Sezatoarea canadiana (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mqqm, eu vin unde ziceti voi, ca sunt fata de gasca si maleabila si fac orice sa fug de acasa (pana si naveta la Toronto intr-o zi de sambata)

daiopri, cica cel mai bine scoate afara puiut
mqqm are vrand nevrand surprize sutienoase...

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

try, merci de sfat. ma gindeam eu ca daca nu esti dotat nu e nici o sfiriiala. am vazut ca nelia are par bogat, mQQm nu se arata in poze. parul meu e rar, subtire si se ingrasa repede. eu ma spal cu head&shoulders pt ca ma impac bine cu el dar trebuie spalat la 2 zile pt ca arat ca o curca plouata daca il las mai mult. suvitele ajuta un pic dar nu cine stie ce.

faza funny: ma duc cu sotul shopping si el e in charge sa cumpere sampon. ma intreba: de care sa iau, smooth and silky sau volumizing? asta in conditiile in care el are 20 fire toate, distribuite preponderent in spate, si tunse aproape zero. a luat volumizing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

[quote]citat din mesajul lui maru

daiopri, cica cel mai bine scoate afara puiut
mqqm are vrand nevrand surprize sutienoase...

/quote]m-am distrat ca am incercat si eu metoda asta inainte insa cu 1-2 zile de c-section si la husband i-a fost frica ca cica dc nu a iesit fii-mea dupa cate tampenii facusem eu, acum m-am gasit sa ii stric lui planurile-avea o lucrare de terminat la unii ca sa isi pot lua 3 zile off+weeekndul-asa a reusit sa stea cu noi si cand putea o tinea pe galushca in brate si citea cartiel spitalului iar eu cica ma odihneam-compeltam hartii si mincam peste-vai ce fain era..

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am venit... da' tre' sa plec. Am zis ca macar asa, un pic, sa vad ce faceti. Ca ma tot gindii la intilnirea dintre cele doua parti, ce mai terapie ar fi, de grupuri, nu numai de grup.

Ktrinel, stii cum fac de cind am citit, cind la fraza lui Try, cind la cea a ta... Copilul stiu ca este bine, dar... voi doi, sinteti bine? Impreuna, separat si iar impreuna, cum vreti, numai spuneti-mi ca sinteti bine.

Lorelai, .

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

maru sar'mana. Acusi mi-a picat fisa.
Try nu zisei ca sotul e si el ranit? Da nu cat sa lipseasca de la servici
si la oboseala mea sa zica mersi ca nu dau divort
Apoi mai lasa pe bb sa stea (acu o saptamana nu stiam cum sa il scot) ca ma tot gandesc ca daca motanul nu poate veni la spital si at cand vin acasa ii zic sa nu se apropie de pisoi se duce naibii tot bondingul ala teoretic
Ange, bine ca ti-ai revenit. Si aici zic dr ca e epidemie de gripa. Eu o vaz din plin
A, si am mai vrut sa zic ieri, ca eu cu cultivatul pe aici am "agatat-o" pe rocs direct in parc
Apropo, rocs ai raspuns ceva de la scoala?

Aveti grija de voi

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cand:
1. Vineri dinner - |||||||||
2. Sambata pe la 2 - ||||||
3. Sambata dinner - |||||

Unde:
1. Mandarin (chinese all u can eat) - |||||||||
2. Congee Dinasty (chinese clasic) - |||||||||||
3. Symposium (creperie cu mancare) - ||||||||||||||||
4. Demetre (creperie fara mancare) - ||||||||||||
5. Kelsey, Casey's or Jack Astor (grills) -||||||

Cine:
1. LauraJr
2. Khristin
3. mQQm (votat)
4. Denisam (votat)
5. Ritah(votat)

6. Maru
7.Magdone
8.Mi-ro
9.CataD
10. Donia
11. Try (votat)
12. Mona

Denisa, hai ca te-am votat eu conform declaratiilor (doar sambata dupa-amiaza, Sympozium sau, alegerea nr 2 mandarin).

Marule, te-as fi votat si pe tine, da' nu stiu cum sa convertesc raspunsul tau in liniute

Miki, apoi nu te mira ca am crezut ca pucku-i in ON, da' asa-i memoria mea, selectiva.

Ktrinel, n-am vrut sa dau sa doara, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

try, vezi ca denisa NU poate la 2, eu parca asa am inteles. Am editat si eu lista si am sters-o ca ai fost mai harnica decat mine

Nuoo, henna este cel putin 20 de culori, si tu cred ca ma confunzi, ori chiar functioneaza henna. Eu, un pic mai bine decat sotul de lorelai: 10 fire, si-alea palide si transparente. Dar poate de la henna ti se pare ca as avea. Lorelai, sincer, la mine lucreaza asta cu volumul. Ziceam mai incolo, vezi ca este ala de-i zice culoare "natural", ala nu coloreaza deloc.

Mikiion, pt ca se depune poti avea surprize de culoare, dar nu neaparat. Trebuie musai incercat pe o suvita.

Pai eu am zis deja acu un capitol parca de intalnire de pasti, undeva intre localitati. Dar chiar trebuie sa vina muntele la mohamed, lorelai, tu nu poti veni undeva mai la intersectie? Fie si-asa, dar te ocupi tu de organizare si planificare, haha. Hotel ieftin, mancare buna si program cultural-artistico-turistic. Glumesc. Pana acum s-a vehiculat Kingston, 1000 de insule, Upper Canada Village, Ottawa si Algonquin. No answer.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

MQQM pai hena acopera si firele albe? Ca eu am multe. Am predispozitie genetica, asa e toata familia, par alb de pe la 28-29 de ani..... Plus par de pisica
Eu de mult imi dorem sa-mi fac hena, dar cum aveam mereu vopsea chimica deja pe par stiam ca nu merge, si sa stau sa se duca culoarea arat ca muma padurii

Editez, tocmai ma sunasera pentru un job ( cred ca pe baza listei de la provinciali), dar vroiau acum
Si eu nu sunt libera pana in aprilie.
Asta ca sa va spun ce «norocoasa sunt» Mereu mi se intampla asa...

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mqqm, am retinut ca denisa vrea numai sambata si nu de la 2, deci doar seara, am votat in consecinta. Legat de par, nu te confund, dom'le, ca doar te vazui de doo ori (am memorie proasta la nume, nu la figuri ) si ultima data erai o doamna-doamna si aveai un par tare frumos aranjat si... maaaare, ca volum.
Da, stiam ca explicatia cu volumul dat de henna se bazeaza tocmai pe depunerea unui strat in jurul firului de par si deci in felul asta fiecare fir de par devenea mai gros si deci logic ar fi sa capeti si ceva volum, dar la mine... nu prea a tinut figura. Poate tine si de tipul de par (matasos, pisicos etc, tu stiu ca ai un par mai aspru si probabil ca se aseaza mai usor in volum la cea mai mica stimulare, cum ar fi henna).
Deci aici henna are tzaspe culori?!?!?!? In ro erau doar 3 culori mari si late cand ma faceam eu (adica pana prin 2000 cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ange merci. Inseamna mult pt mine sa vad ca nu sunt nebuna. La inceput nu puteam intelege de ce sunt asa femeile astea, apoi am invatat sa ma feresc de ele. Nici eu nu as duce copii la ele, dar gradinitele romancelor in mediu familial sunt tot timpul full (oare de ce ) iar la cele mari se intra tare greu, Alex este pe lista catorva CPE-uri de 2 ani si ma tot suna pt mediu familial dar atat. Dar o sa imi pun antenele in miscare si sper pana la vara sa le gasesc loc in alta parte, intr-una serioasa.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput