Doctor Medlife

Doctor Medlife | Autor: Adynyx

Link direct la acest mesaj

Buna mamici si bebici,

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult pe site dar cu bb al meu nu prea se poate,a fost bolnavioara,am avut laringita-rosu in gat si acum avem bronsiolita acuta, de o luna de zile asa o tinem.
Vroiam sa va intreb daca o stiti cumva pe doamna doctor Simona Stanca...am inteles ca lucreaza la grigore alexandrescu si la medlife. O cunoaste careva? As vrea sa merg cu bb la ea....sau stiti cumva un alt pediatru,dar sa fie bun,ca intr-o luna de zile am fost la 4 pediatrii si nici unul bun .
Va pup....
multa multa multa sanatate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Dr. Marcu Mihaela exceptionala.Lucreaza in toate zilele saptaminii si dimineata si dupa amiaza.faci programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

dr bidiga raluca e f serioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

si eu o sustin pe amie - dr bidiga. este dr care ne repara toate urgentele, la ambii copii. serioasa, cu experienta, constiincioasa, poti suna pe mobil sa urmareasca evolutia bolii, super. martea are program la medlife drumul taberei favorit si e mai putina lume, in rest la medlife grivitei. avem si o pediatra care ne vine acasa, dar e mai ocupata si oricum noi cam cerem 2 pareri si dr bidiga ne-a ghidat mereu corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Eu il recomand pe dr. Mihai Iordachescu de la Medlife Grivitei. Este exceptional, urmareste evolutia bolii pe perioade indelungate, am fost foarte multumiti. Are program luni si miercuri, cu programare.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

medlife : dr Iordachescu, e specializat in ICU, deci stie sa reactioneze in orice caz, indiferent de problema. l-am vazut in ICU si e fff bun.

dr. Bar, lucreaza in ICU, cu o experienta maaare.

dr. Brezan, care i-a salvat viata Soniei, un al dr fff bun din ICU.

Poate mai sunt, dar nu ii mai stiu eu... acesti doctori sunt cu adevarat fff buni, au muncit la fiica-mea pana n-au mai putut si drept dovada acu traieste si e si bine

sanatate

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Kay, ce e ICU?

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

terapie intensiva (Intensive care unit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune: