Insarcinata la 2 luni dupa nastere?

Insarcinata la 2 luni dupa nastere? | Autor: Simona73

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor,

La 7 saptamani de la nastere am avut ciclu normal desi eu alaptez total.Am fost la ginecolog si mi-a spus sa asteptam urmatorul ciclu ca sa punem sterilet.Intre timp noi nu ne-am protejat si acum astept sa-mi vine si nu vrea.De 3 zile astept si simptome pauza...E posibil sa am ciclu neregulat dupa nastere sau este sarcina? Cine are sau a avut experiente similare?
Sunt tare suparata,nici nu indraznesc sa ma gandesc ca o iau de la capat..

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca v-ati protejat e foarte posibil sa fie o dereglare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Nu ne-am protejat ca asa suntem noi, inconstienti prin excelenta.Daca ne protejam,nu-mi mai bateam capul acum..

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca te-ar linisti, mergi la doc sa-ti faca un ecograf, poate te linisteste
La ce furtuna de hormoni e inca in organism, chiar nu stiu ce analiza sa faci sa vezi sigur (nu stiu daca e relevant betahcg sau un simplu test de urina).

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Intre prietena mea si fratele ei este o diferenta de varsta de 10 luni, deci se poate. Fa-ti un test sau o eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Alaptezi?Daca da sar putea sa nuti vina o perioada,desi e cu semnul intrebarii daca zici ca ai avut ciclu normal.DA cat ai intarziere?mie de exemplu de la nastere mia venit prima oara dupa 7 luni(am alaptat) apoi cand sami vina urmatoarea luna mia intarziat 2 saptamani.Fati un test.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput