Cumparaturi Victoria's Secret (Cap.3)
Raspunsuri - Pagina 11
iuliya spune:
A sosit comanda.
Mi-e bun sutienul(marimea 34A), este foarte frumos si placut atunci cand il port. Imi place foarte mult. Sunt multumita de calitatea produsului, isi merita banii.
Acesta este: http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CU-248578&page=1&cgname=OSBRPMWLZZZ&rfnbr=4606
nepotica mea
gabrieladum spune:
Vreau si eu sandalutze din alea cu talpa platforma la care ati dat link http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CP-239681&page=1&cgname=OSSHUWDGZZZ&rfnbr=5859
am vzt ca e reducere, 19.99 dolari perechea? Dar cum faceti comanda? Ca vreau si eu foarte mult dar nu stiu cum sa fac.Cat costa taxele etc?
Multumesc frumos,
carine.l spune:
eu mi-am cumparat sandalutele alea chiar cand au aparut. pt ele m-au jefuit cei din Bucuresti, mi-au vamuit pachetul. prima si ultima data.
sunt foarte frumoase, dar, atele alea te "taie" trebuie sa porti leucoplast cu tine si in pls, talpa se dezlipeste. eu ramaneam cu partea aia pe care calci pe asfalt. am cumparat tot felul de adezivi si degeaba, pana nu le-am dus la cizmar am avut pb cu ele.
mirunam spune:
Gabrieladum, iti faci cont pe Vs si poti trimite comanda. La mine incaltamintea a venit prin UPS, in 5 zile. Nu te costa nimic in plus la transport iar de vama se ocupa ei. Ultima data la comanda de 180$ am platit 120 Ron in vama. Taxele s-au tot schimbat si nu stiu sa iti spun acum cat se plateste, oricum nu cred ca se ajunge la cifre prea mari...
Cat despre incaltaminte, eu am 3 perechi de la ei si sunt minunate. Nu am avut nicio problema si le folosesc foarte des.
hiddenparkk spune:
Buna fetelor. Zilele trecute mi-am comandat chestii de la VS. Mi s-a parut ca au preturi foarte ok fata de magazinele de la noi. In fine, ideea e ca m-am documentat despre taxele astea si concluzia e ca cel mai ok, la coletele mai valoroase e sa le trimiti in state la cineva, cunostiinte, prieteni si apoi aici cu posta. e cel mai convenabil. pentru o cutie cu pantofi,plina ochi, posta a luat cam 80 lei. In timp ce pentru un colet, unde apare o factura, trimisa de la VS platesti cam 50 % din valoarea cumparaturilor. U do the math. ideea e sa nu vina produse cu factura si asta se poate realiza daca cineva de acolo le primeste si le retrimite. bafta!
Lilia80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hiddenparkk Buna fetelor. Zilele trecute mi-am comandat chestii de la VS. Mi s-a parut ca au preturi foarte ok fata de magazinele de la noi. In fine, ideea e ca m-am documentat despre taxele astea si concluzia e ca cel mai ok, la coletele mai valoroase e sa le trimiti in state la cineva, cunostiinte, prieteni si apoi aici cu posta. e cel mai convenabil. pentru o cutie cu pantofi,plina ochi, posta a luat cam 80 lei. In timp ce pentru un colet, unde apare o factura, trimisa de la VS platesti cam 50 % din valoarea cumparaturilor. U do the math. ideea e sa nu vina produse cu factura si asta se poate realiza daca cineva de acolo le primeste si le retrimite. bafta! |
Spune-mi te rog, cum a fost sistemul de trimitere prin posta de acolo incat sa fie sigur ca ajunge coletul intact( ma refer daca a fost recomandata, cu confirmare de primire, etc. )
Intreb ptr ca aici in Ro, a trimis cineva un colet cu haine din Bucuresti in Iasi si pana acolo s-a mai servit cineva cu hainutele din colet...
Merci
alia_ro spune:
Buna,
Off topic
am si eu o intrebare pt cele care comanda din SUA de valori mari.
In general se scrie pe colet valoarea reala a comenzii?
Se poate trece si gift?
Cum se calculeaza taxele vamale?
Ma zapaceste sotul... vrea sa-si ia niste jante si costa cam 1.000 de dolari, fara transport.
I-am zis tipului sa treaca mai putin pe factura si mi-a sugerat sa fac 2 plati separate prin paypal, din care numai una sa fie refundable, in caz de ceva (cea pe care o trece pe colet, valoare mica).
Se poate asa?
Vamesul calculeaza taxele in functie de ce scrie pe colet sau are alte regulamente?
Mii de multumiri si scuze ca am dat buzna in topicul acesta.
Hainute NOI din Anglia
Y! alia_muadib
carine.l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mama_lui_alex ANUNT FOARTE IMPORTANT!(cu scuzele de rigoare ca nu mai am timp sa "respir" si intru atat de rar pe DC) MESAJUL MEU "oficial" catre UPS Romania: "Stimata Doamna (al carui nume nu il dau) Ca o rugaminte personala - este adevarat faptul ca ..de la 1 decembrie 2008 s-a ridicat plafonul pt cumparaturile din statele non-UE privind limita pt care nu se plateste vama, pt magazinele online care trimit prin posta, de la 22 euro (aprox) la 150 (o suta cinci zeci) euro (aprox)!?!? http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2008:085:0001:0002:RO:PDF" Cu respect. RASPUNSUL OFICIAL UPS : "buna ziua, este adevarat ca de la 1 dec.2008 toate coletele care vin insotite de o factura pana in 150 euro ,nu li se aplica taxa vamala ,ci doar TVA-ul. va multumesc, cu respect, UPS Brokerage UPS Romania Srl Phone:0040 0212338866 Fax :0040 0212338818;0040 0212338828 E-mail adress:...@ups.com" CONCLUZIA: UPS-ul abuzeaza de legislatie si prin comisionarii lor vamali percep taxe care nu-si au rostul!..stiti exact la ce ma refer(!!)..prin urmare ultimele colete care le-am primit dupa mesajele de mai sus, au avut o valoare de plata vamala+TVA considerabil diminuata. La acest moment am solicitat UPS-ului o modalitate de re-calculare, respectiv de rambursare a sumelor pe care le-am platit in ne-concordanta cu legea...astept inca raspunsul lor. Sunt curioasa ce vor raspunde - va tin la curent. Asa ca..dragelor..pune-ti mana pe meiluri ()..si ..sa "abordam" UPS-ul. |
bonjour,
fetelor, ma gandesc la niste botine de la victoria secret; dar am avut experienta aia cu UPS Romania( sandale sub 100$, telefon de la ei ca trebuie sa platesc taxe vamale +transportul in tara).
botinele sunt sub 100$.
ce experiente ati avut cu UPS? cum v-ati descurcat?
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Pentru mine e a treia oara cand comand ceva de la VS, insa niciodata nu am facut eu insami comada, doar am beneficiat de produse. Ideea e ca acum vreau sa comand singura doua paltonase (cadou de ziua mea)insa nu prea stiu ce masura. Conform masuratorilor, ar trebui sa comand 8 sau 10, insa anul trecut (inainte de a ramane gravida) am comandat bluzite nr. 4 si mi-au venit si inca imi vin f bine. Acum am 57.5 kg la 1.69 cm, atunci aveam 54 kg. Deci, ce sa fac? Nr. 10 imi e mare si la Marks and Spencer si Debenhams. Voi cum ati procedat in legatura cu marimile?
De asemenea, nu prea stiu cum e cu taxele. Stiu ca plateam taxe de transport, taxe vamale si TVA, proportional cu valoarea pachetului. Aveti idee la 300 dolari comanda cam cat ar trebui sa platesc?
Merci mult.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!