Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
miha, pe la voi cum mai decurg ostilitatile?

"Mami,ca sa nu ne certam,iti spun de pe acum ca nu mi-e foame si nu vreau sa mananc".

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

hotarat mai e baiatul tau!
eu zic sa-l lasi,sa nu intri in jocul lui...probabil, dc vede ca nu te agiti o sa-si schimbe atitudinea.
Succes si sper sa depasiti faza asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
bravo Cecilia....cat a crescut ...deja!
Evei....vanataia, bat-o vina!
bb, wow... ce vacanta faina te asteapta!te cam invidiez....
eladea2005, si eu am aceiasi dilema ca si tine ref.la recipientul de lapte....dar eu inca nu vreau sa renunt la biberon...ca si asa daca il dau in maini nu mai termina de baut ca o apuca joaca....asa ca bea inca lapticul la mama in brate...e chiar asa rau?
dany26...nici Ana nu se joaca cu jucarii ci vrea cu tot felul de ustensile,sticle, capace, oale...ce vede la noi....daca ma vede ca ma joc cu vreo jucarie vrea si ea...si la noi e cum zicea ancadragoman, bb, adina
tema cu sotii....ff buna!sotul ajunge la 18,30 ...la noi el ar vrea sa se joace mai mult cu ea dar gaza mica vrea cu mine...il mai trimit dimineata sa-i dea laptele...mai merge cu ea la soacra-mea in vizita...acum a nu mai - afara ...mai merge in jurul blocului cu ea(ata timp cat nu urla dupa mine)...dar desi toate astea sunt o multime de faze cand ma gasesc urland la el ca nu face una sau alta....nu e pe faza , cum s-ar zice...mai sta la tv. la pc..mananca(si i-ar placea sa nu fie deranjat...)
adinag, succes micutei cu sportul de iarna!
pussi de lichide ce sa zic...a mea bea laptele max 300 ml/zi si ceai , apa, suc....mai 100 ml...50 -100 ml supica ...eu zic ca e putin ..dar daca nu vrea mai mult?!
nu cred ca se pot pedepsi la varsta asta...nu stiu...poate gresesc...aici ne pot ajuta cele cu experienta...
bine ai revenit oana r....bataile intre frati vor mai continua....cel putin la mine asa a fost....asa ca rabdare si calm!
ellis...imi pare rau ca ai inceput "cu stangul"...cum s-ar zice!...dar cred ca in mom in care ai ajuns acas ai uitat de toate ....
roxxy80.... sa va faceti bine, amandoi cat se poate de repede.....si sa nu uiti sa ne povestesti de echograf ! si e clar si pt. mine acum....copilasii cand sunt bolnavi nu mananca!
bine ai revenit totulli..foarte scurta vizita ! sa mai vii.... lui Serban
adelamaria....saracutele de voi... sanatate multa si voua....sa ne dai de veste si noua ce-a fost cu sangele din pampers...
mariussimiuc, maamaaaaa..da ce ti-e si cu copii astia ...oricum e de admirat...a fost clar si diplomat!
am inceput mesajul asta la ora 14,30....acum am ajuns la zi!in sfarsit!
va doresc o seara placuta !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

slaba miscare p'aci...

ne-am inscris si noi la concurs...daca ne votati, va multumim!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
ne-am inscris si noi la concurs...daca ne votati, va multumim!

Foarte frumoase!

Mey...voi ma faceti sa ma inscriu si eu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26
hotarat mai e baiatul tau!
eu zic sa-l lasi,sa nu intri in jocul lui...probabil, dc vede ca nu te agiti o sa-si schimbe atitudinea.
Succes si sper sa depasiti faza asta!

Daaa...e foarte hotarat!
Il las,ca n-am ce sa-i fac. Decat sa formez o atmosfera super tensionata in casa...
Eu nu stiu de unde mai are atata energie in ...Acum sta pe jos si se invarte in jurul axei sale. Ca un caine in jurul cozii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

chiar ca liniste....

am o veste buna de dat: am repetat azi urinele .... si nici urma de cristale amorfe maine sun pediatra ....

bianca am tot citit si la 10 kg. diureza ar trebui sa fie de 500-600 ml/zi. Eu una nu mai zic nimic... Cu pedeapsa, eu le pedepsesc 2 min. in tarc... pe Ana pt. lovit, iar ne cafteste si pe Elena pt. catarat ... nu stiu ce sa-i mai fac.... se urca peste tot: scaun, canapea, scaunele, pervaz geam... Nu stiu daca e ok, dar de inteles inteleg...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pusii, ma bucur ca au iesit bine analizele. in leg cu cataratul-pedepsitul......la noi nu prea a functionat. adica eu o pedepseam ca o scoteam un pic din camera unde se catara pe mobila si unde ii erau jucariile. oricum nu cred ca ntelegea ea prea multe. pana la urma am lasat-o sa se catare si intr-un final vad ca intelege cand ii spun sa se puna hopa si sa se dea jos!!!! macar atat!!

aaa si a a zis: nu po......adik NU POT!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iarasi sunt singura??? se vede ca m-am plictisit de stat atat in casa....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
miha, pe la voi cum mai decurg ostilitatile?

"Mami,ca sa nu ne certam,iti spun de pe acum ca nu mi-e foame si nu vreau sa mananc".

asa da

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Andreea am vazut pozele si o sa va votam ,am trimis si noi dar inca nu le-au bagat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput