FIV 212

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Multumesc mult Catalina.Sunt destul de tristuta pt ca toate sperantele mele stau in acest FIV.Oare chiar asa de beleuza sa fiu si sa nu raspund la stimulare?Maine imi fac comanda de Menogon in plus si sa vedem luni la analize ce schimbare voi avea.Te pup din nou Catalina si iti multumesc.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ellanik - nu fi tristutza.....este ultimul lucru de care ai nevoie. Sterge mucii,lacrimile, zambeste si trebuie sa crezi in sansa ta. O sa vina si minunea ta. Lasa ca o sa creasca ele outzele.Mai bagi un menogon, mai trimiti un mesaj pe forum , iti mai baga uratica mortu in casa , ii mai palesc io una pe sub masa si acu apari cu BHcg-ul de 567 de ne spargem toate de invidie.

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

uratica.
Te respect ca tii cu noi, femeile, nu m-am suparat de loc, si inteleg ca prima cale de infestare cu nenorocita de clamidia este contactul sexual.
Ca sa nu mai fie discutii aici, unde de abia asteptam sa intram sa gasim un mediu feminin, cald si relaxat, sincera sa fiu nu ma mai intereseaza de unde a venit nenorocita asta de bacterie, mai ales ca se poate trata.
catalina2307, ai dreptate sa intervii in aceasta problema, exista femei muncite si suparate care nu accepta lipsa unui raspuns.
Ar trebui sa deschid un topic separat cu clamidia si fsh-ul meu.
Dar fiecare dintre noi avem alte probleme, dar ne unim pentru un tel comun.
De aceea va multumesc fetelor! de voi!

Mergi la inceput

estrelita - nu stresezi pe nimeni.Oricum suntem numai nefericite in proportie de 90%. Pai daca nu vorbim de FSH si chlamidutze si estradiolu' lu ellanik despre ce sa vorbim. Ca pentru retzete de prajituri exista alt topic, pentru neveste inselate la fel, despre muciosii pe care ii asteptam cu atata drag la fel, despre burtoase pofticioase exista. Ete ...a ramas asta al nostru cu fsh-uri, lh-uri, estradioale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

estrelita
catalina-si eu credeam ca vanataile mi le-a facut barbata-miu candm- m-a prins de picioare,m-a tinut cu capul in jos si m-a scuturat bine-sa se duca gigeii unde trebuie!!!saracul face orice din disperare!
si oare coasta aia de drac tot din cauza ghionturilor tale ma doare??
fetele eu nu vreau sa va intristez sau sa va supar,insa asa sunt eu..mai realista uneori!dar promit ca bag acum un vin-si-asa am probleme cu somnul,tensiunea mica..asadar o sa debitez numai de bine!!!!o s avad numai in fata ochilor!
asa ca..ellanik-eu deja vad dublu ptr tine!doua liniute,doi bebei!!asa ca nu te mai stresa si cloceste oute acolo de zor!ca uneori e si psihicul de vina!!relaxeaza-te si crede in sansa ta!bafta multa!!
sper ca nu am dat-o iar in bara!dar vad dimineata..cand mi-o mai apare vreo vanataie pe picioare sau vreun ochi !
fetele si usor!

Mergi la inceput

Dumnezeule, catalina2307, cata dreptate ai...
Apropo, nu am inteles cu CMV-ul meu daca e bine...

Mergi la inceput

CMV -citomegalovirus.
Daca IgA este pozitiv e naspa. Daca este negativ si IgG pozitiv e yuhuuuu. Ai anticorpi asa ca nu o sa ai si stresul asta in gravidenie.
Concluzia : la tine e de bine

Mergi la inceput

Stii ce uratica??
Daca tu bagi un vin, bag si eu un gin, ca vorba aia, trebuie s-o sarbatoresc pe clamidia asta, intrusa in casa mea.
Nu stiu ce m-as face fara voi...

Mergi la inceput

Si io iau popcornu si astept sa va imbatatati voi ca la betie spune omu adevaru'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ei..estrelita,asa da!macar ne petrecem impreuna virtual!

Mergi la inceput