Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxxy80 spune:
Mi-am facut programare la Iosup pe 25 martie la 9 dimineata. Mai vine cineva atunci? ![]()
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
7
ramsan spune:
Monica, pai cum altfel decat ca pe o gluma

Din experienta personala iti spun insa ca prieteniile virtuale pe care le-am legat cu mamicile de fulguleti iesence din 2006 au devenit prietenii reale, deci si asta are un rol pe undeva si chiar m-as bucura sa imi fac prietene de viata reala printre voi. Voi nu?
Ramona
5+
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Eu am spus-o ca pe o gluma ca ma distra cum v-ati gasit voi toate din Iasi. Sper ca asa ai luat-o ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaomaria Maytrei, dar nu fac toti dr din astea? Eu sunt la dragomir si am inteles ca ar fi un dr bun. Ar tb sa mai merg si la altul pentru morfo-fetala? Si ai idee cat costa? Multumesc si scuze pentru insistente 7+ |
exista ginecvologi buni, obstetricieni buni si echografisti buni. rar prinzi cate unu care sa fie bun la toate. avand in vederecadragomir lucreaza cu iliev in aceeasi clinica in maternitate cel mai probabil la el te va trimite la morfofetala pt ca isi cunosc si ei limitele. de obicei asafaccei de la cuza voda - trimit la echo la iliev. dragomir insa nu stiu exact cum lucreaza.
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
cristina_ana spune:
Hello, fetele!!!
Scriu si eu repede, ca doarme copilutzul!
In primul rand vreau sa le spun fetelor care au pierdut sarcinile ca imi pare tare rau, stiu ce e in sufletul vostru, dar incercati sa fiti puternice si optimiste, si in nici un caz sa nu renuntati! Eu va tin pumnii ca data viitoare sa fie cu noroc!
Anaomaria, si sfatul meu e sa mergi la medic, dar pana reusesti sa ajungi ia utrogestan, 4/zi si stai cat mai linistita. Si eu am avut sangerari la sarcina trecuta, cu sange rosu, si cu tratament de sustinere a fost OK.
Vreau sa va intreb daca voua v-a recomandat medicul o analiza HSV , care cred ca inseamna herpes simplex. Eu nu am facut asa ceva datile trecute si vad ca e 2 milioane. Nu as face-o daca nu e absolut necesara.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
8+
POZE
monica_dicut spune:
ramona, asa este, si eu am prietene "pe viata"
la mamicile de bobocei de sept-oct 2008 si pe la aspirante si sunt convinsa ca si aici imi voi face pentru ca nu avem de ce sa nu. Cu doua fete deja am legat prietenia si pe mess si imi sunt tare dragi.
D'aia iubesc eu forumul asta si nu altul si nu m-am putut desparti de el nici in cele mai crunte momente ale mele
Sincer asa sustinere ca aici nu am gasit nicaieri .
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
cristina_ana spune:
Il legatura cu prieteniile care se leaga aici, si eu as vrea sa imi fac cat mai multe prietene. De-abia astept intalnirile de burtici!!!
Sta cineva prin Militari/Drumul Taberei?
(asta apropo de bisericutze
)
Pe mine fetele de pe forum m-au ajutat enorm in doua momente f.f.f grele din viata mea. Site-ul asta e o minune pentru mine! De vreo 3 ani nu pot concepe viata fara el!![]()
8+
POZE
monica_dicut spune:
cristina, eu am facut data trecuta virusul herpetic si mi-a iesit pozitiv, il am in corp si nu am ce-i face. Nu inteleg insa de ce mi l-a dat daca dupa mi-a zis ca nu e problema cu el. Acum nu stiu daca este chiar acelasi lucru cu ce spui tu pentru ca pe mine m-a costat mai putin.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
monica_dicut spune:
Eu stau in Titan. Mai e cineva? ![]()
La odiseea trecuta gasisem un punct de mijloc. Mai exact Parcul Tineretului, unde ne intalneam.
Si oricum putem deja incepe sa ne vedem... ca nu ne opreste nimeni. Acum oricum nu se mai fumeaza prin baruri si cafenele si restaurante...
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
gabrittza spune:
fetelor?
mai primiti o burtica?![]()
am doar 5 saptamani si 3 zile,un test pozitiv,un DPN 4.10.2009 UM 28.12.2008. DATA NASTERII 2.11.1983
Mama ce emotii am!parca sunt gravida prima data![]()
va multumesc si incep sa va citesc sa ma familiarizez cu voi.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
cristina_ana spune:
Monica, HSV-ul ala e I si II, IGG si IGM. Deci 4 analize, si costa 50 RON fiecare. Pe 16 februarie ma duc la alt medic si o sa intreb daca chiar e nevoie sa le fac.
8+
POZE