Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 2
MadameBovary spune:
Ehe...
! Ehe, ehe, eheeeeee! Imi amintesc eu. But so be it! 
Valiiii, de cand n-am mai auzit de tine!
Si uite ca vii cu vesti bune si cu o noua floricica. Congrats!
Feteloooooooooor, care mai doreste, care mai pofteste la poze? Am gasit si eu UNA in care arat mai sunculoasa dintr-un set de poze facut de fostul, o sa o pun pe aia. Si o sa ma "pitzipongesc" daca vreti si intr-o poza sa va arat cum sunt acum
. Dar poate nu ne rezumam doar la poze cu colacei... eu voiam sa va arat si Vaca mea de caine, spre exemplu
.
Rianna, am vazut si eu pozutele tale... esti super dulce!! Imi place cum iti statea parul la cununia civila, mai scurt si in scari; dar si asa, lung, te prinde bine.
, ma duc sa-mi uploadez si eu suncile si sa vad ce poze mai gasesc ![]()
Musette79 spune:
Si mie imi placea ft mult cum ii statea la Rianna cu parul pana la umeri, mai in scari. In poza aia de la cununia civila esti mortala! 
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
MadameBovary spune:
Eu am o crema de la Dior pentru fermitate, tonifiere etc. De fapt, e mai mult un fel de crema-spray, ceva in genul asta. Imi place ca are un miros placut... insa uit mereu sa ma dau cu ea dupa ce ies din baie
. In general uit sa-mi dau cu creme... imi place sa-mi cumpar, sa stiu ca le am, le folosesc un pic si constiincios la inceput si pe urma uit de ele
.
Se uploadeaza pozele... 5 mb sin 70 deocamdata, mai am ceva de asteptat ![]()
Madachan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Eeh, dar sa va zic stire de stire... dimineata... 59.8. Eram ... . M-am cantarit in toate camerele din casa doar ca sa vad daca ramane asa.. pe toata gresia din casa I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Wow,felicitari!!! Ai schimbat cifra,acum o sa fie mai usor cand o sa vezi 5 in fata.
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
XIO spune:
Madame, completeaza si la mine caolo la masuri
90-67-96 , si la data nasterii 5 ianuarie 85' .
F faine pozele, ai o fata de model :)
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
rianna_stef spune:
eiiiii,mai fetelor si mie imi place cum imi statea cu parul aranjat la cununia civila,dar ganditiva voi ca acolo aveam 65 kg si altfel se aranja parul pe o fata mai trasa,nu rotunda cum sunt acum;plus ca ma chinui de anul trecut sa ajung si eu la coafor sa dau o forma parului;
ehee....fosta-i lele cat ai fost....
Madachan spune:
Buna seara!
Vad ca slabiti nu gluma,felicitari!
Rianna ,chiar acum ma uit la pozele tale,esti scumpa foc!
Si eu am o nunta chiar pe 14 februarie poate dau macar 2 kg jos.
Eu recunosc nu prea credeam in dieta asta,dar vad ca tot slabiti .Si la mine parca s-ar cunoaste ceva - la burtica,dar de cantait ma cantaresc vineri.
Maine pun si eu poze in album.Dar n-am inteles ,sa intru pe adresa comuna si sa pun acolo???
Meniul de azi:
Ora 9- 2 clatite mici (ca am adormit cu gandul la ele)
Pranz- cativa cartofi prajiti cu o juma de pulpa la cuptor si salata si o banana.
Ora 17 -un iaurt de 100calorii si o juma de porto.
Atat. Ce credeti e bine cam ce mananc eu??Exceptie cartofii,dar n-am mai mancat de vreo 2 saptamani .
Spor la slabit si o seara minunatta!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
MadameBovary spune:
Xio, sarumana
. Am modificat la tine, scuze ca nu ti-am trecut data nasterii de cand ai zis prima data.
Mada, da... am belit ochii cat cepele cand am vazut ca incepe cu 5
. Sper sa nu fi fost doar o chestie de o zi si atat.. dar oricum, prea rau nu are cum sa fie, cel mult 60 sper sa am maine. 
silvana75 spune:
Am pus si eu o poza in album, e facuta anul trecut in vara dar si atunci aveam tot 68 kg, o sa mai pun o poza cand ajung la kg dorite. Poze de cand eram slaba nu are rost sa pun ca era tareeee demult, acu vreo 10 ani ![]()
Eu am inceput de sambata sa merg la bazin iar de azi merg si la fitness asa ca tineti-va bine vin tare din urma ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

. M-am cantarit in toate camerele din casa doar ca sa vad daca ramane asa.. pe toata gresia din casa