Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata anca ceva simptome de uratzii?? sau de bebe?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
nu am niciun simptom ,ciudat dar nu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adra_bell spune:
O primiti si pe Eva in randul mucosilor? Deocamdata se inscrie doar cu o nara, sper ca asa sa si ramana....
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
si noi ne inscriem in clubul mucosilor....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
cristi07 spune:
citat din mesajul lui adra_bell Kemimay cu scuze pentru intarziere![]() Ank Desyderiaadra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
La multi ani! si din partea noastra

Cristina si Radu 3.12.2007
bb_yasmi spune:
aa si de assera avem si febra!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Lavi imi pare rau 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
iarasi a cazut eric pe gresie, pe spate...
din vina mea...spalam pe jos si a alunecat... a facut un cucui la ceafa..i-am pus compresa cu gheata...
ce sa fac? aore trebuie sa-l duc la medic??????
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea daca a cazut din picioare pe spate si pe gresie eu m-as duce in locul tau
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Roxxy80 spune:
ANK, LA MULTI ANI MAMICA FRUMOASA!!!!!! SA FII SANATOASA, MEREU VESELA, SA AI NUMAI FERICIRE SI BUCURII!!!!
Referitor la aruncatul obiectelor, Matei este campion
. Vecinul de dedesubt ne-a amenintat deja ca o sa cheme politia (intre noi fie vorba, e un mos la vreo 80 de ani, singur, fara copii). Noi avem gresie si in sufragerie, deci va dati seama cum se tot aud obiectele cazand. Cea mai mare placere pe care o are este sa arunce jucaria aia de la FP: supriza formelor de biscuiti, care e destul de grea. Oricum mi-am dat seama ca e o jucarie adevarata ca nici macar nu s-a ciobit pana acum
.
Eu cred ca e o etapa care parca totusi tine de ceva vreme. Sa-l vedeti cum scoate mancarea din gura si o freaca in palme si o arunca la o distanta considerabila. Am incetat sa cred ca bucataria mea va mai fi curata vreodata
.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7
Roxxy80 spune:
Offf...imi pare asa de rau. Si noi parca in loc sa ne facem bine suntem si mai raciti. In fiecare zi tuseste mai rau si de mucusori nu vreau sa va spun cati am scos cu batista bebelusului
.
| citat din mesajul lui bb_yasmi aa si de assera avem si febra!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7 
Kemimay cu scuze pentru intarziere