*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (203)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

care e diferenta intre vigantol si vigantolleten/

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Si daca tot vorbesc despre dormit noaptea...azi dimineata Ilinca m-a terminat intre 5 si 7 a facut peste 10 ture intre camera mea si camera ei, s-a fatait groaznic...de-aia n-am mai trezit-o sa o duc la gradi, unde o primea si in vacanta!

Nu stiu ce-a avut, nu se plangea de nimic....

Cristina, te pup si te imbratisez...si sunt convinsa ca ti-e atat de greu cu copiii cum nimeni nu-si poate imagina dintre noi si am imprsia ca te si invinuiesti pentru cate ceva( foarte dura cu tine mi s-a parut ca esti cand ai zis de greseala ta cu somnul si Vlad!)...chiar esti o mama minunata!

Zoze, vad ca-i tare vorbaret Mihai!

Alice, esti dovada vie ca numai tzatzosii urla noaptea.ceva vor copii acestia, din pacate noi nu stim ce vor....si de ce nu vor ziua!

Miha, imi pare rau de concediul tau!
Si de programul de joaca nocturn...
Uite[url="http://picasaweb.google.com/catalina.bega/SebLa1An?authkey=kHoqXrVDbI8#]pozele[/url]

Pidana, cam de mult va chinuiti cu atatea scaune, nu??

Adrianadana, ast' noapte faceam o calatorie lunga cu trenul si treceam prin targul -Jiu...o fi fost vreun semn ca apari tu pe creanga!
Bine ca e ok la oki!

Ursuleata, m-a terminat povestea ta! Inca o dovada ca nevoia te invata orice...Si te-am invidiat ca mai ai pieptul mamei sa te cuibaresti la el...asa simteam si eu pe vremuri, si n-am fost alaptata decat 3 luni!Gata magazinul???

Liana, n-a mai iesit nici un dinte?? sa se termine sa ne vizitezi si tu mai des, ca mi-e dor de tine!

Raluca, cum naiba mai doarme copilul cand e taica-so acasa??
Solidaritate masculina??
Of, greu iti e si tie!

Tonic, nu mai numara atat kilogramele! Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar Seb are 10 kile la 1 an!

Marina, sanatate lui Mihnea??
Cum e bebeul tau, ca toti Mihnea pe care ii cunosc sunt foarte agitati!

Simo, ma bucur ca Sam e mai bine! Lasa-l in pace cu laptele daca nu vrea, stii bine ca o sa-is revina cu mancarea!

Bubule, aseara ma gandeam la tine daca ai reusit sa culci baietii...ca mi-am amintit ce hlizeala a fost la noi la munte cand am dormit cu totii!
Bine ca ati reusit!
Vrei sa zici ca Stef nu s-a mai trezit pentru laptele de doua noaptea???

Maria, lui Seb cam de doua saptamani ii dau lapte de vaca, DORNA 3,5% UHT!

Stela, te sfatuiesc ca atunci cand vei fi si tu la munca, chiar daca auzi prima cum se trezeste teo sa ii dai un sut discret inginerului sa-l faca el!

Ioana, nu stiu ce sa zic...eu Ilincai pana la 2 ani i-am dat doar UHT. asta vara la soacra-mea a baut direct de la vaca!
teoretic, daca vaca e cunoscuta si il fierbi bine ai putea sa-i dai. Dar cred ca sotul tau o sa stie mai bine care e mai sanatos!( sa-mi zici si mie parerea lui!)

Clau, felicitari pentru Rebeca!
Am vazut si pozele, e o dulce si tu la fel!

mama de cand scriu.....ma strang copii de gat ca ii ignor, mama rea ce sunt!
randunoiul face clatite!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

.....Intentia unei carti sau a unui expert, foarte rar este explicita. Pe coperta interioara a cartii ar trebui sa scrie: “Aceasta carte pleaca de la ideea ca ceea ce necesita copiii este atentia noastra” sau: “In aceasta carte suntem de parere ca adultii sunt luati peste picior de catre proprii copii de cate ori au ocazia”. Acelasi lucru ar trebui sa faca pediatrii si psihologii la prima vizita. Asa, oamenii ar fi constienti de orientarile diferite, si ar putea sa compare si sa aleaga cartea sau expertul care se propie cel mai mult de felul lor de a gandi. A consulta un pediatru fara sa sti daca e adeptul dragostei sau al disciplinei este la fel de absurd ca si cum ai cere parerea unui preot fara sa sti daca este catolic sau budist, sau sa citesti o carte de economie fara sa sti daca autorul este capitalist sau comunist.
Pentru ca de credinta este vorba aici si nu de stiinta. Desi pe parcursul acestei carti voi incerca sa aduc argumente in favoarea opiniilor mele, trebuie sa recunosc ca pana la urma ideeile de a ingriji copii, ca si ideiile politice sau religioase, depind de o convingere personala mai mult decat de un argument rational....

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cata, ce randunoi!! Eu am bagat la cuptor pieptul de pui cu ficatei a la Cata!

Vigantolul e solutie uleioasa, Vigantoletten sunt pastilute. Pt Maria

Cristina, aceeasi parere o am si eu despre tine, cum ca esti o mama grozava si o prietena f buna si informata! Te rog, vino si zi ca nu esti suparata pe mine!

Cat despre lapte, vaca e a socrilor, de la ea bea si nepotelul meu care are acum 3 ani (bea de la cateva luni), iar randunoiul zice ca e net superior laptele natural direct de la sursa fata de cel UHT sau ambalat. Acum... eu ce sa zic??

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna seara, sper sa va fie buna!
M-am bucurat enorm sa o vad pe Sufletica mergand! E asa emotionant...Si o face SUPER BINE, Clau-tine cont ca nici macar nu era pe suprafata plana si tare, ci in pat!
Ursulica, interesant si adevarat ce ai scris tu acolo, dar iarasi, se vorbeste numai despre niste extreme...copilul ori ingeras ori dracusor, fara cale de mijloc...Nu e chiar asa!
Ce v-a apucat pe toate cu laptele de vaca?? Recunosc ca si eu m-am gandit si am spus...dar cu Iulia problema laptelui e cronica si eterna. Dar daca un copil bea lapte praf bine si n-a implinit nici 1 an, de ce va grabiti? Si, cuscra, la Capraru scrie CLAR ca laptele de vaca se da diluat cu apa 50:50, pt ca e mult prea mare concentratia de proteine si saruri!
Eu stau cu masca, imi curge nasul, sunt sfarsita; al meu tuseste si zace in continuare; iar Iulia a facut 37,6-n-am mai stat sa faca 38 si i-am dat Nurofen si la mana pare sa-i fi scazut. Nu e nicio indigestie, e viroza (daca nu chiar gripa) in toata regula...Am facut la storcator o cantitate uriasa de suc de fructe (portocale, minole, lamaie, kiwi, para, rodie, mar) si Iulia a baut cam 120 ml pe nerasuflate Abia astept sa o culc pe Iulia si direct in pat sar...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ioana, ce onoare pe mine, sa-mi faci reteta!Sa-mi zici cum a iesit!

Laptele UHT are multe aspecte practice pozitive...e in cutie, il torni direct in biberon, il incalzesti si-l livrezi!
Dezavantaje- e foarte scump si probabil mai are si alte dezavantaje care tin de prelucrare si pe care nu le cunosc!
Inteleg ca se repasteurizeaza cand se apropie de expirarea termenului de garantie...dar, din ceea ce stiu, pasteurizarea e o metoda care distruge bacteriile, nicdecum substantele nutritive!

Laptele de vaca direct de la sursa are alt gust, e mai bun, mai gras...dar trebuie fiert, strecurat....

Eu vaca la dispozitie n-am asa ca aleg UHT. Nu altceva pentru ca nu am timp si dispozitie sa fierb!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Catalina, chiar sambata i-am povestit mamei mele despre tine si am plans amandoua, i-am povestit ce ai spus tu atunci ca ti-ai fi dorit sa fie mama ta langa tine. sa stii ca te admir tare mult si imi dau seama cat de greu iti este fara ea
tocmai d'aia profit acum de orice moment cu mama. Imi pare rau ca relu nu este asa cu mama lui, am incercat, dar el zice ca nici ea nu este ca mama. ce as putea sa fac?
iar m-am intristat

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

tuchi, fara sa-l fierbi?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Oaaaa, m-a pupat David acum cu toata gura deschisa si nu stiu ce mi-a venit sa-i bag mana in gura si....ce credeti? M-a intepat ceva unde nu are dinti si cand ma uit e inflamat tot intr-un loc. Ii iese un molar 1 superior (a spart si a si crescut) si celalalt sta sa apara, e doar un punct. Si n-a dat niciun semn!! Cata, sper sa nu cobesc, dar chiar e un copil model!! Sa nu planga el de la dinti, sa nu faca febra sau altceva... Da Doamne sa ramana tot asa si sa le treaca si celorlalti bebei durerile si bolile!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

.....In practica, multi experti, profesionisti si parinti, nici macar nu sunt constienti ca exista aceste doua tendinte, si nici nu s-au oprit sa se intrebe care ar fi a sa. Parintii citesc carti cu orientari total diferite, chiar incompatibile, cred tot ceea ce citesc si incerca sa puna in practica toate astea simultan. Multi autori le sufoca munca pentru ca de la bun inceput cartile lor sunt niste hibrizi contra naturii. Sunt cei care iti spun ca a lua copilul in brate este foarte bine, dar niciodata cand plange pentru ca se obisnuieste asa; ca laptele matern este alimentul minunat, dar incepand cu sase luni sa nu-l mai dai bebelusului; ca relele tratamente aplicate minorului constituie o problema foarte grava si o incalcare a drepturilor omului, dar ca o palma din cand in cand face minuni… Vedem, “libertate intr-o ordine”.
Sa luam un exemplu clasic, in opera pedagogului Pedro de Alcántara, pe care a scris-o aproape acum un secol, citandu-l pe filosoful Kant:

Represiunea constanta si exagerata poate face foarte mult rau dar si bunatatea continua si extrema. Kant ne-a explicat asta foarte bine: “Nu trebuie sa infranam vointa copiilor ci sa-i dirijam in asa fel incat sa stie sa cedeze obstacolelor naturale – parintii se inseala adesea refuzand copiilor tot ceea ce acestia le cer -. Este absurd sa le negi fara motiv ceea ce ei asteapta de la bunatatea parintilor. Insa , pe de alta parte, se aduce un prejudiciu copiilor daca se face cat vor ei; fara indoiala ca in felul asta li se impiedica crizele de nervi, dar deasemenea devin mai insistenti”. Vointa se educa, exercitand-o si limitand-o, prin exercitiu si represiune, pozitiva si negativa........

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput