Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
aris26 spune:
niko - adevarul e ca am un doctor extraordinar
caruia nu o sa pot niciodata sa ii multumesc in de'ajuns.
am medici in familie si iti zic sigur ca nu toti sunt o apa si un pamant.
32+
poze
AMR 8 saptamani 
inapreda spune:
Denisa, multi
si sa ai grija de tine; fruntea sus, curaj si multa rabdare. Totul va fi bine, ai sa vezi. 
Bine ai venit Azu!
Ctin Flori, nu vreau sa fiu eu mai "catolica decit papa" dar-mie cel putin- mi-ar fi placut sa te prezinti in 2 cuvinte macar. Iti doresc o sarcina la termen si o nastere la termen si bebe sanatos!
Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
Nikoleta20 spune:
nope...nici nu a pomenit de "aragaz"
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
aris26 spune:
am sa te contrazic, doctorii barbati sunt de multe ori mai miloshi si mult mai sensibili la suferintele unei femei pt a aduce un copil pe lume, tocmai pt ca au un fel de respect pentru ceea ce ei nu ar putea niciodata sa faca. o femeie, care a mai si nascut poate sa-ti zica : hai draga, uite eu am nascut si nu am murit.
32+
poze
AMR 8 saptamani 
Ilinca_M. spune:
Doranna, la mine e chiar invers, maica-mea m-a nascut cu cezariana (la cerere, ca au speriat-o colegele de salon ca bebe se poate strangula cu cordonul sau se sufoca daca ea nu impinge ca lumea si s-a speriat) si am crezut ca ea crede ca e solutia cea mai buna, chiar am testat-o, am intrebat-o daca n-o fi mai sigura cezariana. La care ea "nu, fata mamii, ca mie tare greu mi-a fost dupa operatie sa te iau in brate, baie ti-a facut o vecina primele saptamani etc." E drept ca pe vremea aia erau cezariane tip "fermoar de cort", dar ma gandesc ca refacerea tot grea s-ar putea sa fie. Si pe mine chiar nu are cine sa ma ajute, maica-mea dupa o paralizie in urma unui avc nu poate tine un copil in bratze, degeaba face ea mancare toata ziua si spala vase si rufe, pentru un copil fragil nu are disponibilitate in mana stanga.In fine!
Cat despre miopie, si eu auzisem ca vaaai, direct la cezariana te trimite (io-s ochelarista incognito, port lentile de contact); si doctoritza de familie a zis ca s-ar putea sa mi se recomande cezariana, sa merg la control. Da' ginecologul cand i-am zis a zis sa fiu serioasa, ca de la dioptrii peste 6 se pune problema de cezariana!
Gaza, chiar esti o frumusete! Bai, toate suntem dragalase in felul nostru, doar suntem viitoare mamici durdulii, dar cateva din colegele noastre de odisee chiar sunt fotomodele! Ar trebui sa candideze aici la miss Odiseea Sarcinii, mai exista concursul acela? Dintre noile aparitii am remarcat-o pe saby, are o tinuta de manechin. Fetelor, sper sa nu intrati la banuieli ca fac comentarii de-astea despre fizicul vostru, eu sunt un mare fan al frumusetii feminine, si pe strada imi place sa ma uit dupa femei frumoase si bine imbracate (si nu-s pe invers, daaa?
)
Anamariame, pe tomberoneza-mama a pisicii tale sigur a prins-o la inghesuiala un superb motan de rasa, cine stie cu ce iluzii de viatza buna ol fi momit-o si a lasat-o singura cu bastarzii
. Cat despre bietul Manole, a ajuns la 8 ani virgin (la ultima incercare de imperechere a avut un fel de tentativa e sex oral, scuzati detaliile, el bietul asa credea ca trebuie, sa ia cateaua de umeri, prin fatza) asa ca acum e prea tarziu pentru el, la rasa lui 8 ani echivaleaza cam cu 70 de ani. Dar se tine bine, moshu', ai zice ca e tot copilas...
Ce m-am mai luat cu vorba, parca vad ca pana postez eu se mai scriu vreo 5 pagini la odisee!!![]()
28
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
inapreda spune:
Maria ma bucur ca nu ne-ai abandonat! In ceea ce priveste morcovelul...eu sint convinsa ca totul va trece cu bine si ca vei avea o nastere usoara (Casandra te va ajuta, vei vedea
si fetita va fi sanatoasa si jucausa!
"azi abia am incheiat 36s" FELICITARI!!! Mie de abia atunci imi va iesi morcovelul. Sa ne ajute DD pe toate sa trecem acest prag.
Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Buna seara fetelor Am si eu o intrebare. De vreo saptamana am niste dureri de oase ale bazinului si acum, de 2 zile in interiorul piciorului, la incheietura. Am zis la doctorita, acum o saptamana, si m-a pus sa-mi fac test de secretie???!!! Azi abia am calcat pe piciorul drept din cauza durerii. Eu am pus-o pe seama faptului ca am intrat in 35 de saptamani si ca toate alea incep sa se dilate si lateasca... Care v-ati mai confruntat cu o astfel de problema? Gina 35+ mami de CALIN |
La fel si pe mine ma doare....si mai simt durere jos..undeva la ligamentele alea inghinale..nu stiu daca m-am exprimat corect...si ma doare mai tare imediat dupa ce ma ridic din pat...parca se simte ca o paralizie.Medicul nu l-am intrebat ca merg sapt viitoare la control..dar mintea mea zice ca e din cauza ca se dilata bazinul si se intind toate ligamentele de prin zona.
34+
Andrada Teona
Nikoleta20 spune:
aici ai dreptate,aris...asa gandesc si eu...si parca in general femeile sunt mai rele cu femeile
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Gina2008 spune:
Multumesc fetelor pentru raspuns, DANONIQUE si ADIRYS.
Si eu am pus tot pe baza intinderii diverselor chestii prin zona. Iar bebele meu e cu capul in jos dar mi s-a zis ca e spre stanga, nu spre dreapta (unde ma doare pe mine). S-o fi schimbat.
Gina
35+ mami de
CALIN
doranna spune:
ma inscriu si eu pe lista celor cu dureri la oasele bazinului... nu cred ca are vreo leg. cu secretia, cred ca pur si simplu organismul se pregateste incet-incet pentru marele eveniment ![]()