tipa care facuse histero sa pregatea sa dea 2 mil. Eu am dat 50 de lei.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Monica, draguta de tine, e normal sa te gandesti.
Eu zic sa o innebunesti pr dr cu intrebarile, poate ei sunt prea ocupati sa fie preocupati.
Si neaparat, mergi si alti 2 dr pt a avea ai multe pareri, pt siguranta voastra si a bebelinei (ti-am zis ca e fetita, da?!)
Fetelor voi sunteti ca si familia mea, oricat de daramata as fi, intru aici si va gasesc.

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

Mergi la inceput

Bey, da voi chiar ati fugit toate????

Coco, la fel simt si eu. In mometele cele mai grele aici mi-am gasit linistea si o vorba buna

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput