Campanie de responsabilizare a autoritatilor (10)
Raspunsuri - Pagina 19
kindly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kindly hello girls, am gasit decizia care sesizeaza neconstitutionalitatea legii RUAM. http://www.legestart.ro/Decizie-nr-418-din-2005-(MTUyMTcw).htm |
kindly spune:
| citat din mesajul lui LucaLuca Am gasit si Decizia Curtii Constitutionale asupra sesizarii de neconstitutionalitate a Legii privind sanatatea reproducerii si reproducerea umana asistata medical: http://www.ccr.ro/decisions/pdf/ro/2005/D418_05.pdf --------------------------- New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/ |
psj spune:
Kindly, esti de acord sa supunem la vot cine sa mearga?
Eu zic sa mearga Elena pentru ca daca nu era ea, ralucapaun, felicia, , marrina, ioanp76, claudia_prea, campania asta murea inainte sa apari tu si acum nu mai avea nimeni nici ce sa inscrie, nici ce sa premieze.
Am vazut in formularul de inscriere ca la rezultatele care trebuie jurizate ai trecut exact adresa blogului, deci blogul a primit premiul . Cat ti-a luat sa completezi formularul? 5 minute? Stii cat au muncit fetele care au scris articole acolo si care, culmea, nu au nicio pretentie sa ridice ele premiul?
Stii ca eu am inscris blogul la roblogfest dar nu am nicio pretentie tocmai pentru ca altii au muncit mai mult ca mine? Da, eu am vazut anuntul cu concursul, si? Am considerat ca fac un bine campaniei daca il inscriu, acum nu astept sa-mi ridice nimeni statuie.
Poate fiind mai noua in campania asta nu ai o imagine de ansamblu cat s-a muncit.
Sper ca daca Elena va primi cele mai multe voturi te vei supune majoritatii.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
kindly spune:
psj,esti de acord sa discutam aceste lucruri la telefon?te sun eu.
esti de acord ca acea scrisoare deschisa postata de sotul meu sa fie prezenta pe toate topicurile?
ti se pare corect sa citeasca toata lumea acea scrisoare si apoi sa voteze?
era cinstit ca aceasta propunere pe care ai facut-o acum tu,sa fie anuntata pe forum-pentru toate fetele care au muncit la aceasta campanie -din ziua cand s-a primit mail-ul pt acest premiu?vineri-20 feb.
ai afirmat pe alt topic ca intalnirea de la MS si cu SB sunt cele mai mari realizari ale campaniei de pana in momentul respectiv.
iti multumesc pt sinceritate.
ioana_p76 spune:
Si eu sunt de acord sa mearga Elenada, mi se pare cea mai buna idee, pentru ca prin prezenta ei cu gemenutii din burtica, arata ca se poate, ca infertilitatea se poate trata, ca are minunile din burtica in urma unei proceduri RUAM reusite.
Deci VOTEZ PT ELENA!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
LucaLuca spune:
Grupul de Initiativa "SOS Infertilitatea", prin nucleul sau care lucreaza la aceasta campanie de 11 luni (felicia, elenada, psj, ioanap_76, marrina si, cu voia dvs ultima pe lista, lucaluca) s-a pronuntat in unanimitate, prin consens, dupa doar doua minute de deliberare, ca la decernarea premiilor carol davila sa fie reprezentat de Elenada si Felicia. ["raluca bonzi" va fi prezenta doar cu spiritul, caruia i-a luat un bilet de avion cu aceasta ocazie.:))] un mesaj oficial in acest sens a fost trimis organizatorilor de pe adresa oficiala a grupului SOS Infertilitatea, pe care s-a si primit invitatia de a desemna doi reprezentanti oficiali. ii multumim lui kindly pentru inscrierea campaniei la aceste premii, nu ii vom nega niciodata meritul, insa juriul nu a premiat faptul de A INSCRIE campania, ci, ce surpriza!, campania in sine, reflectata via blog. nimeni nu isi poate asuma acest premiu la nivel personal si nu poate face presiuni pentru a merge sa ridice premiul in nume personal, intrucat este un premiu colectiv. iar colectiv s-a decis ca elenada sa fie cea care va ridica premiul, intrucat este implicata in campanie de aproape un an si este (foarte:) insarcinata, purtand astfel un mesaj foarte important: infertilitatea este o boala, dar o boala vindecabila, deci lupta noastra merita iar autoritatile trebuie sa ne ajute.
iar aceasta campanie, atat timp cat eu sunt implicata in ea, nu se va transforma in circ. miza este prea importanta.
| citat din mesajul lui kindly Luca,cine spuneai ca fura??? a se vedea data cand au fost postate. |
Mi-am facut cruce cu limba-n gura! Ce Doamne iarta-ma a furat bestia de Luca? :insert emoticon rasu-plansu here:
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
psj spune:
@kindly, din pacate(din fericire, de fapt) trebuie sa ies cu copilul afara, nu vad ce am discuta la telefon. Mi-am exprimat optiunea de vot.
Ai multa energie, sper sa o canalizezi pentru o cauza mai buna decat furtuni in pahare cu apa. Cand te-am rugat sa ma ajuti cu baza de date, n-ai gasit timp.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
claudia_prea spune:
Buna dimineata!
Fetelor, eu iarasi sunt putin in urma fata de voi, insa voi recupera.
Am intrat aseara pe fuga sa vad noutatile si sincera sa fiu am ramas socata citind "scrisoarea deschisa". Nu stiu exact ce si cum a fost, insa deja mi se pare deplasata directia acestor discutii.
Eram foarte incantata de faptul ca am reusit sa ne adunam aici sa facem un lucru foarte important atat pentru noi cat si pentru sutele sau miile de cupluri care nici macar nu se puteau gandi vreodata ca ar putea face FIV (din lipsa banilor), si ce era foarte important - implicarea anumitor persoane - in speta Luca- total dezinteresate in aceasta campanie.
Fetelor nu contest implicarea si efortul nimanui in aceasta campanie, insa ar trebui sa tinem cont, si eu stiu asta cel mai bine, datorita faptului ca atunci cand am initiat personal ideea de a implica autoritatile in problema noastra nu am avut impactul necesar, ca ceea ce s-a realizat aici se datoreaza intr-o foarte mare masura Ralucai. Nu stiu daca eu sau oricare dintre noi, daca am fi fost in locul ei, am fi facut ceea ce a facut ea pentru aceasta campanie. Inca un aspect deloc de neglijat si pe care e posibil ca fetele mai noi nici sa nu-l cunoasca, Luca a avut o perioada extrem de grea si dureroasa pe plan personal, insa si atunci a fost alaturi de noi. Nu fac lobby pentru Luca, insa datorita ei am facut ce trebuia facut si am stiut exact ce pasi trebuie urmati, si multe alte detalii de care noi habar n-aveam.
Cand am inceput aceasta campanie, speram sa putem ajunge la nivelul asta, insa toata lumea era sceptica, iar acum cand lucrurile au inceput sa se miste in favoarea noastra, noi ce facem ? stam sa ne certam intre noi care merge sa ridice premiul? Cred ca ar trebui sa ne reamintim de ce am inceput aceasta campanie,care este cu adevarat scopul acesteia si sa ne bucuram pentru fiecare pas inainte pe care-l facem.
Eu personal, nu am mai putut sa ma implic prea mult in aceasta campanie, insa fetele stiu ca se poate conta pe mine atunci cand este cazul.
Sper sa fie singurul mesaj pe aceasta tema si sa nu deschid o noua polemica printre fete.
Multumesc tuturor celor care au contribuit la reusita acestei campanii, si sa mergem mai departe pana ajungem la ceea ce ne-am propus - ajutorul financiar din partea statului in aceasta problema.
O saptamana buna tuturor! Sa fie cat mai multe voturi!
mihaele spune:
Votez pe Elena
Luca tot respectul pentru ceea ce faci pentru noi toate tinand cont ca tu LucaLuca nu beneficiezi de castigul aceste compani te pup te sustin cu toata fiinta mea si Doamne ajuta sa fie bine in continuare. Felicitari tuturor fetelor care au muncit enorm pentru aceasta campanie 
Sunt multe fete car intra citeste si nimic mai mult dar este optinunea fiecaruia daca vor sa se implice sau nu.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit