Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Raportez o noapte ok, am dormit impreuna cu baietii in dormitor (ca tati e plecat din tara) - eu cu Tudor in patul mare, Stefan in patul lui
- sa vedem la noapte ce-o sa fie...
Vroiam sa va mai spun ca ariciul a inceput sa mearga de-a-busile, dar nu cu sprijin pe palme, ci cu sprijin pe coate
, e asa de haios, nu va inchipuiti!
Am citit putin din urma - am vazut poze de Alysh care e super-sexy - bravo!!, am vazut mesajul Dordiei - ai baiat mare, ce mai! Cleo, inteleg ca nu mai alaptezi? Parca totusi fata maninca prea putin lapte - eu cu Tudor sunt in extrema cealalata, mi se pare ca maninca prea mult!! - dar e bine ca accepta si atit tinind cont ca pina acum a avut parte doar de laptele tau.
Ylari - am vazut ca ti-au raspuns fetele - nasa trebuie sa cumpere trusou complet (adica sa o imbrace din cap pina-n picioare) si sa aduca turta (eu stiu ca turta e de un singur fel - e turta, nu colac!) se comanda la cofetarie. Si mai trebuie sa pregatiti pentru atunci o tavita pe care pui diferite lucruri care ar simboliza diferite meserii...
Gabitzam - pupam puiul sa-i iasa dintisorii mai repede!
Despre iritatia lui Tudor - nu e infectie, e pur si simplu o iritatie, banui eu ca de la urina, probabil a fost mai acida sau nu l-am schimbat noi la timp de pampers (oricum am observat ca in ultima vreme a facut mai mukt pipi) aseara i-am dat cu bepanthen plus - parca dimineata era mai bine.
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dordia2000 Buna seara fetelor....sper ca nu ne-ati uitat. Noi va citim mai din 2 in 7 din cauza de lipsa de timp...cu servici de la 7.30-la 20.30 si 2 copilasi...e cam greu sa tina cineva pasul cu voi. Voiam sa va spune ca suntem ok, nici o raceala si nici un disconfort, de sarbatori ne-au dat primii 2 dintzosi jos...iar acuma vad ca se umfla gingiuta de sul deci...cam in 2 sapt cred caies si cei de sus... Ca reactii la primii dintisori...nu au fost decat vreo 3 zile de febra fara altceva si o oarecare maraiala...dar neiesita din comun. Somn mult si mofturi la masa de fructe. In rest suntem baietei mari, de 9.700 kg si 76 cm...(azi am fost la control si ne-am cantarit si masurat), mancam cam orice (fara porc....si dulciuri) Supe, ciorbe fructe (combinate in fel si chip) laptic, branzica...etc. Cel mai mult ii plac ciorbitele cu bors. A papat si mamaligutza si i-a placut...si ficatel. Ce sa mai...sunt o norocoasa ca pana acum nu a fost aliment introdus pe care sa nu il accepte. GAta cu lauda.....ca mor de somn. So....va poop pe toate si sper ca sunteti ok si voi si piticii....si poate in we sa am mai mult timp de taclale. Incerc sa intru mai des...dar...sa vedem ce imi si reuseste. Va poop pe toate! Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai |
Welcome back.Poate mai treci pe la noi. Felicitari pt dintisori.
socrate spune:
Cleo imi pare rau de laptic. Stiu cum e, dar zi dupa zi te obisnuiesti cu ideea, te iei cu altele. Gandeste-te ca este foarte bine ca ai alaptat-o atata timp. In plus cand ii ies dintii de sus si musca ca al meu...bucuria alaptarii se duce pe apa sambetei. Sa se repare ochisorul cat mai repede.
sa treaca. Legat de sala din pacate azi maine vin rusii asa ca nu am cum.
Simonix, ca de obicei sunt impresionata de cum poti sa descrii parerile tale si mai ales tot ca de obicei sunt de acord cu tine. Cel mai important este ca tu ca mamica sa fii linistita cu alegerea facuta.
Noi am dormit un pic mai bine azi noapte cu mai putine treziri. Legat de dinti nu stiu ce sa zic. Gingia e umflata si sus si jos.
Om vedea ce iese. Ma bucur ca a inceput sa mai manance. Eu nu ma panichez cu mancarea. DAca nu vrea ii dau lapte si gata. A doua zi mananca mult mai bine.
In rest, am mentionat ca urla? Toata ziua. Eiiii, iiiiii.
Azi dimineata cauta un cetatean numit "tata" care era la baie. Foarte fericit ca e rasfatat de amandoi. I-am luat niste pantofi Fischer Price pentru el sa incepem si noi sa mergem. Abia astept sa ajung la Jianu.
Am fost si eu la ginecolog ieri in final. O sa reincep pastilele ca nu imi recomanda steriletul pe uter cicatrizat.
Voi ati facut Papanicolau dupa nastere? Mie mi-a spus ca daca acum am incetat alaptarea tb sa astept sa mai treaca o vreme.
Mergem maine sa facem analize de sange si eu si tati sa vedem cum mai stam.
Danicris spune:
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.
-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas:3x4?
-12
-- si 6x6?
-36,domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
-Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
-Picioarele,doamna.
-Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare,doamna
-Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
-Oja pt unghii,doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi,doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul,doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra,doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
le place sa-l priveasca?
-Cerul!spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
bratafel spune:
buna fetelor.
Biancuta mea este taaaaare maraita - probabil de la dinti . si maie ceva: i s-a unflat lobul urechii in spate langa cercel si a spart azidimineta. nu stiu ce o fi. ea mai are obiceiul sa se traga de urechi si de cercei. aseara i-am dat cu ihtiol.
de mancat mananca foarte putin lapte. o fi tot de la dinti. dar asa se comporta si dupa ce au spart gingia??tot fara pofta de mancare?la voi cum a fost?
Dordia2000 cum reusesti sa lucrezi atat si sa mai rezisti si acasa? felicitari pt dintisori si pt masuratori!! ce lungan ai!!
aelita te admir cum te descurci cu doi copii asa mici.![]()
gabitzam saracutul puisor![]()
leeloo2004 felicitari pentru mersul in patru labute pe coate
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
mihaser spune:
Salut
Laura nu avem poze...am lasat ap acasa ca nu am stat mult...am iesit asa un pic!
Andreap io cartoful dulce il fac la cuptor...are gust de dovleac copt...si il papa asa bucatele...baiatul il manca cu unt asa ca o pasta.
La patinoar merg si eu...dar nu am slabit specatculos...oare la patinaj viteza se refera? :)
Cleo si supozitoarele pot face rau...io am caz in familie! Nici o operatie la fundulet nu-i prea usoara...io una le detest...de aia nu folosesc aproape deloc.
Aelita nu e scumpa deloc...cauta pe net sa vezi tarife in alte parti...si ei vin cu produsele lor profesionale si aspiratorul lor...imi pun pana si odorizant in wc si punga de gunoi...ptr mine sunt super...O femeie mi-ar fi luat 50 de ron si ar fi folosit totul de la mine...Ar fi durat si mai mult...Cat despre spalat si io dau zilnic cu aspiratorul....dar nu intra nimeni incaltat! Ii omor daca ii vad! Chiar ma uitam zilele astea de ceva aparat de spalat cu abur...dar ce e la noi pe piata nu cred ca are eficienta...
Curatenia nu se pastraza o luna...mai fac si eu...asta clar! Dar macar un weekend la inceput de luna sa-l am mai liber...fara smotru.
Tot asa face si Eli cu vomele...ii zic poarca!
A papat azi dimineata un mic dejun alete cu biscuiti si era un bibe intreg...eu de obicei ii dau 150 de ml ca sa nu dea pe afara...acum astept sa vad rezultatul.
Fetele Eli papa si biscuiti Alete de la baby point...a papat un pachet intreg de sambata pana luni...nu-i normala!
Eu ptr tuse le dau homeopate Spongia D6 de la plant extract...de obicei trece doar cu asta. Saptamana viitoare o sa chemam acasa o dr homeopata sa-i vada...Am vb deja la tel si e super de treaba...Abia astept sa vina!
Sanatate maxima Mufitza si Iasmi! 
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Magnetism79 spune:
Fetelor am downloadat si noi ceva cu Baby Einstein dar doar muzica, stiti ceva sunt si DVd-uri cu imagini, si daca da de unde le pot lua?
Si inca o rugaminte daca are vreuna dintre voi ceva cu imagini imi puteti trimite si mie pe PM, sau va dau adresa de mail si imi trimiteti.
Socrate draga mea ti-am trimis PM cu mail sa-mi trimiti ce ai si tu cu Baby Einstein.
Gabitzam sper ca ai primit PM -ul meu cu ce ai intrebat.cred ca sunt un cadou f. original.Eu am avut succes de fiecare data cu asa ceva.

elena_g spune:
Buna ziua tuturor si sa va traiasca puiutii,sanatosi si norocosi!
Nu stiu daca ma mai tineti minte si daca ma "reprimiti "printre voi dar stiu cat a contat sustinerea voastra atunci cand am avut nevoie si asta se intampla prin luna 4-5 de sarcina.Vad ca sunteti cam aceleasi fete,poate unele noi...si s-a pastrat acelasi cadru cald si solidar.Nu v-am mai citit de mult iar de scris nu am mai scris din luna a 5a de sarcina.Am avut mici probleme(care multumesc lui D-zeu au trecut) dupa care ma departasem foarte tare de ceea ce discutati la acel moment si asa m-am "pierdut".Am si eu un pui scump si ma confrunt cam cu aceleasi probleme cu care va confruntai si voi.Puiul meu-Tudor- are 8 luni pe 8 februarie iar acum supararea noastra o reprezinta tot"dintisorii" si inapetenta asociata eruptiei lor.Sper sa fie asta cauza....Are 10kg si 72 de cm ....am avut multe sincope....la 4 luni refuza total laptele,dupa vreo 2 saptamani a inceput sa pape,iar sa-l refuze si tot asa.....hrana solida a acceptat-o destul de greu..pacalit ,jucat si alte miununi...am depasit aceste praguri avea o luna de cand papa foarte bine dar de cum i-a iesit primul dintisor,(coincidenta sau nu)acum o daptamana,s-a redus cantitatea de lapte de la 500-600 ml la maxim 300 ml zilnic si cu papa foarte greu...la fel ,pacalit,cantat,uite avionul...uite pasarea....o sa va mai povestesc pe parcurs...am inceput si munca...Va pup
Lorich spune:
Elena bine ai reveni!
Felicitari pentru minunea ta scumpa...imi era si teama sa-ti citesc mesajul pana la capat, deci felicitari!
Vad ca ai un barbat adevarat acolo, vad ca ai trecut prin "febra -sau cum ii ziceam oare - somaleza" de la 4 luni, acum dintii..mda reduc pofta de papa, cheful de ras, de veselie, dar trebuie sa iasa si ei, nu?
Te pup si serviciu usor si sanatate multa! Si sa nu pleci iar!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008