Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Diana, asa intentionam, pt ca de celelalte doua dati nu ne-au zis la ecograful de stat,am mers noi la privat.Acum am zis ca nu mai mergem la privat si om vedea ce va fi.Insa anul trecut ne-am mutat,deci acum stam in alt oras, si aici se pare ca se zice ce e.Ca ne-a luat pe neasteptate,cand ne-a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Pietricico, felicitari! Io din toata treaba asta inteleg ca Nally ramase fara o nora deci, ma bag eu cu Ioana mea la inaintare. Ei, cine mai liciteaza?

Alus, diabet gestational se numeste, imi pare rau ca treci prin asta. Curaj, totul va fi bine!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi suntem agitate adica Biencuta, cred ca urmeaza dintisori

Diana eu chiar n am stiut ca ai poze, am votat fetitza la geam ca mi a placut tare mult fara sa imi dau seama ca e Timeea.

pietricico felicitari pt kukuletz

bertha Sebi lui Nally e deja al notru e luat de multAsa ca la gemenei ne bagam impreuna

alus multa sanatate

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

apar si eu ametita din cand in cand atat cat sa nu uitati de noi. am zis intai sa scriu cate ceva si dupa ma apuc sa citesc
suntem intro faza buna cu casa in sensul ca, mai avem doar o camera de mobilat (cea mica a lui Cata). Camera lui Andu a iesit o nebunie Avem si lustre prin toata casa asa ca, pot sa ma declar fericita. dupa jumatate de an se pare ca se termina si devine totul doar un vis urat a fost cumplit dar din fericire a trecut si a si iesit foarte frumos.
in rest, toate merg innainte. saptamana asta m-am agitat sa-l mut pe Cata de la el de la gradinita la o alta gradinita Cand l-am inscris la 2 ani nu ma gandeam nici o clipa ca nu o sa faca si after school la gradinita la care a inceput. Dar. vine un moment in care lumea din jur o ia razna. nici nu mai conteaza.. dar imi pare rau si ma enerveaza aroganta si suficienta... si mai ales momentul in care sunt luata de proasta ma scoate dein minti... Iar cand e vorba de copil e cireasa de pe tort.
asa ca, l-am mutat de luni la o alta gradinita. am avut noroc ca mi l-au primit (e de stat). Dar e cea la care a fost Andu si aveam o oarece prioritate. ele imi spuneau mereu sa il aduc pe Cta dar am zis ca sta bine acolo unde e..
am emotii..
hai ca tot la voi mi-am varsat naduful..
va pup pe toate si vo doresc cea mai frumoasa primavara.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Fetelor, cine mai are puncte, va rog mult sa votati fotografia Dianei, e minunata si merita macar in primele 10 sa fie.

Diana, sa nu te superi pe mine ca ma bag, da' chiar e f reusita si mor de ciuda in continuare ca nu mai am puncte

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta Am votat-o. Mai aveti poze? In afara de Diana Doar pe ale tale le-am gasit. Sau nu recunosc eu bine protagonistii?

Eu am primit de dimineata un martisor de la Bia. L-a facut la gradi.
Si aseara i-am scos la imprimanta floricele pe care ea le decupeaza si facem martisoare. M-a batut la cap toata saptama dar doar aseara am reusit sa facem ceva.

sa aveti un week-and frumos.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bertha, fetelor, multumesc. Mi-am dorit sa vad daca plac pozele mele de asta nu mi-am facut reclama. Doar ca m-au cam lovit cu plasarea pe pagina 10, dar asta este. Am scris la admin dar e in vacanta, rezolva problema abia cand se intoarce.Pozele mele sunt aici, Dia1 si 2 2 :http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9. Cel putin in cazul meu va implor sa votati doar daca va plac, nu din obligatie!!!!! Jur ca nu ma supar!
Si Carmen participa, (Mephala) cu 2 poze splendide, una din ele clar de locul1: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16 Mep1 si Mep2, preferata mea din toate pozele din concurs!. Din cate am vazut eu, si ea a preferat sa nu faca tam-tam dar uite ca-i dejoc eu planurile.
Si bineinteles pozele lui Bertha, http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5 Ber1 si Ber2.

Nicoleta si eu am primit azi martisoare de la Vlad si de la Timi facute frumos la gradi. Din plastilina, fasie dinaia care iese cand ascuti creioanele si sclipici. M-am topit!

Nu uitati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">pagina 10
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Bagati un ochi la semnatura :) ... Tzuni face iar lucruri frumoase :) ... Bertha am vazut ca deja s-a implicat!

Am votat ... favoritele mele sunt manutele si ochiul de oglinda! Frumoase rau ... felicitari!

De Ioana mai stie cineva ceva? Ca n-a mai aparut de mult ... sper sa nu fie ceva cu burtica ...

Aveam mai multe de "spus", dar n-am chef si inspiratie ... am vrut doar sa fac putina reclama :)

Pupici si week-end fain!

Mamica de "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Suntem MAME cu "M" mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Multumesc,fetele pt urari si ganduri bune :)

Bertha,-

Mergi la inceput

La multi ani, Laureta!

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput