Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
mariana28 spune:
DOAMNAE DOAMNE sa Fie astazi alaturi de GINEY si STEANUT SA-I OCTOTEASCA SI SA LE DEA PUTERE SA TREACA PESTE ACESTE CLIPE GRELE...Eu sunt alaturi de ei.....ce-o i in sufletul acestei mamici...
GABRIELA SI BEBELUSUL MEU a facut spasmul hohotului de plans si eu m-am speriat foarte tare prima data.....cineva pe forum = nu mai stiu exact numele a mai patit asa= si mi-a spus sa-i suflu in fata si functioneaza,,,Am intrebat si dr zis si mi-a zis ca nu-i problema, nu am citit pe net prea multe sa nu ma sperii mai tare
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Amalia spune:
Eli ce mai stii de Stefanut?
ajuta-i Doamne sa fie sanatos!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Doamne ajuta sa treaca cu bine Stefanut de operatie! Fetelor...am o rugaminte la voi.Sunt in pana de idei...as vrea sa deschidem botezul cu o melodie speciala legata de bebe...si nu-mi vine nimic in cap.Voi aveti ceva idei? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Mie imi place la nebunie melodia Blessed a lui Elton John. Cred ca la un moment dat am pus si un link catre aceasta piesa.
- am editat in incercarea de a pune videoclipul
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
gabriellag spune:
| citat din mesajul lui mariana28 DOAMNAE DOAMNE sa Fie astazi alaturi de GINEY si STEANUT SA-I OCTOTEASCA SI SA LE DEA PUTERE SA TREACA PESTE ACESTE CLIPE GRELE...Eu sunt alaturi de ei.....ce-o i in sufletul acestei mamici... GABRIELA SI BEBELUSUL MEU a facut spasmul hohotului de plans si eu m-am speriat foarte tare prima data.....cineva pe forum = nu mai stiu exact numele a mai patit asa= si mi-a spus sa-i suflu in fata si functioneaza,,,Am intrebat si dr zis si mi-a zis ca nu-i problema, nu am citit pe net prea multe sa nu ma sperii mai tare ![]() Multumesc! ![]() Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008) |
Multumesc!

Sorvint spune:
Eli nu mai stii nimic de Ginye si de Stefanut? Nu a iesit din operatie?
Noi am fost la plimbare, am stat o ora,cam batea vantul. Acum porumbelul meu vorbeste cu un elefantel care ii canta. E asa de scump si de cuminte. Imi vine sa musc din el.
gabriellag spune:
Sper ca totul a decurs bine ! Stie cineva ceva de Stefanut?
Mai fetelor, am emotii,d-abia astept sa intre cineva pe forum si sa spuna ca totul este bine!!!
Ale13 spune:
Ginye
multa sanatate lui Stefanutz
,sa cresteti mari si fericiti
Monicabo sa-ti traiasca micul crestin
malinas spune:
yupiiiiiiii...mi-am comandat masina de facut painica. Abia astept sa vina sa ma apuc de facut bunatati. Yamiiiiii
iar azi, in asteptarea masinii de paine, am facut un checulet si de cand l-am scos din cuptor ii dau tarcoale sa vad daca s-a racit, si ma plang ca nu slabesc.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
mar_ysa_28 spune:
Noi l-am luat de la farmacia Help Net cu 225 ron
| citat din mesajul lui ayaana Pentru mamicile interesate: vaccinul Infanrix hexa pentru 2 luni se poate cumpara de la spitalul Matei Bals (cabinetul de vaccinari) la pretul de 190 ron. Eu zic ca economia esate considerabila, pentru ca in farmacii este cel putin 310 ron. Mami de [URL=“http://good-times.webshots.com/photo/2951476780104728271XoJplE”] bb Tudor [/URL] (25.11.2008) si [URL=”http://family.webshots.com/photo/2610077600104728271nnHKhN”] domnisoara Diana [/URL] (28.07.2006) |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Olivia26 spune:
Nicio veste despre Stefanut? O fi iesit din operatie?
Miky, stiu cat efort ai facut si faci si prin cata durere ai trecut pt binele puiutului tau si te admir mult pentru asta!
Printesa ta e o norocoasa!
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Sunt baiat mare
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!