Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
In sfarsit reusesc si eu sa postez, stau cu calc deshis de dimineata, dar nu m-a lasat sa fac nimic, nimic, numai in brate sta. Si cum votez rubeola pana la urma, l-am rasfatat, ca e bolnavior deh! Maine mergem la Medicover sa vedem ce si cum…Oricum el e ok, papa, nu face febra, sunt multumita.
Iulia ma facusi sa rad cu visul tau! Eu nu ma mai uit la filme de groaza ca ma sperii, si nu mai pot sta singura in casa cand pleaca Bogdan de garda…si asa nu pot…chem surorile! Sanatate Mufitei!
Doloress 
Inais sanatate mult lui Iasmi si tie!
Bratafel
tei voiam sa spun, dar am spus castani
O sa ajung si eu la Iasi sper.
Alina_anto am vazut filmuletele cu Sara, Bogdan a admirat laptopul, eu fetitza frumoasa!
Gabitzule gata, poti sa-I dais a rontaie…ce misto! Abia astept si eu!
Adriana noi mergem foarte dimineata in IKEA sambata. Daca pleci la 9 din casa e ok drumul, e adevarat ca sotul stie si o scurtatura cumva, nu o ia prin central Bucurestiului…Dar de voi e mai aproape…
Socrate Urata poveste cu geamul din Militari…brrr! Ce intuitie ai avut sa te scoli…
Ai mare dreptate si ca separation anxiety este mai degraba de partea mamei decat a lui bb…asa simt si eu cateodata..nu-l pot lasa linistit nici cand doarme, eu sunt cea mai nebuna mama de pe forum…cred ca d-aia inca dormim in acelasi pat, alaptatul e un pretext.
La bb 2 o sa ma mai calmez.
Sebi pentru buzita cu buba!
Luminel nasoala perspective sa stati separate un an…sper sa nu se intample asta totusi! Mai bine mai cautati chirii!
Alysh si eu voiam sa iau cos de jucarii, dar nu m-a lasat Bogdan, ca unde il mai punem si pe asta…o avea dreptate…pana una alta am mai dat din jucarii…ca doar n-o sa le colectionez! Iubita, pune poze imediat! Ca si eu port scurt sis a vezi ce o sa mai port si vara asta ca am déjà 56 de kg!Eu astept poze.. Reincepi scoala???Asa scurta vacant…BAfta…sa termini mai repede![]()
Cu bubitele…s-au mai dus nitel cele din zona pampersului, dar mai sunt pe trunchi, spre gat…crec ca merg azi la medicover, daca nu maine, cel tarziu..
Miss sa stii ca ai dreptate cu PEKIP, atata vreme cat ai fost ti-ai facut o idée si nu consideri ca va e benefic, nu va mai duceti! Si cu vorbaria si distratul copilului non stop, cred ca si eu gresesec…B imi tot spune sa-l mail as singur, dare u nu l-am obisnuit asa si plange…Gradual trebuie sa-l invat si eu ca nu mai pot numai cu el in brate peste tot…Si cu Pamuk…incepe cu Ma numesc Rosu, e foarte buna!
pentru ziua de nume…nici eu nu stiam..
Magnetism LMA
sotului! Chiar ca e tanar..unde-s anii aia?
Felicitari pt dintisor!
Aelita
f bine ca ii lasi sa misune prin casa…mie mereu mi se pare k nu e destul de curat, sau k poate e current
.D-aia s-o enerva si Mircea. De cate ori pe saptamana speli pe jos, eu nu reusesc zilnic… Am vazut pozicele
superbi, superbi copii!tare fericita trebuie sa fii. Poza cu Aelita la un an si 10 luni e de vis…papusa!
Stefany
Iustin sa nu se fi lovit rau…ooof, cu cazaturile astea… hai ca nu –I nimic, puiul e vesel, e ok???
CamiM chiar ma intrebam ce mai faci… ne bucuram ca sunteti bine si cu 4 dintisori si pofta de explorat.
Sabinutza
bratafel rapid dintocul…felicitari!
Virginia ooof, am spalat azi, ce sa fac, nu m-am uitat!
Mihaser poze de la gradina zoological avem? 
Danicris eu i-am facut déjà si Prevenarul, care era optional, dar ROR nu i-l mai fac…termin doar ce am inceput.. si asa sotul nu prea ma sustine, el e medic, prefer vaccinurile decat incertitudinea…am incercat sa-I mai citesc, e cam sceptic insa.
Mi-bebelina
Adriana sanatate si voua ! E adevarat ca hainutele de feitze sunt superbe, e o discriminare, zicea eu…![]()
Chinabulina imi pare rau de cazatura gogosicii…e bine acum? Nu ai pe cine chema sa doarma cu tine??/Cum fac eu ![]()
Lorich macar bine ca apar 4 odata! Nu suferiti pt fiecare in parte. Sper![]()
Micaela si eu am bagat 2 masini, una nu se pune ca era pt bb…Ne luam de mana
Felicitari pentru kg pierdute!!
Cleo in aceeasi situatie suntem noi…eu mai am insa ceva san…cand facea febra ii bagam cu seringa de Panadol. Incearca si asa…Eu ii maid au sic ate o mandarina stoarsa, tot cu seringa…ah, si seara, il mai pacalesc cu ceai, ia 2 guri, scuipa si apuca sanul…dar pana dimineata, tot bea ceva ceva.
Leeloo mercic de sfaturi, suntem bine acum, facem scaunele tari…i-am dat biotics la un moment dat… IMi pare rau de iritatia lui Tudor, Bepanthen o fi bun?? Eu zic ca ar merge…e si antiseptic
Ylari de unde ai luat biscuitii astia Organix??Ah, am vzt ca ai raspuns….
Fug sa-I dau sa pape
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
YLARI spune:
Fetelor, poate e prea devreme, dar eu am vb cu nasha fetei despre turta
Numai ca nici eu, nici ea nu stim prea bine ce si cum, ce e de facut, de cumparat, etc. Mamicile care mai aveti o fetitza ce stiti sa imi spuneti si mie? Va multumesc frumos anticipat!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Lavinia, bravo pentru dintisorul lui Bogdanici Eu am folosit pentru download Baby Einstein programul eMule. Mai poti face o incercare cautand pe google dupa "baby einstein rapidshare", poate capeti niste linkuri de download direct. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Saru'mana pentru pont, le-am descarcat si eu.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
andreap spune:
lipseste omul 1 zi si voi gata...terminati un capitol si-l incepeti pe al doilea?????..neserioase domne'..neserioase![]()
Pai am incercat sa fac o sinteza..ca de obicei memoria e varza!
Oricum,Inais,cum mai sunteti?Si Sara vomita dupa antibiotic..asa ca am preferat varianta branula si mers la spital de 2 ori pe zi.aerosoli ii faci?sanatate multa
Laura,asta da sincronizare...daca ne sincronizam si la BB3...atunci clar se lasa cu nunta
Lorich,si eu am luat din carrefour hainute supeeeeer ieftine.numai ca ptr.Maria se terminasera
Magnetism,felicitari ptr.dintisor
Alysh,eu te inteleg
..prima data cand am trimis copilu' fara mine(si avea cam 1 an si 1/2..),am planssssss
..da' trece si tot tu esti mama..stai linistita.
Simonix,felicitari ptr.BB mergacios
Ylari,pai nasha cumpara hainute..trusou complet!de la chilot,maieu pana la pantofi,ciorapi.la fetite turta se face inainte sa implineasca un an(asa stiu eu..).turta este intreaga(cu gaura,gen covrig e la baieti parca)
Sara e bine,mai putin maraita ca la Bucuresti si muuult mai mancacioasa
..o sa zica mama si soacra-mea ca sunt nebuna!Oricum MissP are dreptate:si din cauza mea e agitata
..eu sunt o fire tareeeee agitata
,iar acum ptr.ca nu-mi mai ajung 24 ore sa fac ce trebuie sunt si mai si...asa ca e normal ca fata sa ma 'copieze'..de aceea aici e mai linistita,ptr.ca eu sunt calma..nu fac piata,nu mancare..nimic!stau si ma relaxez
Cat despre lasat singura..am incercat..plange pana o apuca suspinul...iar daca ma vede in zona..sa te tii!
Cleo,pai la cum e Sara daca cumva ma vede cu andrele sigur va vrae sa le roada
..iar daca fac ceva cu Mariuca(gen desenat..) vrea neaparat cartea!
De ieri mergem la patinoar.eu ptr.a 3-a oara in viata..si Mariuca a inceput sa se descurce mai bine.am gasit un baiat care ptr.10 ron sta 1 ora cu ea si ii arata..eu nu ma descurc asa de bine incat sa o invat.in timpul asta Sara sta cu bunicile..mami fericita,bebelus calm!noaptea mai e agitata,se trezeste si de 3-4 ori..dintii?ca eu nu mai vad nimic la orizont.mananca ceva mai bine si e ok.
I-am luat cartof dulce si eu..cum il gatiti voi?eu l-am pus in supa,dar altfel cum mai pot sa-l pregatesc?????
Sara a invatat mersul lacustei
..se propteste in genunchi,in maini si .....sare
!asa merge ea de-a busilea...cat despre ridicat singurica..inca nu.
hai ca m-am intins...
mai vb
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
socrate spune:
| citat din mesajul lui cleo78 fetelor, voiam sa va cer parerea. Sunt data peste cap de: -cred ca am racit - nu mai e alergia mea clasica -fetei ii ies 4 incisivi sus concomitent. Si mai repede ies cei dine xterior, decat cei din interior. jos avem numai 3. -de 1 sapt nu mai am san. Asta e. Dar bibe vrea numai in somn. Adica ziua nu mai accepta DELOC! Si in somn cam 100-150ml. Alte lichide: deloc, nu apa, nu ceai, nu sucuri...ce e in fruct/supica. Am mai dat apa cu cana cu cioc. Se joaca, si-o da in cap. In pahar- sufla...face bulburuci. Alte solutii mai aveti? o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii |
Draga mea, imi pare rau ca esti racita, incearca niste Paracetamol sau oscilococcinum. Sau Humex, mie mi-au folosit.
Legat de lichide, insista cu cana, dar incearca si pahar simplu. Al meu e fascinat sa faca si el ca oamenii mari. Tb sa ii dai lichide. Eu am descoperit ca ii place ceaiul cu fructe de padure de la Humana.
Multa sanatate.
andreap spune:
Cleo,referitor la bibe..nici Sara nu a vrut bibe mult timp...apoi dintr-o data a vrut..intai in joaca,apoi chiar a inceput sa bea..dar numai apa..ceai sau suc nu!acum vrea chiar si suzeta![]()
cat despre raceala..daca tot nu-i mai dai sa suga,ia medicamente serios.mie imi mergea super cu propolis+vit.c...paracetamol sinus mai e bun si ceai cu miere si lamaie multa.sanatate
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
cleo78 spune:
i-am dat 50ml de lapte cu linguritsa. Mancare - manannca f. bine - azi a mancat , dupa aia 50ml de lapte, 240ml de supica dar mult mai apoasa, sa curga din linguritsa. I-a dat tot soacra mea.... o sa ii las portii mult mai mici, ca ea o fortseaza.
Si la lapte, o sa incerc sa ii dau mai mult in cereale, de ex., sa incerc cu biberonul, ca pana acu era tot masa de linguritsa.
mai mananca noaptea, in somn, ca nu cred ca isi da seama ce mananca... si o sa ii maresc portsia cat de mult pot, de lapte. Acu mananca cam 70-80ml la culcare.
M-am mai calmat, am facut un total, in ultimile 24 ore a mancat asha:
-60ml de lapte in cereale
-80ml la culcare
-branzica din aproape 500ml de lapte
-50ml lapte la pranz, acum, cu linguritsa
Ies aproape 200ml de lapte./pe zi + branzuca. Zic ca e un minim acoperitor. Apa o sa mai insist sa ii dau, o sa incerc si ceai, cum zice si Noemi. Mai nasol e ca face pipi mai rar, a facut dupa o pauza de 6-7 ore intre schimbat, unul mai inchis la culoare. Adica e semn ca a baut mai putine lichide.....dar si ea nu vrea....
acu vazui ca Pui de stefany incerca prima cazatura. Uof -si asta e inceputul....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
| citat din mesajul lui iulia83 neatza. abia acum am avut timp sa intru. pe la 4-5 mergem la pediatra. nu e grav, fata e vesela, mananca, se joaca, urla, etc, insa face febra. nu mare ca ieri. azi dimi a avut 37.5 si i-am mai dat nurofen. i-am mai dat si aseara inainte de culcare ca avea 37.8. adica, tin temperatura in frau. ieri si azi a facut diare. dar o singura data si asta dupa ce facuse caca consistent. o tin hidratata cu apa si ceai pana la noi ordine. ieri m-am panicat rau, fiind prima data cand imi face febra... |
Scumpa, te cred ca ai intrat in panica, dar panica nu este un sfatuitor bun! Nu-i mai da atatea medicamente, cand temperatura nu este inca mare!! Febra aia are un sens. Corpul ei iti arata prin aceasta febra ca se lupta cu ceva, iar tu prin medicamente ii iei aceasta posibilitate de a lupta singur!

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Scumpa, te cred ca ai intrat in panica, dar panica nu este un sfatuitor bun! Nu-i mai da atatea medicamente, cand temperatura nu este inca mare!! Febra aia are un sens. Corpul ei iti arata prin aceasta febra ca se lupta cu ceva, iar tu prin medicamente ii iei aceasta posibilitate de a lupta singur! ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) |
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/823891/Siropurile-pentru-tuse-periculoase-pentru-copii/
pe tema discutiei noastre.
de aceea unii medici recomanda supozitoarele...cica sunt mai putin invazive.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii
andreap spune:
Iulia,si Sara a facut cam 1 saptamana febra 37.7-38.3(in fundulet)...cred ca de la dinti era,ca altceva nu avea...dar e bine sa o vada cineva.sanatate
Cleo,eu stiam(asa imi calculase la spital doctorita) ca trebuie sa bea cam 1 l. de lichide pe zi...Mara nu bea nici lapte la bibe???
Laura..rubeola???am inteles eu bine?
Vad ca ati vb de cura de slabire...de cand am terminat-o cu tzatzi
,am intrat si eu la un regim mai strict..am 65 kg,mai am "numai" 10 de dat jos..e bine si asa...decat deloc
..de azi tin regimul bazat pe carne 100%.am prietene care au slabit super cu el.sa vad daca pot sa-l tin,nu sunt 'carnivora'....si sa vad daca da rezultate.plus ca am citit in Unica azi ca 1 ora de patinaj echivaleaza cu 1 ora de aerobic intens9se pierd cam 500 Kcal.)..asa ca de aceea patinez eu zilnic![]()
gata,acum chiar ca plec..normal ca maine o sa gasesc alt capitol
BOTEZ SARA
Noiembrie2008