Sezatoarea canadiana (127)
Raspunsuri - Pagina 7
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi 
Am atata de lucru ca de-abia pot citi cate un picutz prin pauzele de masa... cand nu-l studiez pe Leonardo... in lb sue
Sapt asta avem test de sf de capitol, zilnic dam "lucrare de control"
, sapt viitoare am prezentarea proiectului... si bineintzels nu trebuie sa uitam tema zilnica la vb si gramatica, la citit si compozitzie. Cui ii este dor de scoala? Cine face schimb cu mine? ![]()
Ica & Try
- as veni eu minteni dara in Canada, dar musai trebuie sa aibe si omul meu un job ca altminteri intra saracutzul in "rezonantza"... Dar - am primit o promisiune FERMA - ca de la 1 iunie re-incepem sa ne uitam ACTIV de joburi in Canada. Prin luna dec 2008 am gasit noi ceva in Toronto... dar cand sa aplice... l-au "inghetzat"... job-ul... nu sotzul ![]()
Nelia - oricand ai intrebari, cu tot dragul itzi raspun! scrie-mi pe e-mail si itzi raspund.
Maru - am vazut intrebarea ta, am vazut ca deja fetele tzi-au dat sfaturi... eu am sa fac tot posibilul sa-tzi scriu maine. Multa bafta in continuare!
O zbughi ca mi s-a dus pauza!
Va tzuck
cu drag si pe curand! Multa-multa sanatate va doresc si numai bine 
pitilache spune:
'neata si mii de
pentru ca v-ati gandit la mine!
Daipori scoatem 

sa facem galerie pentru bebe!!! Nastere usoara!
mQQm si simi, m-am amuzat tare!!!!
Raceala isi face in continuare prezenta dar sper sa treaca in cateva zile ca numai de asta nu mai aveam nevoie... din pacate la intalnire nu am cum sa ajung nu din cauza racelii (ca daca ar fi fost doar asta, as fi venit oricum!!!) ci din cauza programului incarcat. Ramane pe data viitoare. In martie si aprilie o sa merg doar la scoala, si apoi din mai doar la internship pana in septembrie (inca nu stiu unde).
Ca tot mi-am adus aminte acum, noi il trimitem pe Seba in Rom in vacanta cu mama la mijlocul lui iunie si va sta 2 luni. Este cineva care se intoarce pe 18 aug din Buc cu KLM? Just in case, el s-a mai intors singur acum doi ani, dar am zis totusi sa va intrb si pe voi.
Va pup!!! Si sanatate multa ca-i cea mai de pret!!!
Editez sa spun ca totusi nu se va intoarce singur, ci cu catelul care-l vrea cadou de ziua lui!!! Si apropos de asta, a mai adus cineva catel din Romania? De ce ati avut nevoie? Exista asigurare medicala de catei aici? Se poate face si la cei "importati" si cam cat costa? Ca sa stiu la ce ma inham... Multumesc!!!!
maru spune:
neata sezatoare

pitilache, insanatosire grabnica!
lorelaim
si te asteptam la toronto cat de curand, ca uite, job ti-ai gasit![]()
facut aseara poze pentru cetatenie, concluzia e ca nu sunt fotogenica, lucru invatat greu dupa vreo 10 incercari facute de tanti aia de a ma multumi! Asa ca...(completati voi: sunt urata, am imbatranit, ma vad eu prea frumoasa, vreau prea multe, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!)
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Buna dimineata si
mica astazi, ca am o gramada de drumuri de facut si multe altele.
Codritu, ce frumoase, ai vazut cum aratam!?! Cu unul in carut, cu una pe... si cu alta de... Daca m-ai vazut acolo, inainte de a traversa, tocmai ma certam cu Agata, care se repede sa traverseze, desi am invatat-o de sute de ori sa se asigure. Imi pare rau ca nu am putut sa vorbim, stiu cum e cu parcarea acolo, ca suferim in fiecare zi... si oricum noi ne grabeam ca fetele avea gimnastica de la 4. Si ce-ai rezolvat?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ktrinel spune:
maru, mi-ai amintit ca pt pasaportul canadian mi-au refuzat pozele pe motiv ca...am cearcane
...so what, am zis...nu face parte intergranta din ...a deveni canadian ?...dovada mai clara
?
nelia spune:
Maru, esti Maru si asta conteaza cel mai mult. Dar ma mir cau nu esti fotogenica, ca eu te tin minte ca doamna bine. Nici eu nu sint fotogenica, de fiecare data cind fac poze pentru ceva oficial, imi fac aia cite 3-4 pina se declara cit de cit multumiti.
Ktrinel,
!
Roxana, intreba Octav intr-o seara daca e greu masterul la McGill... si daca esti multumita de cum e facut programul, cum sint structurate cursurile, de profesori...
Simi, si mie imi pare rau ca nu pot sa vin, poate la urmatoarea, dar sa nu fie vineri, ca nu voi putea vinerea pina prin aprilie. De restul nu mai spun nimic, ca eu am acum si fete si baiat... si incerc sa nu ma gindesc cum va fi peste n ani, ca eu abia fac fata la ce e acum.![]()
Lorelaim, multumesc mult! Dar ce in Toronto, voi nu locuiati in Montreal inainte de a pleca? Sau va veti duce unde gasiti job, ca tu de fapt vrei in Bora-Bora, nu?![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Salina spune:
'Neata!
Roxana- noi am venit cu cutu' din Romania. Pt ca am zburat cu BA care nu transporta animale, am fost nevoiti sa alegem alta varianta. Asadar am gasit o firma care a luat cainele de-acasa (de la soacra-mea), s-a ocupat de actele vamale (pt ca este considerat export pt Ro
si import pt Ca), certificatul de la medicul aeroportului, rezervarea biletului... Ce stiu sigur ca ii trebuie: antirabicul cu cel putin 6 sapt inainte de zbor, un cip implantat si un carnet de sanatate (simplu) cu tot ce trebuie trecut, deparazitari, vaccinari...A, mai trebuie si un certificat veterinar de la Ilioara (de obicei) obtinut cu 24 de ore inainte. Daca e un cutu mic (max 8-9 kg) cred ca poate calatori in cabina. Asta nu stiu sigur, am citit si eu pe forumuri. Si bineinteles iti trebuie cusca, din pacate e cam scumpa (noi am luat-o tot de la firma de transport). Daca ma intrebi pe mine, dupa ce-am tras linie, m-a costat foarte mult toata treaba asta.
Lorelaim- lucrare de control??????
Mama, cum suna! Bafta multa in continuare!
Maru - esti belea, zau asa! Sa te citeasca omu' la cafea se binedispune pe toata ziua. Iti doresc din suflet sa se rezolve problemele 
Ana- am uitat sa-ti raspund aseara, tie si lui Andy si sa va multumesc frumos pt informatiile legate de Tiny Tots
. Am fost cu copiii si a fost ok. Dar e bine de stiut ce dr sa ocolesc. Pe cea la care am fost(dr Mimran) sigur o voi ocoli.
Va pup pe toate, va doresc o zi buna!
ange spune:
bonjourica cu o cafea neagra si tare de la mine![]()
am inviat!
va aduceti aminte cand "ma vaitam" ca Maia e bolnava,bla,bla,bla? ei bine am fost toata familia+toata gradinita.De la A la Z suntem pe antibiotice.Eu una am zacut 3 zile si 3 nopti fara sa stiu de mine.Groaznic!Nici nu-mi aduc aminte daca am atins vreodata in viata mea 40°.Puteti crede ca am si delirat?Mai si ce fain era!![]()
Nu v-am citit,nu am putut;asa ca eu, una, nu am contribuit la vizionarile de pe subiect.Am rasfoit putin capitolul asta.
Monicuta,te vad iarasi necajita pe doamna de la gradi.Sincer?Ori ai tu o problema,ori madama
Uite ce kk am facut eu daca am fost "madama" buna cu parintii si cu amicii mei cu mucii pana in pamant?Mi-am chinuit toata familia in frunte cu mine.Asa ca,madama aia ori se protejeaza,ori tie ti s-au pus piticii pe ea si pe milieul ei.
simona,am auzit ca "insori" catelul.L-ai dat?saracutul...
Pufilica al nostru e un adorabil.Deja face din ce in ce mai rar pipi pe usa de la patio,iese singur afara,capseaza din ce in ce mai putin,seara intra singurel in cusca lui,etc. Ne-am atasat foarte mult de el.Acum este al 5-lea membru al familiei.Dupa mine un animalutz implica multa rabdare si timp.Primul an de viata este cel mai greu.Apoi devinde obisnuinta![]()
Apropo de contul de economii.Ai fost la banca?Pot sa-ti explic cum este.Am intrebat o mamica care lucreaza la TD.
daiopri,nastere usoara!

simi,super tare faza cu baiatul
vorba lui cge,altadata sa stai acolo la munca sa produci.
ce cauti acasa?
sanatate bolnavilor!
ange spune:
pitilache,dar de ce vrea copilul sa vina cu "cadoul" din Romania?![]()
Sa-l aduca aici,nu costa o avere.numai ca sunt niste proceduri de urmat.Trimite-i Dianei un p.m. si ea iti va da toate detaliile.
Atunci cand eram eu in colera din cauza lui Pufy am vorbit cu ea cum sa fac sa-i fac vant javrei in Ro si atunci am aflat ce trebuie sa fac
Ce natie va fi cadoul?
CriPOD spune:
try, esti o bombonica dulce, da' dulce-dulce!
Io am zis ca destul clickui pe aici pe la job si fara sa rasfoiesc peste capitole, sa nu le raise flags pe la unii prin statistici.
khristin e ocupata cu bebicul, pe mine ma tin astia intr-un plictis fara pereche, asa ca hai ca dau eu din coada mai tare un pic, poate iese ceva...
Khristin, Denisam, cine mai vrea, iata am dezgropat lista, preluati-o si voi, care cum va simtiti in stare.
La cat de nehotarate suntem, cred ca ne trebuie sistem de votare, ca altfel ne vedem la vara. Pt mine majoritatea decide. Otpiunile cu copii/fara si care weekend exact nu le mai pun, ca deja ne stresam. Oferta e pt weekendul asta, fara copii (sau cu copii pe langa masa de la crasma)![]()
Cand:
1. Vineri dinner - |||
2. Sambata pe la 2 - ||
3. Sambata dinner - |
Unde:
1. Mandarin (chinese all u can eat) - |
2. Congee Dinasty (chinese clasic) - |||||
3. Symposium (creperie cu mancare) - |||
4. Demetre (creperie fara mancare) - ||||
5. Kelsey, Casey's or Jack Astor (grills) -||
Cine:
1. LauraJr
2. Khristin
3. mQQm
4. Denisam
5. Ritah
6. Maru
7.Magdone
8.Mi-ro
9.CataD
10. Donia
11. Try
12. Mona
Incep eu cu votatul (in ordinea preferintei):
Prezent
Cand: 1, 2, 3
Unde: 2, 4, 3, 5, 1![]()
Daca v-am confuzat prea tare doar dati-va cu parerea si vedem ce iese, dar hai sa ne hotaram pana joi, sa stim ce facem cu weekendul.
Vremea va fi calda in weekend, asa ca excludem (deocamdata
) furtuni de zapada si scuzele de rigoare. Magdone, zici ca vrei 8 martie, sa fie mai cald, asa-i? Adu-ti aminte, Darie!!!![]()
Astept sugestii, pareri si voturi, aici sau pe pm, daca ratez ceva, nu va fie jena, ca's mai in etate ashea...![]()
Revin cu de-ale mele soon.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">