Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Alina felicitari printesei pt progresele pe care le-a facut.
Naty,va pupam,cum mai sunteti?
Fil_lily,felicitari.Sa fiti sanatosi.

Noi am primit musafiri la 3 saptamani de la nastere.De scos afara pe la 4 sapt l-am scos prima data.Ma enerveaza vremea asta urata,ba ploua,ba bate vantul,ba e umezeala,ceata..vreau si eu sa fie soare si caldut sa iesim si noi din casa.
Am fost ieri la dr orl,la ditai clinica in Cta..wow,sunt socata de prostia si lipsa de profesionalism a dnei dr..Sunt multe de comentat,insa cea mai tare faza a fost,cand am iesit eu din cabinet si m-am dus sa chem un taxi si intreaba barbata-miu..ii pot da cu apa de mare?la care ea :da ,puteti sa-l duceti pe malul marii,dar sa-l inveliti bine.De rasu'plansu!
Ea zice ca n-are nimic,sa nu-l mai aspir,sa nu-i mai dau tratament,nimic.Deci tusea,mucii multi,faptul ca din cauza lor nu poate respira bine,ca haraie pe gat sau piept ca nu-mi dau seama,stranuta,imi si varsa,pt ca nu poate respira cum trebuie pe nas se inneaca cand mananaca..deci astea sunt ok in viziunea dnei dr!
Cica mai dureaza pana se matureaza toate cele si de aceea e asa.Intrebarea mea,ai vostrii au facut asa?Ca poate chiar is eu nebuna,ea zicea ca-s prea paranoia sa las copilul in pace!Bun,is paranoia,nebuna,dar cum e posibil sa fie ok si sa aiba simptomele astea?Nu mai zic cat a costat consultatia ca am ramas blocata..ce consultatie,ca e mult spus consultatie!Abia s-a uitat o sec in urechi,in nas la fel si cam asta...Ma rog,ar fi multe de comentat,dar ma abtin sa-mi expun parerea aici..m-am umplut de nervi ieri,mai ales ca nota de plata a fost f mare iar eu ma rugam de ea sa-l consulte naibii,nu sa stea sa se uite la el cum doarme!Nu are rost sa mai povestesc ce aberatii scotea pe gura,consultatia a fost jalnica,profesionalism zero..nici nu s-a spalat pe maini..ce sa zic,nu mai zic nimic ca iar ma apuca nervii.
In loc sa-mi zica ce are,imi povestea de fii-su,cum facea ea cu fii-su acum 15 ani!Aaa,o alta faza,cand i-am zis ca o sa-i iau umidificator si ea imi spune,da ce e bun aparatul ala?ce face? brrrr,numele produsului probabil nu e destul de explicativ pt neuronul ei obosit!.Nah,gata,ma opresc ca ma apuca toate spumele..deci am dat o gramada de bani,m-am carat cu copilul prin frig si vant degeaba!Aaa ba nu,sa ma enervez,ca si acum cand imi aduc aminte ma apuca spumele.

Porumbita mersi de intrebare,am explicat mai sus cum suntem.
ariya,cum sunteti?
De Edinutza nu mai stie nimeni nimic?
Bag si eu niste agitate pt fetele ce urmeaza sa nasca .Ceva semne ca s-ar apropia momentul?
Va pupic.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

VERONICA
YASHI
JASMI
DAIOPRI
STELLUTZA
CAMI
BEBELUSI
TUTU

sa fie totul bine!

neata burtici si mamici cu licurici!
Noi suntem bine, ne-am obisnuit si cu alptataul ca ajnsesem sa stam si 3 ore la san, sa-l morfecam ca pe suzeta...SI daca il luam de la san plangea si cauta cu gurita de ziceai ca e nemancat de 3 zile...M-a sfatuit o prietena sa-i dau suzeta dupa ce simt eu ca s-a saturat si asa am scapat in prima zi, acum nu-i mai dau nici suzeta decat f rar, am noroc ca oricum nu prea-i place, o arunca din gurita(sau ii cade) si apoi n-o mai vrea daca i-o dau :). Acum stam cam 30 min sau si mai putin. Dra mi-a zis sa-i dau 25 min din primul san si apoi 5 min din al doilea, ca sa-i tina si de sete, cica...
Alina, multumim de sfaturile cu alptatatul si mulsul, ff utile, m-ai facut sa ma decid si eu sa ma mulg, desi urasc chestia asta. Dar nu o fac decat 1 data, maxim de 2 ori pe zi . si, oricum, s-a marit "productia" de cand ma mulg. Aaa, si eu beau ceai de chimen si anason, imi tin ceai deja facut intr-o sticla de 1,5l si toot beau din ea, cam doua zile imi ajunge o sticla. o fi prea mult?
In rest, suntem bine, papam si dormim cate 3-4 chiar 5 ore, noaptea ne trezim doar o data, la 1 sau la 2.

Fetele care le dati Sab Simplex, trebuie date inainte de fiecare masa? eu ii dadeam cate 10 picaturi, ma mulgeam un pic in ligurita si apoi puneam picaturile ca am vazut ca daca ii pun doar picaturile in lingurita mai raman pe ea si nu le bea pe toate. De azi o sa-i dau si eu mai putine, 7-8 picaturi, dar chiar e nevoie inainte de fiecare masa? mititelul, se stage de burtica in somn si chitaie de ti-e mai mare mial de el...

Aaa, si alta intrebare pentru mamici: ce scutece folositi? noi la inceput am folosit Pampers, acum am luat Happy, dar mi se par cam groase, mai ales ca lui bebe ii place f mult sa doarma infasat :). Chiar , il mai infasa cineva pe bebe? Lisa, parca tu intrebai? Mi-e mila de el cand il infas, mai ales cand nu vrea si nu tine manutele, dar dupa ce e infasat e cel mai fericit...Asa l-au tinut in spital si asa s-a obisnuit. cred

gata, ca m-am intins enorm
Burtici si .
Si mamici cu bebici cu tot

de
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata, mesaj de la Veronica: "s-a nascut Alice Dorotheea, 47 cm, 2950 kg. Apgar 10. acum o tin in brate si suge la san".
Sa iti traiasca ingerasul, sa fie cuminte sanatos si papacios.

Lily si tie sa iti traiasca minunea Ce dimineata incarcata cu vesti bune.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am uitat , dau eu tonul la cafea, ceai cioco in dimineata asta.

Eu declar o noapte cu lovituri ale lui bebe jos de tot si dureroase. M-am trezit cu burtica cam incordata, de obicei dimineata ma simteam ca un fulg si mi se pare ca burta a coborat.

Ledi nu ma pricep, Irina iti poate da mai multe informatii. Incearca sa o suni ca sigur te ajuta.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Felicitari Criss, Veronica si Lily
Oanaq, Yashi, Tutu, Bebelusi, Ingrid70
Daiopri multa sanatate. Offff...sa va faceti bine repede repede si apoi sa il tii pe pisoias in brate.
Jasmi, Stellutza si cami voi vad ca mai asteptati. Nu mai e mult.
Alina felicitari pentru realizarile Anei.
Ira felicitari Elizei pentru o luna.
Leditia imi pare rau de experienta de ieri. Pediatra voastra ce spune?
Crisspy si Crysyana si eu voi fi printre ultimele asa ca tin aproape de voi.
Irina si crisspy greu cu criza asta. Si al meu sot e afectat asa ca ...inteleg perfect si stresul e pe masura.

O zi buna sa aveti!

36+ cu Fabian si Dorian
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

neata fetele!!!

Felicitari veronica!!! sa traiasca bebe Alice Dorotheea!!!!

Felicitari Lily pentru micuta Arianna Timea!!!

aveti niste copilasi de nota 10. sa dea DD sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii.

crysyana 38+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

crisspy hai ca nu vreau sa te supar si te las pe tine ultima
lasa ca vin si bebeii nostrii .... imediat trec 2 sapt

Mergi la inceput

uite acum am vazut mai este si Aalina....
hai fetelor!!! suntem pe baricade ... pana la ultima

Mergi la inceput

bebelusi multumim pentru invitatia la

ma bucur ca totul a decurs bine ieri la control si in curand vei fi o mamica fericita
bag agitatele si azi pt tine si prietena ta cristina

ieri am facut prajitura imposibila si a iesit foarte buna ....chiar s-a ridicat nuca de cocos deasupra ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Bebelusi, mi-ai luat-o inainte ...tocmai ma pregateam sa postez mesajul de la Veronica!! Am fost mai lenesa azi si am dormit pana acum (ca Sabina s-a trezit la 6 si pana la 7.30 nu a mai dormit...apoi am adormit amandoua pana acum...ea inca mai doarme )
SOOOO, ce emotii...joi te internezi??? OAU!! Nu-mi vine sa cred...cand trece timpul. De abia astept sa-mi dai mesaj (sau sa ma suni) sa-mi spui ce si cum. Acum zilele astea odihneste-te, lasa bucatareala, curatentia...ca o sa duci dorul la odihna, ai inteles?

citesc si revin...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput