Sezatoarea canadiana (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza,

Kristin, esti o draguta.

Cand:
1. Vineri dinner - |||, |||, |||, _, |||, _, |, |
2. Sambata pe la 2 -||, ||, ||, _, _, |, |, |, II,
3. Sambata dinner - |, _, |, |||, _, |, |, |

Unde:
1. Mandarin (chinese all u can eat) - |, ||, ||, ||||, |, |, |
2. Congee Dinasty (chinese clasic) - |||||, |||||, |, _, |, |, |
3. Symposium (creperie cu mancare) - |||, |||, |||||, |||||, |, |,
4. Demetre (creperie fara mancare) - ||||, ||||, ||||, _, |, |, |
5. Kelsey, Casey's or Jack Astor - ||, |, |||, _, |, |, |

Cine:
1. LauraJr
2. Khristin (votat 8)
3. mQQm (votat 1)
4. Denisam (votat 4)
5. Ritah(votat 3)
6. Maru (votat 6)
7.Magdone (votat 9)
8.Mi-ro (votat 7)
9.CataD (votat 5)
10. Donia
11. Try (votat 2)
12. Mona

Nu stiu de unde sa iau chibritele alea, am pus doar 2 liniute la sambata la ora 2, ca altadata nu pot, iar la unde mi-e indiferent.

Si eu vreau la Upper Canada Village, de fapt vreau oriunde numai sa schimb peisajul.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

MQQM - atentie Olga vine!!!!Cum sa lipseasca tocmai ea.Tre' sa vina ca altfel nu e intalneala. Trece acolo pe lista!!!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Magdone, pai le-aveai in fatza ochilor . Copiai o liniutza si dadeai apoi paste.

Ieri m-a anuntat nenea ca a luat pe altcineva la job-ul ala care mi-a facut mie cu ochiul, asa ca dam bataie-n continuare. Da' ceva, ceva tot i-a placut de mine ca s-a oferit sa ma puna in legatura cu un recruter pe domeniul meu .

Toronto si imprejurimi: a lucrat cineva cu Bilingual Source (firma de recrutare) sau a auzit ceva de ei? Lorelaim, tu, cat ai lucrat in To, ai avut de-a face cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Try, greu pentru mine

Imi pare rau de job, dar da-i bataie in continuare.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Olga mama, mai bine trage un ras si fa niste riduri, fa-le-n ciuda de hormoni! A fost o scapare, nu vezi ca ne tot pasam liste si copy-paste, cine stie pe unde ai cazut afara din ea. Si nu te eschiva si-ti cauta scuze sa nu vii cu chestii de-astea chinsey de-ale lui Lapusneanu, ca nu tine. Te superi ca esti la nr 13? Ca facem schimb daca esti superstitioasa.
Iata, te votez la toate orele si retaurantele cu cate o liniuta indiferenta, zi daca ai preferinte:

Cand:
1. Vineri dinner - |, |||, |||, _, |||, _, |, |, _, _
2. Sambata pe la 2 -|, ||, ||, _, _, |, |, |, |||, |
3. Sambata dinner - |, _, |, |||, _, |, |, |, _, |

Unde:
1. Mandarin (chinese all u can eat) - |, ||, ||, ||||, |, |, |, |, |, |
2. Congee Dinasty (chinese clasic) - |||||, |||||, |, _, |, |, |, |, |, |
3. Symposium (creperie cu mancare) - |||, |||, |||||, |||||, |, |, |, |, |, |
4. Demetre (creperie fara mancare) - ||||, ||||, ||||, _, |, |, |, |, |, |
5. Kelsey, Casey's or Jack Astor - ||, |, |||, _, |, |, |, |, |, |

Cine:
1. LauraJr
2. Khristin (votat 8)
3. mQQm (votat 1)
4. Denisam (votat 4)
5. Ritah(votat 3)
6. Maru (votat 6)
7. Magdone (votat 9)
8. Mi-ro (votat 7)
9. CataD (votat 5)
10. Donia
11. Try (votat 2)
12. Mona
13. OlgaT (votat 10)
14. Inacanada
15. Adaf

Mai lipseste cineva de pe lista?

Si ca sa fie fair, imi modific si eu votul la o liniuta la ziua/ora, ca pot oricand, restul erau nuante. Cand vine vorba de haleu, mai stau pe pozitie o vreme.

Linia aia... ori faceti shift + \ pe keyboard US, ori puneti un 1, ori un i, nu conteaza. Singura exclusa zgariatul monitorului cu cutzitasul de la unghiera. Noh sa vezi numa' daca nu citeste cineva gresit gluma asta ultima, da' n-o sterg ca-i buna...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Olga, pei eu nu viu daca tu nu vii, da?

try, so sorry sa aud ca jobul nu fu sa fie! fruntea sus ca sigur apare. spitalul scosese neste joburi pe admin, ai mai bagat un ochi?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

try, gandeste pozitiv, daca nu te-au luat, cu toate ca n-ai facut bubu la interviu, inseamna ca nu ti s-ar fi potrivit. Da-i bice, jobul tau e acolo afara.

Magda, see you tonight, babe!

Dana Podeanu, iti surade ideea sa ma vezi toata rotunda si imprastiata, asa-i? Io am zis, la pastele catolic e ok, dup-aia cred ca voi fi mult prea rotunda sa mai fac prima impresie. Si cum nu prea pun poze pe web, o sa ramana lumea cu imaginea aia despre mine cine stie cati ani pana ne intalnim din nou.

maru, unde esti azi? Busy?
Mai viu...

Mergi la inceput

Maru, am scris deodata, nice to see you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

neata mqqm, pe aici, catinel, incerc sa nu ma depresez total de vreme si mai, ma bucur ca sunt permanenta, si ca pot trage chiulul fara pericole si alte celea...imi da de treaba, fac, nu? sezatoarea e de mine!
cat despre plimbari, si eu votez cu o plimbare totala, da sa vina si ottawezele ai quebecoasele din Quebec city, ca altfel nu ne mai jucam, da?

sa va zic ca iar a nins?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Olga, am fost si m-am dus in urma pe 3 capitole sa dau de mesajele tale. Pe fiecare capitol ai avut cate un mesaj si doar unul singur facea referire la intalnire si spuneai asa:
“Intalneala- eu astept sa vad ce hotarati data si locatia si apoi ma pronunt. Cu copilul si mai ales vinerea eu nu puteam. Lucrez pana la 5 in Mississauga si copilul mi-e in Brampton. Vineri seara as putea veni fara copil, sambata as incerca in ambele forme. Deci va spun sigur cand va decideti.”

Acum n-am inteles prea bine de ce te-ai suparat pe noi, ca am uitat sa te punem in listuta? Pai sunt cam cate 200 de postari pe fiecare capitol si referirea ta la intalnire a fost acum 3 capitole, e firesc sa ne scape ca doar nu suntem calculatoare. Eu una daca nu-mi deschid fereastra separata pt raspunsuri, nu am ce mare lucru sa scriu pt ca pana am terminat de citit, am uitat la cine trebuia sa raspund si ce. Uneori e nevoie sa spui si de 3-4 ori ca sa obtii atentia de care ai nevoie, ce sa facem, forumul asta e ca un fel de discutie in care toata lumea vorbeste de-o data, iar ca sa te faci auzita trebuie uneori sa repeti de cateva ori ce ai de spus, dar trebuie s-o facem fara suparare. Si eu am avut nevoie sa repet de 3 ori sa fiu trecuta cu semnul intrebarii in lista initiala (unde eram trecuta ca vin sigur) daca intalnirea se tine sambata, dar mi s-a parut normal sa repet daca de prima data nu a sesizat nimeni modificarea mea si am facut-o fara sa ma deranjeze, pe bune. Ca doar e interesul meu sa trag de maneca fetele cu organizarea din moment ce vin la intalnire pentru propria-mi placere, nu ca sa fac fericit pe altcineva. Nu are nimeni nimic cu nimeni, doar ca nimeni nu poate sa le tina minte pe toate. In plus, fetele care tin organizarea cate-unei intalniri o fac benevol si pe timpul lor liber. Nu-i chiar usor si placut sa iei pagini intregi de capitole la scanat, mesaj cu mesaj, dupa cuvantul intalnire. Decat sa avem pretentia ca cineva sa monitorizeze constant raspunsurile noastre, poate ar fi mai usor sa reamintim noi ceea ce vrem. Mai ales ca forma de organizare s-a schimbat in ultimele zile. E nevoie deci fetelor, sa veniti si sa reamintiti ceea ce vreti celor care fac listuta de intalnire, ce va convine si ce nu... si fara suparare ca altfel taiem nasul.

Nu lua mesajul meu ca pe-o mustrare, tot ce vreau e sa-ti spulber senzatia ca cineva te-a neglijat pt ca nu ai fi importanta pt noi, din contra, ne esti draga si ne pasa de tine, dar nu putem citi gandurile nimanui si n-avem memorie de elefant. Am vrut sa-ti dau o explicatie cat de usor se poate pierde un mesaj in noianul de postari.

Si ca sa facem noi un pas inaintea celorlalte, vin si intreb: Mona, Donia, Laurajr, votati pt intalnire?
Adaf, nu vii la intalnire de data asta?
Mai e cineva din GTA care nu e trecut in lista si si-ar dori sa vina la intalnire? Lista e deschisa pt oricine si cu draga inima orice fata de la sezatoare e binevenita. Doar faceti-va cunoscuta parerea.

Mergi la inceput