Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 10
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 fetili,ma ajutati cu ceva? probabil ca va fi o munca titanica, dar va rog ! ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
io te ajut! zi! sunt numa urechi!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
misha71 spune:
Poate Andru sa mai stie ceva
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
violeta69 spune:
Gabitza,citeste despre ciuperca Gano
http://www.ganoterapia.ro/jasmuheen.html
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Alaturi de EMMA 
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
devoska spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 1.diagnostic trimitere: Piocolecistita acuta macrolitiazica abcedata cu microabcese intra hepatice. 2. Diagnostic microscopic: carcinom de vezicula biliara de tip mixt: forma scuamoasa moderat diferentiata ,asociat cu zone de andenocarcinom ,infiltrativ pana la nivelul seroasei,cu numeroase embolii tumorale limfatice,zone intinse de necroza,dezvoltat pe o colecistita cronica scleroasa. CE ARE VOIE SA MANANCE SA SE VINDECE? EXISTA SI TRATAMENT NATURIST PTR ASTA?VREAU SA-MI SALVEZ TATA ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
intra aici. Din pacate fetele stiu mai multe. Dau trimiteri la carti de specialitate si site-uri.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130356
Multa sanatate! Sunt alaturi de tine
violeta69 spune:
am aflat ca femeile care au folosit ciuperca aceasta(sub forma de medicamente) au ramas insarcinate...
stiu de un coleg de-al meu a carui fata a rams insarcinata la 40 de ani..
nu putea ramane gravida si a infiat 2 copii, iar acum asteapta pe al 3-lea care il va face chiar ea!
am scris asta si pt fetele care-si doresc BBi 
Vio,mamica lui Mihnea
Alaturi de EMMA 
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 am aflat ca femeile care au folosit ciuperca aceasta(sub forma de medicamente) au ramas insarcinate... stiu de un coleg de-al meu a carui fata a rams insarcinata la 40 de ani.. nu putea ramane gravida si a infiat 2 copii, iar acum asteapta pe al 3-lea care il va face chiar ea! am scris asta si pt fetele care-si doresc BBi ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA ![]() Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
vio, e in metastaza !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
Gabi,poate ca e buna si pt metastaze...are mai multe proprietati ,pe langa cele legate de infertilitate 
citeste despre ea(ganoderma) pe internet 
previne si trateaza cancerul;
inhiba metastazarea celulelor canceroase;
- împiedica moartea subita a pacientilor de cancer, cauzata de embolism;
Vio,mamica lui Mihnea
Alaturi de EMMA 
MadameBovary spune:
Gabi, diagnoticul de trimitere e cel cu care l-au internat si operat? Si cel microscopic este cel din prezent, definitiv? Ca sa inteleg si sa stiu ce sa caut...
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Gabi, diagnoticul de trimitere e cel cu care l-au internat si operat? Si cel microscopic este cel din prezent, definitiv? Ca sa inteleg si sa stiu ce sa caut... I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
1Da!
2.Da!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
gabitza
tre sa plec iar, dar revin si ma uit !!! promit !
mult si ma
pentru tatal tau !!!
bei, ce va certati mai pe profesori, a? e foarte interzis cu un profesor universitar, asa ca linistiti-va
!!!
fetili meli distrabalati !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."