Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
Nikoleta20 spune:
fetelor burticoase...dar sunt multicele care nu mai intrara de mult...sunt ok toate da?adik nu le merge pc si de aia nu sunt prezente,k ploua afara si ghioceii tre sa stea la caldurik pe vremea asta...
corina,mihaela...si mai sunt care nu mai semnara condica de ceva vreme...fetelor...ne tineti cu sufletul la gura...
Nikoleta 20 36+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Pisik06 spune:
Pup fetele!
Iarasi zic c asunteti harnicute foc, nici nu pot tine pasu cu voi!
In legatura cu cerceii, eu o sa ii dau gaurile tot in maternitate, pe principiul sa nu o mai chinuiesc inca odata, plus ca acolo se pricep, pe urma stau sa alerg pe la nu's ce policlinica, no way
Apropos de carut, eu am luat tot de la Prenatal , dar chiar marca lor, redus de la 18 mil si ceva la 12 si ceva, tot 30%. E 3 in 1 - landou, scoica si varianta sport, care acum nu mai stiu daca sta cu fata si spre mami si spre strada, dar sper ca da.
Eu recomand de la Chicco carutul Trio enjoy evolution (sau duo, nu stiu ca sunt 2 tipuri, unul mai ieftin de vreo 12-14 mil - noi pe asta pusesem ochii si unul cu scoica un pic mai scmechera, care e vreo 18 -19 mil), mi s-au parut ok. SI mai e unul de la Primii Pasi, tot asa 3 in 1, care e chiar ok si e vreo 8-9 mil. L-am vazut la Baby Expo, pe net nu l-am vazut.
Cat despre subiectul cezariana sau nastere naturala, cred ca eu sunt cea mai in dilema, dar nu am vrut sa ma mai incarc si pe voi. Trebuie sa ma hotarasc pana maine, cel tarziu miercuri daca vreau cezariana programata. Asta pt ca, v-am mai zis ca doctorita mea face numai cezariene si in cazul in care ma hotarasc sa nasc natural (macar in teorie, ca la fata locului planul de acasa nu e intotdeauna valabil) trebuie sa ma dea unui alt doctor, cu care ar trebui sa ne intalnim cat mai repede, sa discutam. Si sa stiti ca nu functioneaza treaba cu argumentele pro si contra, nici cu riscurikle expuse de doctor pt ambele variante, am facut de toate dar tot nu ma pot hotari
Aris, ma bucur mult ca bebe e bine.
Pe mine m-a plait o super raceala, ma doare gatul de mor, capul, am starea aia de lesin. Ii dau cu ceai, lamaine, miere si oscilo, plus cateva pastile homeopate pt gat, dar deocamdata e cam degeaba, ma simt ca un cartof copt
A, mi-au venit si mie hainutele de la Misena. Sunt super, intr-adevar arata la fel ca pe site si materialul e f bun. Chestia e ca e pt 3-6 luni, deci o sa asteptam putin pana sa le purtam...
Pupam burticile
33+ Ana Bianca
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri simina, eu am facut test de sarcina cu o zi inaintede data la care trebuia sa vina CM si a iesit pozitiv, deci nu mai ai asa mult de asteptat. dar simptome nu am avut DELOC... if you can't say something nice, then don't say it at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Mi-am facut unul vineri si n'o fost cu noroc!...Nerabdarea asta...
Poze
Nikoleta20 spune:
fetelor....mai revin mai tarziu k si asa vad k sunteti casm lenese ...
Nikoleta 20 36+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
inapreda spune:
Salutare!
N-am ce face, merg in continuare cu nota optimista de dimineata: miine implinesc 31 saptamini si bebe (care inca nu are nume!) are deja 1850 gr; iar eu sint tare happy; totul este in regula si cu bebe si cu mine (lichid amniotic, placenta, IR, col etc). Nici macar faptul ca sint "balena" nu ma deranjeaza AZI
Dr-ul mi-a dat ok-ul si pentru calatorii: intentionez sa merg din nou la Geoagiu in 14 februarie, cu conditia ca-n 13 sa merg la un "control pe masa" sa-mi verifice colul. O sa profit" de ocazie sa-mi fac si analizele care necesita astfel de...acrobatii!
Citesc din urma (azi iar ati fost harnicute!) si revin.
Pina atunci, multi
Gina 30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
cocufan spune:
Bogdana
imi faceam griji ca nu te-am mai vazut postand de multa vreme si cum stiam ca si tu ai gemeni...
ma bucur ca esti bine. eu sper totusi ca vei reusi sa nasti la termen (sa mai stea macar 2 saptamani) si pe cale vaginala. cred ca vor iesi mai usor pentru ca vor fi ceva mai mititei decat primul. si eu cred ca te refaci mai bine si mai repede daca nasti pe cale vaginala.
33+
Gina2008 spune:
Buna seara fetelor
Am si eu o intrebare. De vreo saptamana am niste dureri de oase ale bazinului si acum, de 2 zile in interiorul piciorului, la incheietura. Am zis la doctorita, acum o saptamana, si m-a pus sa-mi fac test de secretie???!!! Azi abia am calcat pe piciorul drept din cauza durerii. Eu am pus-o pe seama faptului ca am intrat in 35 de saptamani si ca toate alea incep sa se dilate si lateasca... Care v-ati mai confruntat cu o astfel de problema?
Gina 35+ mami de CALIN
doranna spune:
multumesc pentru raspunsuri
de ce vreau cezariana? n-am un motiv medical, doar un blocaj psihic (o fi si asta medical, nu?) care ma face sa resping orice are legatura cu nasterea vaginala; numai ideea de epiziotomie ma inspaimanta ingrozitor, sa nu mai spun de riscul de incontinenta urinara (mama mea a patit-o, a ramas cu incont. urinara dupa nasterea mea)
n-am intalnit nici macar o fata care sa fi nascut prin cezariana si care sa fi regretat asta... plus ca, de cand ma stiu, mi-am zis ca eu n-o sa pot sa trec printr-un travaliu de 14 ore sau, cine stie, chiar mai mult de atat (pe mine ma doare chiar si detartrajul ) desi sunt "ditamai omu'" (1,80 m) sunt ca un copil cand e vorba de durere
ca sa nu mai spun ca, de ani de zile, mama imi spune ca o femeie nu mai e la fel dupa nastere, si stiti la ce ma refer si nu pot sa-mi scot asta din cap
la acest "blocaj" probabil contribuie si experienta mamei in 2 nasteri, despre care mi-a povestit inca de cand eram adolescenta ca fiind ceva extrem de traumatizant (ca sa va faceti o idee, nici acum, dupa atatia ani de la ultima nastere - 33), mama nu poate sa priveasca indiferenta o scena de nastere dintr-un film.
n-am probleme cu inima, coloana sau ochii (Slava Domnului!!!!) dar, asa cum am scris si mai devreme, mi se pare normal sa fie optiunea mea!!!
mi-a spus cineva ca ar putea sa ma ajute faptul ca am contractii de pe la 5 luni, ca as putea sa trec mai repede si mai usor prin... nu stiu ce sa zic...
numai cand ma gandesc la riscul de a fi nevoie de forceps si parca ideea de a avea uterul taiat mi se pare mult mai atractiva
o sa spuneti ca sunt prea negativista... nu stiu daca e cel mai bun cuvant, dar SPERIATA sunt cu siguranta
nikoleta, stiu ca la miopie mare se opteaza pentru cezariana pentru ca exista riscul sa se accentueze; a nascut recent o prietena care are dioptrii destul de mari (cred ca 4 si ceva) si nu s-a pus nici macar o clipa problema de nastere naturala. Vezi ca sunt o groaza de articole pe net, dar daca ai miopie, probabil ca ar fi bine sa discuti cu doctorul tau (mai ales ca am aflat si eu recent ca cezariana se face in jur de 38 sapt. de ce? asta n-am inteles...)
va si sper sa fie bine pentru toata lumea
o sa va povestesc saptamana viitoare cum a decurs discutia cu doctorul
dorana
pisigri spune:
cine e lenesa?
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
cocufan spune:
doranna, faptul ca mama ta a avut nasteri traumatizante nu inseamna ca si tu trebuie sa fii la fel.
mama mea a fost nascuta la 7 luni si ne-a nascut la randul ei si pe mine si pe fratele meu tot prematuri insa eu am trecut de acest prag. era doar un exemplu.
apoi exista exercitiile Kegel care au exact acest scop de intarire a muschilor din acea zona si sunt foarte utile dupa nastere. daca nici acestea nu ajuta, problema incontinentei urinare se rezolva printr-o interventie chirurgicala f simpla.
cat despre lucrurile ´´acelea´´, nici eu nu cred ca poate fi cal la inceput dar multe mamici mi-au spus ca e chiar mai bine. in plus in cele 6 saptamani fara activitate se refac atat de bine ca multe au spus ca e ca si cum ar fi prima data
dar pana la urma e alegerea ta sau a medicului sau pur si simplu a sortii
33+