34 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mady: e groaznic... de ce nu schimbi pediatrul cu cineva care e dispus sa vina si acasa la consultatie la orice ora? e mare pacat ca domi se chinuie atata, saracuta.. si pe voi cred ca va intoarce pe dos de tot.. inseamana ca tratamentul dat tot nu a fost bun. a recidivat pentru ca nu a fost suficient de puternic !
daca vrei ma intereresez pt un pediatruc de bebici bun... in blocul unde am stat o gramada de mamici apelau la pediatru sa vina acasa si nu erau refuzate niciodata...
imi pare tare rau .. va urez insanatosire grabnica.

alra; bne-ai revenit! ce dulce e bebica..

miha: pe tine cre ca te intere asta http://www.visitbelgium.com/mediaroom/FebruaryMonthofCarnival.htm .. cel mai tare e la aalst dupa parerea mea, insa

of.. mai vroiam sa zic ceva da ma doare piciorul.. revin

da nu inaint de a va pup pup pe toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna mai fetelor,

Si noi ramanem fideli clubului celor cu pitici bolnavi, we trecut am luat-o de la capat, fir-ar sa fie… duminica imi venea s-o iau pe campii.

Mady, imi pare f rau ca cea mica e bolnavioara, are probabil o sensibilitate si orice viroza se localizeaza la ureche. Iti inteleg disperarea si tin pumnii sa se faca repede cat mai bine micuta.

Ardeiash, pediatru bun care sa vina acasa... e rara avis, asa ca ma intereseaza si pe mine; daca poti face rost de informatii, spune-mi si mie te rog. Pe unde am intrebat nu am gasit pana acum, acasa mi-a venit medicul de familie cand l-am chemat in timpul saptamanii sau cei de le SOS Medecins in weekend sau de sarbatori, iar ei sunt toti medici generalisti, nu au pediatri.
Imi pare rau pt accidentul tau, sper sa te faci bine cat mai repede.

Deci ca sa recapitulez, eu am zis DA pt:
- intalnirea de la Tania
(cu rezerva ca daca am vreun pitic bolnav atunci nu voi putea sa vin, dar cred ca asta e valabil pt oricine).
- karaoke-le lui Mihaela ;
- orhidee de la Miri - .

Simonette, mey, acuma nah, m-ai descoperit! De fapt eu vroiam sa pastrez pralinele numai pt mine… hihihi, glumesc.
Intradevar, lumea e mica, m-am distrat cand mi-a povestit Dana cum v-ati cunoscut. A zis ca poate vine si ea la karaoke.

La Multi Ani lui Yannis! Sa-ti traiasca puiul mic, la fel ca si cel mare, sa fiti sanatosi si iubiti cu totii.

Alra, felicitari, sa-ti traiasca minunea mica, ce scumpa e, ce falcute are, iti vine s-o mananci. Sa fiti sanatosi cu totii, waw, ce frumos ca ai doua fetite. Asa ma emotionez cand vad bebici mici, bravo, inca o data felicitari.

Revin mai incolo, pupici grupati,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetele, la final vreau doar sa stiu cate suntem la numar, ca sa stiu cate pungi sa aduc

Antoanela, chiar ma!!! Adu-o la kara pe Dana s-o cunoasca si fetele!!! Si asa ei ii place mult sa danseze, ca mi-a zis mie.sac!
Imi pare tare rau ca sunteti sau ati fost iar bolnaviori... Sanatate multa va doresc!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

acum toate care mi-au zis ca le vin pediatrii acasa.. nu mai sunt de gasit nene..cica: eu ti-am zis? nu-i adevarat..

pana una alta cica tipa asta de ce numeste Jalma Carmen si e medic generalist , romanca , poate trimite pe cineva acasa in regim de urgenta.. pe GSM.0473 36 64 36, cabinet:02/732 84 11

eu zic sa va luati inima in dinti si sa sunati si sa luati informatiile direct de la ea ....

apai cand aflu de pediatrii rara avis va tin la curent..

simonette.. cu intarziere ca nu am vazut.. ma scuzi... de la picior mi se trage// am ciiti pe sarite.. sa-ti traiaasca mandretea de flacau... mare.. frumos si sa fie iubit.. sa aiba noroc cu carul ! cred ca esti tare mandra de el! mi-aduc aminte cand mi-ai pove ce a insemnat pentru tine venirea lui pe lume! La multi multi ani sanatosi
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Sanda ce pungi draga mia? Eu vin doar daca reuseste al meu sa vina mai devreme, il las pe Sebastian cu el si vin cu trenu'. Dar nu-i bai daca nu am punga

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragutelor motatelor, bonjourici! Nimic nou, doar ingrijorari dinspre Romanica, dar mai bine nu mai scriu nimic... Dumnezeu cu mila.

Cu serviciul e OK, sper doar sa nu ne loveasca criza prea tare si sa inceapa reducerile masive de personal...

Madi draga, sa stii ca si noi am avut o perioada de otite repetate, raceli una dupa alta (mega-fun, cand se intrema Andrei se imbolnavea Victor si tot asa). Bietul Bogdan era disperat, ajunsesem sa credem ca nu se mai termina.... Isi fac copchii astia sistem imunitar, ce sa mai zic. Daca ai nevoie de un pediatru bun, spune-mi.Pupici si multa sanatate!

Simonette papusa, poate ar trebui sa ne zici daca am putea si noi sa aducem ceva la Tania, ca imi imaginez ca toate cremele si "chestile" pe care le pregatesti nu cad din cer!! Saruri marine? Doar sa-mi spui unde le pot gasi si ce ar fi bun. Si sa-ti traiasca feciorul!

Alra, felicitari pentru bebelusa, multa sanatate!

Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem! Hai ca citesc acu ce-ati mai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Miha, am inteles ca tu iti iei o juma de zi libera, cum faci? De dimineata sau dupa 12? Ca si eu as cam face asa. Poate ne cuplam cumva si mergem impreuna la Tania ca nici nu stiu unde si nici nu am masina (ca berbatu va trebui sa ia copchii de la scoala si d-aste gospodaresti in timp ce eu imi fac de cap!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mady imi pare rau, rau de tot de Dominique fi-r-ar sa fie... Sper sa se insanatoseasca cat mai rapid posibil!

Alra sa-ti traiasca minunea mica! cat de dragalasa este! Ti-o fur ca si asa tu ai 2...

Va pup pe toate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Mady imi pare tare rau ca Domi este iar bolnavioara, va inteleg ca va vine sa va luati campii....; nu vreau sa te plictisesc cu sfaturi dar si noi am avut faza asta, este adevarat ca pe la 4 ani, si s-a finalizat cu extragere de polipi, si asta dupa trei otite cu puroi in 2 luni; dar sper sa nu fie cazul la voi, si va doresc din tot sufletul ca Domi sa se faca bine cat mai repede si sa uitati de tot calvarul asta; pupi pe urechiuse

Antoanela si voua multa sanatate si sper sa ne vedem la Bepii sau poate chiar mai curand, la ziua lui Bruno

Ardeiash mercic de link ,il stiu si am fost la Aalst anul trecut, dar anul asta cred ca mergem la Koln; mercic mult

Simonette de la impachetare cu vin ajunseram deja la chestii complicate....unde m-ai pierdut.....; hi hi hi abia astept

Nora, eu incerc sa-mi iau a 2-a jumatate a zilei, caci in prima am ceva de terminat. Deci, cu cea mai mare placere te iau, am mai fost la Bepii si este aproape. Te emailez sa-ti spun detalii mai concrete, OK?

Alra felicitari, sa fie sanatoasa micuta comoara

Carmencita ....mercic....

Gata la culcare, pupi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mersi de urari si aprecieri.

am disparut ca magaru in ceata, e adevarat. am plecat in concediu in vara si apoi nu am mai intrat ... m-a cam rasturant sarcina asta, da' na, a meritat

am sa intru mai des. multa bafta la toti piticii bolnavi si distractie maxima la intalniri!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput