AZI e verdictul cu Ucraina - la Haga
http://www.standard.ro/articol_78850/romania_vs_ucraina__maine__verdictul.html
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
RazaDeSoare spune:
Chiar zilele trecute citeam un articol tot despre asta unde se spunea ca verdictul ar fi fost de fapt o intelegere intre noi si Ucraina,si o sa se imparta 50%-50%.Abia astept sa vad maine.
devoska spune:
Va imaginati cum asteptam noi aici, chiar in Ucraina? Aici suntem considerati dusmanii lor. Suntem vecini neprietenosi cu care au numai probleme. Toti romanii sunt spioni 

. Afirmatiile astea sunt intretinute la acelasi nivel la care in Romania Ungaria e ce e, ungurii sunt ce sunt...
Omu de rand habar n-are ce e aia Insula Serpilor.
Guestus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska Omu de rand habar n-are ce e aia Insula Serpilor. |
cred ca juma de romania de abia asteapta sa faca concediul in insula serpilor
devoska spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
cred ca juma de romania de abia asteapta sa faca concediul in insula serpilor |

Uite ca la asta nu m-am gandit!
Eliza5 spune:
Ma indoiesc sincer ca romanii sunt chiar atat de naivi sau prost informati asa cum sugerati :-)
Ce nu stiu eu insa este daca avem capacitatea logistica sa facem explorari pe acolo in cazul in care castigam.
Guestus spune:
"Miza impartirii celor 12.000 de kilometri patrati de platou continental si zona economica exclusiva o reprezinta resursele: 100 de miliarde de metri cubi de gaz si 10 milioane de tone de petrol, adica 73,5 milioane de barili."
uite ce spun astia la hotnews...calcule exacte ![]()
acum yo sint curios cit costa sa-l aduci la suprafata...ca de povesti cu bogatii naturale ascunse in pamint yo sint plictisit.
iileana spune:
| citat din mesajul lui Eliza5 Ce nu stiu eu insa este daca avem capacitatea logistica sa facem explorari pe acolo in cazul in care castigam. |
Ceea ce conteaza e sa primim dreptul de a face explorari, capacitatea logistica vine ea cumva, intr-un fel sau altul.
Facem pariuri?
Zvonurile spun ca va fi o imparteala frateasca
cl spune:
| citat din mesajul lui devoska ... Afirmatiile astea sunt intretinute la acelasi nivel la care in Romania Ungaria e ce e, ungurii sunt ce sunt... |
Devoska, nu te supara, dar nu inteleg. Vrei sa-mi explici si mie ce ai vrut sa spui cand ai afirmat ce ai afirmat mai sus? Multumesc frumos!