Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Am schimbat si noi semnatura

+40 cu Maya Maria-Ayeneea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stellutza .... intai iti urez calmitate si rabdareeeeeeee .. apoi iti zic ca am o finuta botezata de craciun exact cu numele MAYA MARIA .... fumoasa coincidenta .... apoi ... eu fac joi 39 sapt ... si la fel ... nici un gand .... asteptam sa ne dai vesti .... despre ce zice medicul azi .... multa bafta .... la ce medic si la ce spital esti?????

38+
AU MAI RAMAS MAXIM 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata gagici cu burtici si cu mamici!

Am dormit super bine toata noaptea, abia m-am trezit. Cami, sunt pe baricade ca de obicei. Pe la 12.30-13.00 plec la Brasov controlul e la 15.45, va anunt deseara cand ma intorc ce am facut.

Crisspoliss , bine ati venit acasa, sa nu ne parasesti sa mai intri sa ne mai povestesti ce faceti.

Stelluta lasa-ne si noua un numar de telefon sa vedem ce e cu tine, cand nasti sau incearca sa intri mai des un pic

Zisa Cami FELICITARI!!! Sa iti traiasca ingerasul

Acum va las un pic, ma duc sa fac baita si sa pap inainte de plecare la medic.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

stellutza .... intai iti urez calmitate si rabdareeeeeeee .. apoi iti zic ca am o finuta botezata de craciun exact cu numele MAYA MARIA .... fumoasa coincidenta .... apoi ... eu fac joi 39 sapt ... si la fel ... nici un gand .... asteptam sa ne dai vesti .... despre ce zice medicul azi .... multa bafta .... la ce medic si la ce spital esti?????

38+

Camelia

Ai dreptate, frumoasa coincidenta.
Eu sunt la Polizu, la Dr. Dana Oprescu
Saru' mana pentru urari!!

+40 cu Maya Maria-Ayeneea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, BAFTA!!!! Asteptam vesti.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Am intrat sa va incurajez gravidutelor!!!!Hai ca mai avem nitel nitel si va tineti totate licuricii in brate!Asteptam vesti bune de la voi! va pup pe toate si nu am uitat ca am fost si eu balenutza cu temeri si frici cat casa si voi erati toate langa mine

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

buna fetelor,
am intrat si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti... sunt tare constiincioasa si sm citit din urma tot

Felicitari proaspetelor mamici de licurici (zisaCami si crisspolis), sa creasca mari, frumosi si sanatosi!!

Multumiri fetelor pentru informatiile utile legate de alaptat, baita, masaj etc.

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

ieri am implinit si noi 38 sapt si deocamdata nici un semn,se pare ca bebe sta bine acolo si chiar ii place.
azinoapte am dormit bine si vorba lui Bebelusi nici nu imi venea sa ma mai trezesc. saptamana viitoare voi merge din nou la doctor si vom vedea ce face bebe. daca ati sti ca abia astept sa il tin in brate, nu mai am rabdare deloc.

Bebelusi bafta la medic!! asteptam vesti de la tine cand te intorci
de la control!

mai bag si niste agitate pentru fetele care trebuie sa nasca

va pup si ma duc sa fac ceva de papa!!!

Mergi la inceput

a si vroiam sa va mai intreb legat de medicul pediatru pentru bebe ...
voi cum l-ati ales? prin recomandari de la medicul de familie sau cum?
eu nu cunsoc pe nimeni si nu stiu cum as putea gasi un medic bun pentru bebe ...
v-as fi recunoscatoare pentru orice sugestie

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac ... tu cum mai esti azi??? a mai trecut din angoasa de ieri???? ce mai face bebe???

crysyana nici eu nu am inca un pediatru .... este lucrul la care m-am gandit cel mai putin si care acum ma streseaza destul de tare ca nu am nici o idee .... felicitari pt cele 38 de sapt ...

alina1976 ...

bebelusi asteptam vesti .... sa nu vii prea tarziu de la medic ....

38+

Camelia

Mergi la inceput