Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo eu am dat sfecla rosie si nu prea i-a placut. Data viitoare pun mai putin. I-am pus cam mult si era gustul prea pronuntat. Urzici nu i-am dat ca nu am vazut inca pe la noi. Mortal bancul cu desenul!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Noi suntem putintel mai bine...dam un Gabitzei si lui Raducu...pe care ii intelegem din suflet!!
Oricum cand scriu putin mai bine inseamna PUTIN! Dar e si asta un inceput! Se pare ca i-a priit antib. asta pana la urma.
Aaaa...si lui Tiberiu de Andrada de la Iasmi ca e frate de suferinta cu nebulizatorul Omron! Iasmi sta cuminte la el.

Vroiam sa va intreb ce bile dom'le...ca eu nu vad pozele??

Ylari imi pare rau pentru situatia in care va aflati! Intra pe site-ul gradinite.com si cauta acolo!

Sfecla si urzici...don't know!!...dar ne spune Mara daca i-au placut!

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mi_bebelina exact la fel face si Patrick. Este tare frustrat ca nu poate explora lumea asa cum ar vrea si ar vrea numai plimbat in brate sa poata ajunge peste tot. Incearca sa se arunce pe burta si sa o ia la goana, inoata asa pe uscat de doua trei ori apoi incepe sa planga. Daca nu ajunge la jucarie, la fel, incepe sa planga. Eu una abia astept sa o ia de-a busilea, sa mearga, macar stau toata ziua de fundul lui, dar nu-l mai vad plangacios si marait non-stop

Ylari imi pare tare rau sa aud de mama ta! Nu e de glumit insa cu Alzheimerul, am avut pe nasa lui taica-meu bolnava care mi-a fost ca o bunica, la ea petreceam toate vacantele. Avea episoade de luciditate si episoade cand traia efectiv in alta lume, nu mai puteai sa o lasi sa faca absolut nimic. Se credea o copila de 10 ani, voia sa mearga la scoala, in fine, am zis ca e cea mai groaznica boala posibila. Orice mi-ar da Dumnezeu as indura, insa nu vreau sa-mi ia mintile, asta ar fi cel mai cumplit. Deci nu e deloc de glumit, acum nu vreau sa te sperii, insa ai mare grija cu fata. Daca tatal tau insa va fi acasa, poate altfel va sta situatia. Asa era si nasa mea, o femeie puternica, foarte sanatoasa in primul rand, a trait toata viata in creierul muntilor, a avut o viata fericita si lipsita de stress dar iata ca boala nu iarta pe nimeni. Cel mai trist e ca e un proces ireversibil. Nu te mai vindeci din asa ceva.

Chinabulina hehe, aici au ceva cu unghiile oamenii astia. Si sotul meu a fost la scoala de franceza la inceput si era unul din Trinidad Tobago care isi taia unghiile la maini in clasa. In partea cealalta avea un indian care se descalta tot timpul si isi intindea picioarele pe scaune si al meu sot e tare sensibil la chestii din astea Venea acasa siderat. Eu radeam de ma prapadeam. Si pofesoara nu le zicea nimic pentru ca aici exista foarte mult respect pentru traditiile si obiceiurile fiecarei natii. Le este frica sa zica ceva pentru s-ar interpreta ca sunt rasisti. Adevarul e ca aici e Turnul Babel, toate natiile pamantului le gasesti, fiecare cu obiceiurile lui. Mie imi place chestia asta foarte mult, multiculturalismul asta te invata repede sa fii tolerant si deschis la minte. Imi pace ca Patrick o sa traiasca intr-o societate de genul asta. Bine ca sunt si minusuri, ca sunt si natii care vin cu obiceiuri mai putin civilizate, dar asta este.

Sanatate multa bolnaviorilor! Inais, Gabitam, Andrada, Iulia, Virginia! Sa auzim numai vesti bune!

Andrada of, ce necaz mai aveti si voi! Eu intotdeauna am evitat sa fac afaceri, sa imprumut bani de la rude si neamuri! In familie am avut nenumarate exemple de situatii de genul asta care s-au sfarsit prost. Nu inteleg cum pot exista asa oameni de negri la suflet!

Leeloo ce simpatic e Tudorel de-a busilea!

Monik am vazut-o si pe printesa ta cu ochi mari si expresivi!

Cleo si Lily vreau si eu un pont cum sa-mi adorm bulina fara san. Ca daca nu-i dau tzatza e in stare sa stea treaz ore intregi. Eu nu l-am vazut de cateva luni incoace sa cada rapus de oboseala si sa adoarma ca alti copii. Daca nu-i dau tzatza sta treaz toata ziua. Noaptea la inceput il adorm la biberon insa cand se trezeste ii dau imediat tzatza, ca altfel se trezeste de tot dupa 3 ore si sta pana dimineata huhurez.

Stefany te cred ca-ti este greu, eu in prima sesiune eram ca de pe alta planeta si nu aveam bebe acasa. Tu, fara nici un ajutor...imi inchipui cat este de complicat. In primul rand este un sistem de invatamant total diferit, aici nu se invata numai in sesiune, trebuie mereu sa citesti si sa fii alert. Ai grija de tine!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ylari felicitari pentru copacel! Acum sa te tii dupa ea!!!!! Bravo!

Reallaura multa sanatate si voua si sa treaca cat mai repede! Legat de increderea cu nasii asa e, ma doare insa ca tot ei l-au botezat si pe Tiberiu si copilul meu nu merita asa nasi dar asta e! Chiar ma gandeam acum ca la 1 an cand se ia motul voi apela la altcineva, slava Domnului sunt multe persoane care il adora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, am luat sfecla rtosie si urzici. Voi ati dat la cupii?

Salutare azi nu am timp...da' la asta musai raspund sa nu se strice cumva chestiile p-acolo.

Pai da, fomista a papat sfecla rosie la 6 luni deja.

O reteta simpatica cu sfecla fiarta cu chimen si mere crude si rase si o alta reteta cu sfecla fiarta amestecata cu cartofi piure si cu piept de curcan. Singura remarca e ca sfecla e si ea cu continut ridicat de nitrati deci in mod normal trebuie fiarta in apa multa si apa aruncata. Si in aceeasi saptamana nu se mai da ceva cu nitrati decat maxim odata. urzica e si ea campioana la nitrati impreuna cu spanacul...asa ca daca le dai in aceeasi spatamana da-le detasat la cateva zile. Adica nu, tu le dai cum vrei, la mine in carte scrie chestia asta, fiindca am inteles ca Mara (daca nu confund) a avut 2x3.14 la un moiment dat inchis la culoare si fiindca alimentele cu nitrati solicita rinichii la modul serios...ma gandeam sa iti spun totusi sfatul cartii . Si da fomista a papat si urzici, alea fierte si amestecate cu cartof care a fost fiert impreuna cu usturoi. usturoiul si el in mancare...cum spuneam eu nu le scot pe astea afara

noa acu' fug la cresa, sper sa am timp maine sa va zic de uikend.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Ylari la o gradinita/cresa particulara iti primeste copilu dupa 1 an. Preturile, la ce m-am interesat eu variaza intre 10-13 mil in functie de cate ore sta acolo.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

lili79 si Sara se cam culca pana in 23.30, are si seri cand se culca pe la 22, 22.30.
Leeloo, doloress multumim pt. complimentele legate de poze...
Multumim fetelor (bratafel, andrada79, lorich) care mi-au raspuns in legatura cu adeverinta. Am vorbit deja si una o primesc joi, cealalta vineri.
Pt. fetele interesate de bile (Cleo, bratafel, ylari) le-am luat din auchan militari. Cele din poza erau ale nasei noastre si pt. ca mi-au placut am cautat in real, cora, carrefour si nu am gasit. Ea le luase de sarbatori din real pitesti 100 de bile cu cort in jur de 45 ron. Eu pe astea le-am gasit la sac 144 bile 52 ron dar era ultimul sac, catarat pe ultimul raft. Au venit cu o macara de-aia de-a lor sa dea paletul jos. Oricum nu plecam de-acolo fara el. Poate mai au in auchan-ul din titan sau poate mai baga in real... Sper sa gasiti pe undeva daca v-am facut pofta de bile.
Ylari, felicitari pt. noul progres!

poze cu Sara

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Inais ufff imi pare rau de Iasminuta. Lasa ca ne trece noua si dam petrecere pe urma. Din fericire am reusit astazi sa il fac sa accepte masca si chiar a stat destul de linistit. Tu ce ii pui, ce medicamente folosesti si cate sedinte faceti pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Doloress Julia imi adoarme seara fara tzatza in felul urmator: ii dau sa pape tzitzi si apoi biberon. Apoi o duc la ea in camera in patut.Acolo stau langa ea, ii povestesc ca trebuie sa doarma, etc. Ea mai maraie, mai nu stiu ce, cateodata chiar urla. O pun in pozitia de somn, adica pe burta, ii povestesc incet la ureche ii dau pupici.Si daca nu adoarme in vreo 10 min ma duc in alta camera.Ea incepe sa planga, urle, etc. Dupa 5 minute ma intorc, o pun iar in pozitia de somn (o gasesc in capatul celalalt al patutului) si ii dau pupici pe obrajor + povestit incet.Si in 2-3 minute adoarme multumita ca ma simte alaturi.Mai sunt seri cand nu adoarme dupa prima runda de 5 minute, asa ca o mai las 5 minute sa planga si-apoi adoarme. Am observat ca in ultima vreme s-a redus intensitatea tipetelor si adoarme mult mai repede.Azi de dimineata era rapusa de oboseala, dar nu vroia sa doarma.Am plimbat-o in brate, lasat-o in patut si stat langa ea, si-apoi aplicat tactica de seara.A durat mai mult, dar am reusit.Dupa masa nu m-a mai lasat inima sa o las sa planga si-am pus-o la tzatza si-a adormit instant.Am facut concesia asta pt ca am observat ca ii iese dintocul nr 3.Suntem in urma fata de restul, dar revenim noi in forta

Ylari felicitari pt copacel. pt cele 9 lunite. Sa creasca mare si sanatoasa.

Ma duc la fata ca se uita la reclame tv si nu stiu ce tot povesteste acolo.Nu-mi place s-o las sa se uite la tv, dar mai scapa ea.Cel mai mult ii place reclama de la Nestle; cred ca i-a picat cu tronc baietelul ala blondut si ondulat. Gata, ma duc .

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, am luat sfecla rtosie si urzici. Voi ati dat la cupii?

Salutare azi nu am timp...da' la asta musai raspund sa nu se strice cumva chestiile p-acolo.

Pai da, fomista a papat sfecla rosie la 6 luni deja.

O reteta simpatica cu sfecla fiarta cu chimen si mere crude si rase si o alta reteta cu sfecla fiarta amestecata cu cartofi piure si cu piept de curcan. Singura remarca e ca sfecla e si ea cu continut ridicat de nitrati deci in mod normal trebuie fiarta in apa multa si apa aruncata. Si in aceeasi saptamana nu se mai da ceva cu nitrati decat maxim odata. urzica e si ea campioana la nitrati impreuna cu spanacul...asa ca daca le dai in aceeasi spatamana da-le detasat la cateva zile. Adica nu, tu le dai cum vrei, la mine in carte scrie chestia asta, fiindca am inteles ca Mara (daca nu confund) a avut 2x3.14 la un moiment dat inchis la culoare si fiindca alimentele cu nitrati solicita rinichii la modul serios...ma gandeam sa iti spun totusi sfatul cartii . Si da fomista a papat si urzici, alea fierte si amestecate cu cartof care a fost fiert impreuna cu usturoi. usturoiul si el in mancare...cum spuneam eu nu le scot pe astea afara

noa acu' fug la cresa, sper sa am timp maine sa va zic de uikend.

Esme

Nu am priceput la ce se refera Esme ca a avut Mara inchis la culoare...La scaun? Ca si la Sara e asa uneori desi nu ii dau spanac... I-am dus scaunul la analiza dar nu a iesit nimic.
La noi e mare nebunie cu constipatia mai ales de vreo saptamana...Nici nu stiu ce sa-i mai dau...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput