Cumparaturi Victoria's Secret (Cap.3)
Raspunsuri - Pagina 7
carine.l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Am facut si eu o comanda pe 07 aprilie si am folosit codurile de reducere 09SPRING si SWIM09. Am avut 20$ reducere si o geanta(de panza) de plaja cadou, este ok. Am primit la posta coletul pe data de 22 aprilie(il asteptam pe data de 05 mai) Am completat costumele de baie cu aceste sutiene: http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CM-207222&page=1&cgname=OSSALBIKZZZ&rfnbr=2431&atb=C http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CM-217908&page=2&cgname=OSSALBIKZZZ&rfnbr=2431&atb=C si mi-am luat si acest tachini Am sa plec in concediu la inceputul lui iunie, poate mai reusesc sa mai comand ceva Am vazut cateva costume de baie |
e frumoasa geanta aia de panza. eu o am si pe aia de plastic . asa merge doar la plaja.
diana_p0 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare. A primit vreuna din voi vreo comanda prin BWW?
Nu au niciun sistem de tracking si nu am nici cea mai mica idee unde se afla pachetul meu desi a fost expediat acum mai bine de o luna. Niciodata nu am primit asa tarziu o comada.
Pana acum via overseas insemna prin posta insa acum vad ca le tirmit prin BWW.
alexmom spune:
Buna fetele,
Urmand sa vin in Romania anul asta, o cunostinta din tara m-a rugat sa ii comand anumite produse de la Victoria's Secret. Produsele au fost livrate destul de repede, mai ales ca ele veneau din Ontario. Shippingul a costat vreo 29 CAD, iar cele 4 articole comandate costau vreo 120 CAD. Cand am deschis coletul si le-am vazut am ramas uimita pe ce prostii de haine pot arunca unii banii. Pe unul din articole (o rochita de plaja din bumbac tricotat - made in Vietnam) nici macar nu era mentionat Victoria's Secret, deci era "no name" si a costat 30 CAD. Nu mai spun de calitatea produselor, care nu e deloc grozava. Cu banii astia (149 CAD - produsele + shippingul) le-as fi luat ceva mult mai frumos si de calitate direct din magazin, mai ales ca aici vad mai tot timpul oferte care mai de care mai tentante.
Dar ce sa faci, gusturile nu se discuta. Ce conteaza calitatea...important e ca scrie Victoria's Secret pe ele (daca scrie), ca asa se poarta!
karfe spune:
alexmom,si eu cand am fost in state am fost extrem de dezamagita de VS.In primul rand ca nu era marfa de pe site,eu ochisem costumul acesta de baie pe site http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CN-193162&page=5&cgname=OSSWMBEAZZZ&rfnbr=148&atb=B,
Materialele la lenjerie execrabile,la PINK,mai gaseai ceva mai dragut,dar nu la nivelul reclamei.Mai mult mi-a placut lenjeria de la AERIE.
Carrye spune:
Draga Alexmom, ca sa il citez pe un prieten care locuieste in America "Romania este in urma cu vreo 50 ani...".
O alta prietena care locuieste in Franta mi-a raspuns la intrebarea mea, fireasca, "Cum ti se pare Romania dupa 6 ani?": Sunt mai multe banci pe strazi! Si exemplele pot continua...
Eu nu stiu cand ai venit tu ultima data in Romania, de crezi ca poti sa faci niste afirmatii ca cele de mai sus. Noi suntem mai inapoiati putin si ne prindem greu. Pe de alta parte, nu stiu cand ai verificat ultima data salariul mediu pe economie de aici.
Cunosc foarte bine produsele VS, si asa cum sunt ele, made in China, Vietnam, Filipine etc, mie imi plac gandindu-ma la raportul pret-calitate.
Atata vreme cat magazinul Unirea vinde in continuare niste turcisme de toata jena (la fel si mall-urile) la niste preturi exorbitante, atata vreme cat CK este considerata firma de lux in timp ce in America nu, lasa-ne si pe noi sa ne jucam cu cardurile pentru plati internationale si asa limitati cum suntem, sa simtitm ca nu suntem bataia de joc a comerciantilor care isi cumpara X5-uri si Q7-uri albe pe spinarea noastra.
Atat putem noi...
mama_lui_alex spune:
citat din mesajul lui Carrye Atata vreme cat magazinul Unirea vinde in continuare niste turcisme de toata jena (la fel si mall-urile) Atat putem noi... |
vai..mai Carrye..dar ai scapat sa mentionezi faimoasul brand "made in China"...via en-gros "Europa"..cu adaosul de 500% aferent..
Si mie imi place VS - consider ca o femeie care isi cumpara in general haine..stie foarte bine sa intuiasca calitatea tesaturii/croielii..chiar daca sunt cumparaturi on line...
Legat de treaba asta..ati observat ca VS a scos optiunea "zoom"??!! era f. utila mai ales daca doreai sa vezi calitatea tesaturii.
Si inca o constatare legat de VS - colectiile de toamna-iarna mi se par mai calitative decat cele de vara (unde este mult cotton subtirel)
Hugs!
http://www.learn2b.ro
"Invat sa devin..." - program de dezvoltare personala a copilului cu varsta cuprinsa intre 2 si 14 ani
mama_lui_alex spune:
citat din mesajul lui diana_p0 Buna fetelor, Am si eu o intrebare. A primit vreuna din voi vreo comanda prin BWW? |
Comanda actuala de costume de baie vad ca mi-au trimis-o via Overseas (simplu..:) )
Dar data trecuta au trimis coletul prin BWW - nu stiu sa-zi zic exact ce inseamna..caci tot de la oficiul postal din Pantelimon am ridicat produsele (din Buc.)...ah..si a ajuns cam in 2 saptamani juma.
http://www.learn2b.ro
"Invat sa devin..." - program de dezvoltare personala a copilului cu varsta cuprinsa intre 2 si 14 ani
dooku3 spune:
Si mie colectiile de toamna mi se par mai calitative.In plus,la colectia din primavara asta,nu prea imi plac nici culorile.Ma refer la lenjerie,ca altceva nu mai cumpar de la ei.
Am incercat de cateva ori sa iau si altceva decat lenjerie si sunt de acord cu Alexmom-"plastic" in 99,9% din cazuri.Lenjeria,in schimb,e mai de calitate.
Ce-o fi aia BWW?
Carrye spune:
Dooku, eu am cateva comenzi bune la activ, si nu am intalnit pana acum nici un produs cu material din plastic. Si crede-ma ca am o adevarata fobie cand vine vorba de materiale.
Am o gramada de rochite de vara luate anul trecut, sunt din bumbac si cred ca mai merg cel putin 2 veri. Bluze, camasi, fuste, costumele de baie, am un hanorac de imi vine sa il mananc ce pufos este, pantaloni scurti din bumbac la fel, pufosi si fini, materiale foarte misto.
Cand imi dau comenzile intotdeauna ma uit la descrierea produsului sa vad ce fel de material este. Nu mi s-a intamplat niciodata sa comand bumbac si sa primesc plastic.
Am luat acum si incaltari, Collin Stuart, jos palaria. Lucrate foarte bine.
Si apropo, Alexmom, pe gentile mele CK scrie "made in china". Si nu mai vreau sa ma gandesc cat platesc in Romania pe o geanta care nici macar nu este piele. Sunt tare curioasa daca stii ca aici preturile anumitor branduri sunt urcate pana la de 3 ori peste pretul de comanda. Ca sa nu iti mai spun ca noi nu prea avem norocul sa beneficiem de ultimele colectii. Noi cumparam colectii vechi. Am ramas socata sa gasesc intr-un magazin de firma niste sandale pe care eu le am acasa de cativa ani buni...:(
Asa ca prefer sa cumpar haine pe care scrie VS sau Moda International, mi-este egal cu 0, atata timp cat mi se par reusite.
Mami lui Alex, si eu am observat asta, ma gandesc ca s-ar putea sa le fie lor greu tehnic sa puna pozele asa. Ca nu erau la toate. Nu cred sa vrea sa ascunda felul in care arata materialele. Dar, da, era misto de vazut.
Pup!
mirunam spune:
Cat despre VS daca citesti vezi ca unele sunt din poliester si altele din bumbac.