Neoplasm si "lupta" cu timpul !
Raspunsuri - Pagina 2

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Nu ti-au spus medicii nimic? Sa te trimita la radiolog , sa mai faca investigatii pt. stabilirea TNM-ului (asta e obligatoriu pentru tratamentul ulterior) , ceva de chimio , nimic? "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
Nu,maine ii face transferul pe oncologie si voi vb cu medicul de acolo.Am sunat la Cluj, mi-au spus ca nu are nici o sansa.E metastaza !Mi-au spus ce e inutil sa-l aduc la Cluj.Doar imi pot trimite o 'schita" cu tratamentul,cam cum ar trebui luat,in cazul in care poate face cistostaticile in perfuzie.
mi-am adus aminte,TMN-ul e facut de 2 ori! Sunt notiuni total necunoscute mie, imi cer scuze ,Xio.
E slabit,e slab iar eu nu pot face nimic sa-l ajut. Mi-a dat viata, E TATA !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

anyella spune:
Gabriela,daca il transfera la oncologie o sa afle ce are.Tatalui meu i s-a spus si ni s-a spus din momentul operatiei.Eu consider ca e mai bine asa.Mi-a fost teama de reactia mamei dar s-a comportat incredibil de bine.
La oncologie i se v-a stabili si std. si eventualul tratament.Tata a inceput cu chimio si apoi radioterapie.
Ce are voie si ce nu sa manince? In primul rind nu carne.Fructe,legume crude.Nici tata nu a mincat dupa operatie,pentru ca alimentatia ii era asigurata de perfuzii.Ai grija mare la oncologie.Exista citostatice apa de ploaie si citostatice strong.Nu cred ca mai e nevoie sa iti spun ce trebuie facut.Traim in Rominia,doar stii.
Depinde cit de extinse sint metastazele,ce organe i-au afectat.O sa stabileasca tomograful.Se poate trai cu cancer,ti-am scris la clinica virtuala.Iti doresc sa nu fie ft.avansat.
Tot la clinica gasesti un subiect:remedii pt. metastaze.Sper sa te ajute.Acum e shocul mare,important e sa nu va pierdeti cu firea.Ii doresc multa sanatate tatalui tau.Daca pot sa iti fiu de folos cu ceva,nu ezita sa ma intrebi.
Tashi

aidaciolac spune:
gabriela draga , daca medicii nu ii dau sanse din start ...
... nu vrei sa incerci un tratament pe baza de spanz? Cine stie?
www.stecocontinental.com/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=137#9001 =romanian" target="_blank">AICI este ce facem noi ...
Doamne Ajuta sa gasesti o solutie buna!
Te si sper sa fie bine
Edit: scuza-ma , nu trebuie sa faci ce fac eu , vreau sa intelegi ca iti dau un reper si doar voi veti gasi solutia corecta. Ooooof , sper sa nu ma intelegi gresit
Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac gabriela draga , daca medicii nu ii dau sanse din start ... ... nu vrei sa incerci un tratament pe baza de spanz? Cine stie? www.stecocontinental.com/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=137&lang=romanian" target="_blank">AICI este ce facem noi ... Doamne Ajuta sa gasesti o solutie buna! Te ![]() Aida ... 5+ Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
ba da,incerc orice.dar voi avea cele 120 zile la dispozitie?
Iti multumesc inca o data !
Dumnezeu sa te ajute !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui anyella Gabriela,daca il transfera la oncologie o sa afle ce are.Tatalui meu i s-a spus si ni s-a spus din momentul operatiei.Eu consider ca e mai bine asa.Mi-a fost teama de reactia mamei dar s-a comportat incredibil de bine. La oncologie i se v-a stabili si std. si eventualul tratament.Tata a inceput cu chimio si apoi radioterapie. Ce are voie si ce nu sa manince? In primul rind nu carne.Fructe,legume crude.Nici tata nu a mincat dupa operatie,pentru ca alimentatia ii era asigurata de perfuzii.Ai grija mare la oncologie.Exista citostatice apa de ploaie si citostatice strong.Nu cred ca mai e nevoie sa iti spun ce trebuie facut.Traim in Rominia,doar stii. Depinde cit de extinse sint metastazele,ce organe i-au afectat.O sa stabileasca tomograful.Se poate trai cu cancer,ti-am scris la clinica virtuala.Iti doresc sa nu fie ft.avansat. Tot la clinica gasesti un subiect:remedii pt. metastaze.Sper sa te ajute.Acum e shocul mare,important e sa nu va pierdeti cu firea.Ii doresc multa sanatate tatalui tau.Daca pot sa iti fiu de folos cu ceva,nu ezita sa ma intrebi. Tashi |
Multumesc.maine dupa ce stau de vorba cu doctorul si "cotizez" la buget ,iti spun ce am aflat !

Gabriela

aidaciolac spune:
citat din mesajul lui gabriella1 [quote]citat din mesajul lui aidaciolac gabriela ba da,incerc orice.dar voi avea cele 120 zile la dispozitie? |
Oooof , stiu perfect ce spui , dar sa stii ca orice cale vei alege , este calea cea mai buna!

Aida ... 5+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

ionica spune:
Gabriella,
Nu-ti pot fi de ajutor decat cu un gand bun pentru tatal tau,sper din suflet sa se faca bine.
Sophia 2ani 06.09.06+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

cici spune:
http://www.centrulmarkov.ro/index.html
Gabriela ,intra pe situl de mai sus si gandeste-te ca ai o optiune.Nu stiu prea multe despre acest centru,am cautat si eu saptamana trecuta ,informatii pentru cumnata mea .Daca mai dai o cautare despre metoda Markov, afli si mai multe.Din ce am gasit si eu pe net ,iti spun ca centrul este infiintat in Romania de un roman vindecat in clinica Markov din Siberia.
Cu ani in urma, mama mea a fost diagnosticata cu metastaze cu plecare de la pancreas.Eram in stare sa strabat toata lumea pentru ea ,desi medicii mi-au zis ca nu are rost.Le-am raspuns foarte acra ca n-am sa stau sa-i astept sfarsitul cu mainile in san.Din nefericire ,nu am avut decat o saptamana de la aflarea diagnosticului.
De aia ti-am zis ca tu ai optiunea asta de la Galati,pe atunci nu era asa ceva.O saptamana acolo se pare ca poate sa-l ajute mult.
Multa Sanatate!!!

cici spune:
Aida , tu nu ai fost si la Centrul Markov?
Poate-i poti spune mai multe Gabrielei.
Uite-asa iti scriu si tie cu ocazia asta, ca pe topicul cu pricina n-am fost in stare.Sunt alaturi de voi si eu si ma rog pt pisicuta ta

escu spune:
citat din mesajul lui aidaciolac gabriela draga , daca medicii nu ii dau sanse din start ... ... nu vrei sa incerci un tratament pe baza de spanz? Cine stie? www.stecocontinental.com/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=137#9001 =romanian" target="_blank">AICI este ce facem noi ... Doamne Ajuta sa gasesti o solutie buna! Te ![]() Edit: scuza-ma , nu trebuie sa faci ce fac eu , vreau sa intelegi ca iti dau un reper si doar voi veti gasi solutia corecta. Ooooof , sper sa nu ma intelegi gresit ![]() Aida ... 5+ Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
nu am gasit nimic pe net despre firma asta meralon din usa cu care zice steco international ca ar fi asociata. Poti sa ne dai un link ceva, sa vedem ce si cum cu firma furnizoare americana?