Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Isa, m-am speriat cand am vazut poza cu Raphael...nu pot sa cred ca a ajuns pielea lui asa, dupa ce ai colindat pe la nu stiu cati medici...sper din suflet sa reusesti sa rezolvi cat mai repede problema, imi pare tare rau...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Am fost la alergolog, s-a speriat si dr cand l-a vazut pe Strumficu cat e afectat de alergie. Mi s-a parut super dr si aici ma refer la profesionalism nu pupincurism. Din pacate stam prost cu vaccinarea, atata timp cat are bubitele si inca 3 saptamani dupa incetarea tratamentului, nu are voie sa faca vaccinul de 2 luni...si maine eram programati pt asta. Ca tratament ne-a dat Prednison tablete, o jumate dimineata si o jumate seara pisate si dizolvate in laptic. Si crema Elidel si inca una nu retin numele, care nu am gasit-o la farmacie, mai caut maine. Cu crema asta din urma o sa-l cam dau timp de 2 luni pt a fi siguri ca nu mai reapara bubitele. Ce ma sacaie este faptul ca Prednison este pe baza de cortizon, cat timp facem tratamentul bebe nu-si dezvolta sistemul osos....ce sa mai zic? cu Dumnezeu inainte si o sa scapam noi si de asta. I-am recoltat din nou sange lui bebe, din VENA pt analiza Panel 4 Alergen prin care se descopera mai mule tipuri de alergii. Saptamana viitoare mergem din nou la control si tot atunci o sa fie gata si analiza.

Manumanu, Malinas, Mirtha, Sorvint, Ramo, Darling multumesc fetelor ca v-ati gandit la noi si
Olivia noi la patut avem saltea din cocos. E cea mai buna.
Manumanu spor la pregatirile pt botez.
BraveGirl cum mai este tzitzisoara? Nu ne pui si noua pozici de la botez?
Diana multumim de vestile despre Ginye si Stefanut si mersisi despre sfatul cu bicarbonatul, am folosit si noi in seara asta
Sorvint sa folositi baby gym-ul cu placere.
Darling mersi frumos dar am mai evoluat si noi cu trezitul, adica incepe sa se trezeasca din 2 in 2 ore dupa 4 dimineata...asta cand nu are bubite. Acum se trezeste des si plange mult, abia mananca si adoarme greu si e foarte supi ca vrea sa se scarpine si eu nu-l las...si e greu dar ma ajuta si sotzul...dar in general eu sunt o fire optimista si zambareata si plina de viata

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

ser ca stiica elidel-ul se da compensat de la dr de familie, da?

nu de a;lta de costa vreo 100 de ron...
daca nu t-il da spune-nmi si rezolvam cumva

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Mamiseli, incearca Sudocrem, este foarte laudat pentru iritatiile de scutece. Eu am in casa o cutie, insa nu a trebuit sa o folosesc pana acum, asa ca nu-ti pot confirma eficienta lui...sau cremele pe baza de oxid de zinc, din cate stiu...
Cred ca poti comanda aici http://www.newbabymilk.ro/produs44/Sudocrem---Crema-ANTISEPTICA-125gr.htm, daca nu se gaseste in farmacii la tine in oras.

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Un ultim mesaj si gata plec la dr...l-am spalat pe fatzuca si dat cu crema si Doamne in ce hal tremur. Mor cand tre sa-l curat si sa-i ating fatzuca cand el urla ca din gura de sarpe...offf trecem soi si peste asta.

Diamisha da egroaznic cand te gandesti ca mergila dr si mergi degeaba. De data asta cred ca am dat peste un dr bun

Spiridusul sarutmana . Nu stiam, mersi, o sa iau si reteta cu mine sa-mi dea dr de fam compensat.

Mamiseli eu pt fundulet folosesc Pediatril creme por change de la Avene si sunt foarte multumita. Ce sa mai zic ca pe langa pielea foarte fina pe care o lasa si crema este foarte laptoasa asa, e de ajuns sa pui o picatura mica pe deget si acopera o mare parte din pielicica lui bebe.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Babyzapi un gind bun pentru voi sa scapati de alergia asta! Off!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Babyzapi DD ce e pe fatzuca lui mititelul...imi pare rau de tot...sper sa treaca curand...va pup

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Offf, Babyzapi, pupici lui Raphael, sa-i treaca repede repede bubitele alea urate...bietul copil ce trebuie sa se chinuie...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mamiseli si noi ne luptam cu pasa iritata.LA noi e pentru ca Diana doarme pe burta si tot pisu sta in fatza.Nu reusim sa scapam.Am folosit bephantene, dermocare, pudra, petrini, ulei de masline.Azi ma duc sa iau lanozinc..mi l-a recomandat cineva.Sa vad cum o sa-i mearga.
Babyzapi imi inchipui ce e in sufletul tau.Mititelul de el, ce greu i-o fi si lui.Da..vorba ta..treceti voi si peste asta.Numai sa depistezi de la ce e.Cred ca ti-e foarte greu cu asa strictete:praf, detergent....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

babyzapi, si mie mi s-a strans inima cand am vazut poza cu bb. sunt curioasa cu testele de alergii, sunt concludente la bb asa mic? ca i-au facut si laurei pentru astm din alea pe piele (au fost negative toate, nu e pe fond alergic) insa unii zic ca pana in 4 ani nu ar fi concludente.

eu pentru fundulet iritat am folosit eozina, am tamponat bine cu vata cu eozina si i-a trecut repede. la laura folosesc eozina si daktozin, un unguent antimicotic.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumesc pt raspunsuri. La cea de cocos nu m-am gandit la alergeni, ma gandeam ca se lasa dar acum uite ca si asta e o problema. La cea de burete mi-e teama sa nu transpire bebe si sa-i afecteze plamanii. O sa ma interesez de cea cu arcuri.

Babyzapi, saracutul Raphael si ce greu tre sa-ti fie si tie sa-l vezi asa. Tin pumnii sa gasiti un tratament eficient.

Criss, cat esti de frumoasaaaa si Paula iti seama foarte bine. Sa-ti traiasca puiuta crestina.

Mamiseli, noi folosim numai Sudocrem si nu s-a iritat niciodata. Aici se gaseste in farmacii. Daca nu gasesti, cred ca i-ar face bine s-o tii cat mai mult cu funduletul la aer. Cum stati cu puseul ca la noi inca nu e gata Cred ca fac iar rani la sani

Iar plange, am fugit.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput