Sezatoarea canadiana (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ok, am inteles parerile voastre despre copii la intalnire, in cazul asta imi e imposibil, see you peste 10 ani !

eu am sunat la Donia de cateva ori: ba e ocupat, ba nu raspunde...nu stiu ce sa cred. poate mai incercati si voi pe plan local.

Donia, spune-ne macar ca sunteti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Vedeti, ca ati mai insarcinat-o o data pe Donia...

M-ati innebunit cu liniutele alea, abia acum m-am prins ca e un sistem de vot... m-am cu shezutele lui mQQm.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Denisam, nu poci, ca sigur lipseste cineva de pe acolo din lista si imi aprind paie-n capul asta gol. Ziceam si eu asa, la oamenii care deschid capitole, poate? Tu nu vezi ca deja suntem depresive toate de la iarna asta, ne tot gasim noade la papuri din analizele pe text? De AIA trebuie exact acum niste intalniri, sa ne revedem si sa ne dam seama ca nu avem mutre de balauri, nah!

Donia, hai ca deja e prevestire, o greseala mai merge, dar deja e prea mult! Confirmare? Dezmintire? Please...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

oana, chiar vroiam sa te intreb daca ai facut deja rezervarea ca tare as dori sa vin si eu la intalnire insa abia vineri o sa stiu daca am unde lasa fetele. Io cu circul dupa mine nu vin, nu ca n-as avea copii simpatici dar Sarah o sa va arate la fiecare in parte cum danseaza ea la balet si-o sa va ceara din mancare daca i se pare apetisanta (v-am zis eu ca e pofticioasa si mancacioasa) iar Ines o sa vrea in 4 labe pe masa ceea ce sunt convinsa ca n-ati vrea sa experimentati. Nici noi n-am avut curent azi noapte insa am iesit cu totii in castig: fetele pt. c-au dormit cu mine (isi doresc mult asta dar nu se intampla decat in cazuri exceptionale),noi doi c-am cinat romantic la lumanare ceea ce nu se intampla ever si, nu in ultimul rand, planeta, care-si salveaza resursele.Parca nu v-am zis de baietelul verisoarei mele din Florida (8 ani) care i-a explicat maica-sii saptamana trecuta care sunt cele 2 lucruri fff importante in viata: 1.(si cel mai important deci) sa salvam planetasi 2. sa ne iubim familia.

Mergi la inceput

de ce nu ati avut curent? nu s-a facut frig in casa?

Mergi la inceput

Pai katrinel, fetele au tot scris de o intalnire mamici/copii dar nu stiu de ce s-a stins discutia. Chiar am propus restaurantul kavaloo care mi se pare ok mai ales pt. cele cu copii mici si unde nu trebuie sa platesti nu stiu cat pe ora pt. activitati extra ci doar sa rezervi sala care are acces la locul de joaca si gata, fiecare isi comanda ce doreste iar copiii se joaca in voie la 5 metri de noi. Copiii mai mari, care nu sunt interesati de bile sau topogan pot sta la masa asa cum au stat si la celelalte intalniri. Mie mi se pare ideala o intrunire acolo pt. ca ar da si fetelor cu copii mici posibilitatea sa vina.editez: ba da, s-a facut f frig, de aia eu am si culcat fetele cu mine.A fost o chestie ciudata ca a scazut brus intensitatea luminii (ca-n copilarie cand stingea bunica lampa cu gazapoi au inceput sa lumineze din ce in ce mai tare, anormal de puternic, ca ne uitam unul la altul nedumeriti si...buuuum, ne-a lovit romantismul. cu ocazia asta am vazut si eu un efect benefic al fumatului: o bricheta la indemana, strategic plasata pt. momente de criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia- nu raspunde din pacate,mai ncerc mai incolo sau maine.
Chiar asa, ce e cu curentul,la noi nu s-a mai luat de nu stiu cand.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

valen, cat e frig e greu cu intalnirile cu copii...ca unii au copii mari, altii mici...nu poti sa ii bagi pe toti sub acelasi acoperis. asta e. n-oi muri fara terapie. luni merg la psiholog si ma revars acolo ..oricum nu era evident :vorbeam toate odata sau pe rand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La noi au avut niste lucrari HydroQuebec-ul, dar ne-au anuntat de saptamina trecuta ca vor intrerupe intre 16 si 12 noaptea pentru niste lucrari, ma pregatisem aseara cu luminari, ma si vedeam facind temele cu Agata la luminare, si avem multe, ca miercurea si duminica sint zile de aprofundat si de umplut gauri... Si dimineata la 8.30 pac! - si m-a prins cu cafeaua nefacuta, abia la 12 i-a dat drumul. In partea cealalta, la Valen si Salina, cred ca a fost doar o defectiune... A fost simpatic Octav, cica umple si cada cu apa pentru wc... eu ii zic ok si apoi imi dau seama ca nu vad legatura si il intreb de ce? Pai, nu stiu, cica asa tin minte, ca atunci cind eram mic, cind oprea curentul, nu era nici apa la wc! Si dupa aceea, ne-am gindit noi, ca poate e vreo legatura, cum ajunge apa la etaj, nu cu niste pompe ceva? Si alea nu sint pe curent electric? Nu stiu, poate-mi ziceti voi! Ca sa vedeti ce discutii interesante au unii, dom'le!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel[brn-oi muri fara terapie. luni merg la psiholog si ma revars acolo [:D Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
oo, ce bine de tine !!! (daca-mi permiti sa spun asa); si mie cred ca mi-ar trebui unul da' n-am bani sa ma duc. Poti sa-i transmiti 2 vorbe din partea mea?gata, am scris suficient azi.

Mergi la inceput