Prietenie la plesneala*23*-Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 19
rhoneea spune:
Salut fetelor
Mi-e rau de numai pot 
.Azi dimineata m-am trezit pe hol,ma gasise soacra'mea.Nu stiu ce s-a intamplat,nu-mi aduc aminte nik 
Umflatel azi noapte te-am visat pe tine si pe Mihaitza.Visasem ca eram intr-o incapere,Mihaitza avea pe el un hanorac cu gluga si fermoar cu diferite motive colorate si ne spune" Io ma apuc sa scriu la tabla ca numai am rabdare".Sa fie visul asta intr-un ceas bun 
Cadano iti pup mogaldeatza mica
, sper sa nu fie nik grav
Noe io nu stiu cat e de bine sa dai din casa sau nu da stiu ca poza e lovely 

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 'neata! ce credeati ca io nu m-am trezit?! s-o credeti voi ![]() asa ca sunt aici de la ora 8 kari,ce mai inveti mama?nu stii ca la urma tot prost mori?! stati asa sa ma vedeti pi mine cand m-o apuca invatatura,ma gandesc cu groaza ![]() |
asa Vio mama? te-ai dat cu inamicu? pen'ca ai avut "neobrazarea"
sa te iecsprimi incorect gramatical, iti dau nota 11 la purtare! sa nu faci plangere la misha, ca ea n-are copii la scoala! se spune "ai sa mori NEINVATAT!"ma mai gandesc, vad io cum te porti si drept pedeapsa faci 287, 5 genoflexiuni! sa nu trisezi ca trag cu ochiul la tine!
restul fetelor? .....unde umblati? ce faceti? vreti si voi nota scazuta la purtare? am io grija, asa ca dejeaba va faceti de cap!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
kokiy spune:
Bey,ce-i amorteala asta...
Misha mama,te storc aia la job si de ultimu' neuron
...baga-i avizierul tau la ZZ ..acolo sa vezi probleme
...vecini care rag in timpul sexului 
Irina, da ce ai fato?...cum naiba nu sti cum ai ajuns pe hol 
Oana ,ce face Soso?
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
Kari,ma urmaresti,ha?![]()
ma,intre timp invatai sa ma ecsprim,ce sa fac?da' daca mi-o mai scapa vreun din asta,ma iau cu domanele rau,ca am ascendestu' in scorpion si'n plus sunt si fecioara si ele nu gresesc niciodata ![]()
omu' cat traieste invata,da' nu la gramatica m-am referit io...am lucururi serioase 
Irina,ai fost somnambula si te-ai lovit? 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 Kari,ma urmaresti,ha? ma,intre timp invatai sa ma ecsprim,ce sa fac?da' daca mi-o mai scapa vreun din asta,ma iau cu domanele rau,ca am ascendestu' in scorpion si'n plus sunt si fecioara si ele nu gresesc niciodata omu' cat traieste invata,da' nu la gramatica m-am referit io...am lucururi serioase ![]() Irina,ai fost somnambula si te-ai lovit? ![]() |
vio,
mama, de la prea multe lectii ti se trage! am glumit desigur!ce liniste pe aici.....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
violeta69 spune:
Kari si io am glumit ![]()
numai ca daca nu am invatat constant si am invatat in salturi...da' mai am timp pana ...departe 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
ViO
,mamica lui MIHNEA
kariguld spune:
gluma, gluma, da io azi m-am gandit foarte serios sa-mi inchid contul de aici.
e adevarat ca m-am lasat prinsa in val...dar m-am saturat sa fiu jignita si hartuita, fara sa fac nimanui nimik.
vorbesc foarte serios!
Karinna
violeta69 spune:
kari,hai ma ,ce-ai?!nu tb sa iei in serios rautatile,ia in serios pe cei care te iubesc...io sunt una
vrei bataie? 
spune-mi mie care te-a suparat ca il aranjez io 
am editat,ca iar nu facusem acordu'![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
ViO
,mamica lui MIHNEA
kariguld spune:
da, o iau foarte in serios!
adresa mea de mail o are "umflatel", ne auzim acolo!
si io va iubesc pe voi, m-am atasat de voi...imi sunteti dragi, mi-ati intrat la suflet....dar m-am saturat de anumite ...lucruri si ca sa le opresc, trebuie sa fac pasul asta!
nici o grija, ca nu ma mut "dincolo".
Karinna
kariguld spune:
chiar acum am sters un Pm catre administrator...ma mai gandesc pana maine....
sa fiti convinse ca va iubesc, mult, mult....
dupa familia mea, voi sunteti a doua mea dragoste!
in seara asta cred ca ies la oras cu hasbandul....ca sa-mi treaca supararea.
pentru curioase, subiectul este la psihologie, topicul cu B la purtare. ultimile pagini. si sa-mi spuneti si voi, daca sunt io deviata, nebuna...paranoica. 
va iubesc!!!!!!
Karinna