Bucurii de sept-oct 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am vazut si eu pozele cu Mirunica si fratiorul ei super haiosi. Tanima, sa va traiasca, sa fiti sanatosi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Mamici, astept pe PM daca mai trimiteti banutii, OK?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Miruna.
Tanima, Rares mi se pare mai "responsabil" de cand are surioara in grija.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Gety, asteptam intai un semn de la Tanima, daca e de acord cu jucarioara

Eu incerc sa ma trezesc... Revin, cand voi fi mai lucida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, inca nu imi vine sa cred! Cum spuneau si fetele, daca te putem ajuta cu ceva... In rest, va dorim multa sanatate si putere sa treceti peste asta.

Acum inteleg reactia pediatrei cand a vazut ca Dudu acuza dureri la un genunchi: ne-a dat imediat antibiotic (Zinnat), parca a mentionat ceva despre prevenirea riscului de a face artrita. Orftopedul zice ca acum nu mai are nimic, dar i-a facut doar control clinic. Stiu ca esti coplesita de problema asta, as fi vrut doar sa te intreb ce analize specifice ati facut?

Miruna, bine ai venit pe lume!

Gety, daca se mai strang banuti, te rog sa imi trimiti si mie contul. Voi pune eu si pt Itzy.

Lexi, bafta cu gradinita!

Apropo de gradinita, noi suntem din ce in ce mai multumiti de alegerea facuta. Cu siguranta ii este mai bine decat daca statea toata ziua acasa cu bona, si nin plus suntem norocosi ca nu a "suferit" prea tare din pricina virozelor. Daca trecem cu bine si de primavara... oricum intentionam sa il operam de polipi, probabil undeva pe la mijlocul lunii martie.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Eu zic sa n-o mai intrebam pe Tanima, ca ati vazut ce ditamai mesajul a scris.....

Astept PM-uri.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Adriana_mica, cel mai bun lucru este sa nimeresti o cresa klumea.
Noi n-am avut norocul asta. 3 zile la cresa, 3 zile acasa cu muci, tuse sau viroza.

Incercam sa o dam cu 1 martie sau 1 aprilie (depinde ce zic bunicii) la cresa.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna dimineata,

Am citit si eu pe diagonala

Tanima , felicitari mamicoo! Am vazut pozici cu Rares si micuta printesa Miruna. Sa-ti traiasca puisorii, sa creasca mari si frumosi. Multa sanatate va doresc!

Roxana, ce veste teribila! Sunt ravasita de diagnosticul Dariei. Multa putere mamico si am increderea ca medicii din Germania o vor putea ajuta pe Dariuta. Suntem alaturi de tine.

Itzy ma bucur ca sunteti bine si mai apari si tu pe la noi

Gety sa ma pui si pe mine pe listuta te rog.

Un pupic pentru fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna dimineata!
Am reusit sa mai citesc din urma si am vazut ce probleme are Roxana cu Daria. Va dorim multa sanatate si multa putere sa treceti peste toate greutatile. Suntem alaturi de voi cu gandul si sufletul si oricand vei crede ca va vom putea ajuta nu ezita sa ne-o ceri. Nici nu imi pot inchipui macar cat de greu trebuie sa fie.
Azi l-am dus si eu pe Rares la cresa si sunt f f suparata ca refuza cu indarzire sa mai mearga de cateva zile. Eu care eram foarte bucuroasa ca ajunsesem sa ii explicam ca in week-end toti copii stau acasa ca e inchisa cresa fiindca ne cerea sa il ducem dimineata, acum am ajuns sa il duc taras.De dimineata l-am lasat urland cum nu s-a intamplat nici macar in prima zi, 3 doamne incercau sa il potoleasca, am sta si am plans pe langa usa 20 de min si el tot nu se potolise.
In ce priveste cadoul de la voi, dati inca o data dovada ca sunteti nu numai niste mamici extraordinare, dar si niste matusici de neegalat. Ma faceti sa ma simt jenata ca am insistat atata sa nu trimiteti nimic, acum imi pare rau ca poate am jignit, voi sunteti atat de binevoitoare si poate eu am fost putin deplasata. Nici nu stiu cum sa va multumesc ptr ceea ce sunteti si ptr faptul ca existati. Ma bucur ca va cunosc (virtual) si faceti voi cum credeti mai bine, cu rugamintea sa nu va stresati si sa va deranjati foarte tare. Nu stiu de unde mai aveti puterea sa fiti atat de prezente pe forum cat si in viata de familie si sa faceti din acest topic o alta mare familie.
Acum fug putin la nani ca sunt cam in urma cu somnul.
Va pup si va doresc o saptamana plina cu multe realizari. Multa sanatate tuturor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutare

deci... am vazut doua fetite brunetele si frumoase foc:DIANA si MIRUNA. Tanima si alexutza sa va traisca, sa creasca mari si sanatoase!

Gety si eu vreau contul pe PM. Eu zic asa, daca tot are tanima atatea hainute si nu vrea sa ne deranjam (atata deranj de am avea noi de acum incolo), cel mai frumos ar fi sa trimitem un buchet de flori si o jucarie de plus, sau chiar doua pt ambii copilasi. De pe site-ul de unde a comandat itzysor pt Cristina ai scapa Gety de umblat pe la posta si alte chestii, aia livreaza la domiciliu.

itzy ma bucur ca ai aparut si cel mai mult ca sunteti bine si sanatosi! Cand ne arati ceva poze cu papusik?

Roxana nu-mi vine sa cred cum ai visat ceea ce chiar avea sa se intample! Multa putere iti doresc, iar Dariei multa sanatate!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput