Cumparaturi Victoria's Secret (Cap.3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carine.l spune:

buna fetelor.
am facut o comanda pe 9 martie. mi-au trimis confirmarea, dar nu si de expediere a pachetului. de aceea ieri le-am trimir un mesaj. raspunsul lor :"Thank you for your e-mail regarding the status of your order. We apologize for any inconvenience this may cause.

Our records indicate your order has shipped via Brokers Worldwide International Postal (BWW) carrier on March 13, 2009, due to arrive on or before April 7, 2009.

Unfortunately, packages shipped via BWW are not provided with tracking information."
ati primit si voi pachete prin BWW?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eleny, daca sandalele sunt cu toc inalt eu comand 8, daca sunt fara toc comand 7.5.Pana acum nu am dat gres niciodata.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

?????????????
ce este cu acest serviciu BWW?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny78 spune:

Multumesc muuult blackpanterro! Toate sinteti niste dulci. Merci mult pentru sfaturi. E bine ca nu m-am grabit cu comanda, asa pot sa-mi iau si niste sandale fara toc super! Cand primesc coletul va dau de stire!
Va pup! Stiti cumva daca victoroa are si site in Anglia? Se poate comanda de acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna fetelor
Sunt novice in ceea ce priveste shoppingul la vs si am nevoie de sfaturile voastre.
Am citit cuminte capitolele precedente, m-am masurat si-am zis eu ca-s edificata, port masura 8-M la rochie si S la bikini etc...insa, la sfarsitul capitolului precedent zicea cineva ca are 58 de kg si masura S la haine ii e putin mare ..eu am tot 58 de kg si din masuratori mi-a dat M...ce sa-mi iau?
Multumesc

Mergi la inceput

ati mai vcumparat de la VS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui carine.l

ati mai vcumparat de la VS?

Mie tocmai mi-a ajuns pachetul cu un sutien, cateva perechi de bikini, si 3 glosuri.
Asta a fost prima comanda, si sunt ff multumita, e exact ce am vrut, plus ca sutienul imi vine ca turnat.
Cu siguranta voi mai comanda.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

ultimul pachet.
comanda a fost pusa duminica; miercuri am fost sunata ca este in tara. nu stiu de ce , poate ca din cauza sandalelor, mi-au vamuit pachetul, dar in bucuresti. destul de mult, desi valoarea pachetului nu era foarte mare(100 si....$). vama pls transportul prin curier au fost 76ron, desi la telefon era vorba de 60 ron.
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CM-239681&page=9&cgname=OSSHUSPRZZZ&rfnbr=5984
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CM-236027&page=2&cgname=OSCLOTOPZZZ&rfnbr=5441
un slip alb(sutienul e pe vine!)si cadou o geanta de plaja foarte frumosa de panza bej-kaki.

Mergi la inceput

dupa ce am citit prima pagina imi dau seama ca UPS au abuzat si de mine, in plus cand i-am rugat sa nu-mi trimita pachetul prin curier rapid mi-au spus ca daca nu accept, il trimit inapoi in SUA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Carine.l, nu lasa lucrurile asa, ia legatura cu UPS-ul si aparati drepturile!

nepotica mea

Mergi la inceput