34 praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 21
danyelana spune:
Salutare fete dragi,
Doar ce am facut si eu ochi si acum ma rasfat cu cafeaua calda adusa la pat de domnul viitor sot.
Vreau sa va multumesc pentru ziua de rasfat absolut de ieri. Sunt ca noua.
Tania, esti o gazda minunta, asa cum numai tu stii sa fii, si iti multumin ca ne-ai pus casa la dispozitie cu atata generozitate. Si in plus arati traznet, ai un corp de domnisoara.
Simonette, esti formidabila. Ai niste maine de zana care iti fac atat de bine, sa te simti lejera si pufoasa. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa ne mai rasfeti.
Carmenutza, ajutor de nadejde pentru Simonette si maseur de talpi inegalat, sa traiesti si sa fii sanatoasa. Te iubesc mult.
Miha, multumesc mult pentru martisor, a fost o surpriza placuta si capul sus. Cred ca ti-a facut bine sa-ti golesti putin sacul si acum te simti cu siguranta mai usoara. Curaj, se vor aranja lucrurile.
Nora, merci mult pentru esarfa, un colt de primavara si de culoare. Erau asa frumoase toate pe masa, aveai impresia ca e un buchet de flori de primavara in toate culorile.
Lucica, arati super bine si iti doresc sa continui tot asa caci greul e deja in urma.
Ana, fi-ta e super si imi vine sa ti-o imprumut putin.
Nina, esti o nebuna si ma bucur ca te-am vazut.
Oana, esti o prezenta tare rara si ma bucur ca am putut vorbi putin si "Felicitari!" pentru prelungirea contractului.
Miri, merci pentru tortul care a fost delicios si "Felicitari!" pentru contract si pt noul telefon. Chiar daca nu apreciez mereu micile sageti pe care mi le adresezi la adresa taliei sa stii ca te iubesc oricum. Si merci pentru aprecierile la adresa verighetelor. Si noua ne plac foarte mult.
Anto, ma bucur ca te-am vazut si sa stii ca iti statea tare bine pe post de mumie
Va pup pe toate si o zi excelenta.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
carmita_baby spune:
Fetelor continuarea aici intr-un un nou capitol al vietii in Belgica.
Mello motanelul iubit