Aspirante cu vechime "medie" (25)
s-au intors printre noi:
Arde2010
Marynik
ancadragoman cu Maria Alexandra
blanche25
ariana1005
Oanaiacovita
Alexa.1983 cu cu Alexis Daniel
monica dicut cu felicitari!!!
gaby76
Cocolyso
anaxena cu Maria
winter
bujo cu Filip
marryan
dma2007 cu Maria Andreea
AnnaBaby cu Ioana Maria
Kitzy cu Diana
Andreutza23
pusichet
Gabitza1977 cu Denis Stefan
CrisaS
diaconmaria
marybcu Mario
AleDutulescu
matiz cu Mati
feciancu Gabriel
noname
Ylaricu Maria Eva Denisa
marimaria
ioana olaf
dymomo77
claudela
bulinanico79
claudinna cu Florin Razvan
vrmoana
Arianna_M
alinutza23
camy pus cu bebe Darius Andrei
voicu bebi
... si mai asteptam...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
Raspunsuri
vias spune:
un capitol nou, o sansa noua, nu???
...numai bine sa auzim!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
arde2010 spune:
S-a si inchis capitolul dincolo...
Ce luna viitoare... nu cred ca ii arde acum sa se gandeasca la luna viitoare... CAMY... stim toate ce simti acum si suntem alaturi de tine... mai mult nu pot spune acum. Noapte buna...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
gaby76 spune:
camy ...
m-au mancat si pe mine deshtele... si sa fac eu ceva pe firul ala care se vede ca asa-mi ies mie testele unul la care nu se vede nik si unul unde se vede "ceva"....
http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti
dymomo77 spune:
Clar azi e zi de butoi. Imi pare tare rau camy. Ce sa zic....stateam aseara in pat si nu puteam sa adorm si ma gandean(a scris cineva mai devreme despre asta pe la un topic) daca nu imi este dat sa fac un bb??? Poate asa e scris... Cine stie... Oricum suferinta asta ne macina luna de luna si din cate constatla prietenele din jurul meu care au o anumita varsta si nu au copii, ca la mine e mai greu sa analizez situatia, devenim din ce in ce mai incrancenate, mai ursuze, fara chef de viata... Imi tatal meu cu ani in urma(si cred ca el e singurul "bunic" nestresat ca nu are nepoti) ca dumnezeu realizeaza asa un echilibru in tot ceea ce iti da.. unora le da cariera, altora banii, altora armonia in familie, altora copii.. Eu una stau bine cam la toate capitolele si uneori ma gandesc "daca mai vreau si un copil oare cer prea mult.
dymomo77 spune:
Abia a inceput capitolul si deja l-am stricat cu postarea de mai devreme. Acu astept de la voi sa il inveseliti cu liniute II.
vias spune:
EU VA MULTUMESC PENTRU CUVINTE..
am cumparat azi testul...am ajuns acasa...si nu puteam sa-l fac...ca sa vedeti...imi era frica de raspuns...l-am asteptat pe Cristi...l-am facut...a iesit negativ...am intrat aici...am scris...si Cristi imi spunea sa nu ma mai prefac, sa plang acum...ca asa o sa-mi revin...am refuzat sa fac asta vreo ora...apoi am inundat bratele lui..acum sunt bine...pregatita sa incep o noua luna..
...ce ciudat...cum e si viata asta...
...dar...trebuie sa FIM PUTERNICE!!!...acest trebuie sa va face sa merg mai departe...vreau sa vina si la mine un ...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
si uitasem sa spun...dar va multumesc sincer pentru sustinere......mereu va multumesc in gandul meu...de ce sa nu o fac si public, nu?
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
nu pot sa dorm de rau ce-mi este...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune