iritatie pe fata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinababau spune:

Foarte foarte bine merge A-derma de la Ducray. Ne-a prescris-o dermatologul si e extraordinara.
La noi a functionat mai bine decat Trixera. Nu zic ca nu e buna Trixera, cred ca depinde de la copil la copil.
Noi am avut probleme mari mari cu fata, pur si simplu ii zemuia fata pe la 6 luni si se scarpina intr-una, a trebui sa o legam de maini pt ca era sange pe fata. Si chiar cand a fost cel mai nasol i-am dat de vreo 5 ori pe zi si pana seara i s-a refacut toata fata. Altfel trebuia sa ne interneze, cu hidrocortizon in vena, ca era in stadiu de infectare.
Evita cortizonul daca poti, nu e benefic organisnului, mai ales organismului micut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

va multumesc din suflet pentru raspuns
aseara ma-m tot gandit ce sa fac si am hotarat sa scot toate produsele lactate din alimentatia mea ,nu am mancat capsuni sau ciocolata
Aseara dupa ce am unso cu crema a dormit foarte bine ,banuiesc ca nu o mai mancau si nu trebuia sa isi tot frece manutele de obraz
Eu pana acum o stergeam cu servetel umed si fara parfum la gurita dupa alaptat,ziceti sa incerc cu ser fiziologic,dar oare aici la noi care este?
de astazi am incercats o o dau si cu ulei fiert
o sau dau un google sa vad si celelalte produse scrise de voi,eu nu am auzit de ele.
va multumesc mult

Mergi la inceput

fetelor,va rog sa imi spuneti care este crema care o folositi?uite ce am gasit eu pe internet http://www.babybungalow.com/mustela.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna Rodica,

Mi-am aruncat eu un ochi pe site-ul dat de tine si nici o crema de acolo nu e cea de care ti-au spus fetele.
Stelatopia este o subgama Mustela care este dezvoltata special pentru copiii cu dermatita atopica/piele uscata. Pe langa Mustela Stelatopia, am mai folosit pentru piciul meu Avene Trixera si A-Derma Exomega. Cel mai bine i-a mers cu A-derma Exomega drept pentru care noi folosim si acum, atat crema cat si gelul de dus. Am incercat sa renunt la ea dar ii apar imediat pe picioare in special zone de piele uscata.

Sfatul meu este sa nu mai folosesti crema cu hidrocortizon sau alti corticosteroizi, pentru ca din pacate efectul este de scurta durata iar pe termen lung folosirea nu are decat dezavantaje.
Incearca sa o mai duci si la alt medic eventual ca macar sa ai un diagnostic, sa stii cu ce si cum sa lupti.
A, si incearca sa renunti si la servetelele umede. Sterge-o cu apa simpla daca nu ai la indemana ser fiziologic, ca tot e mai bine decat servetelele umede.

Vezi ca pe forum a fost destul de activ la un moment dat un subiect despre dermatita atopica si o sa gasesti acolo multe si interesante informatii. Daca vrei si eu iti pot povesti din experienta proprie despre aceasta dermatita dar repet, parerea mea este ca ar trebui sa ai totusi un diagnostic exact de la un medic mai ales ca tu spui ca episoadele se repeta si fetita este foarte deranjata de bubite.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena123456 spune:

Mustela Baby face....ser fiziologic gasesti in orice farmacie , chiar si in supermarket-uri mari la raionul de produse baby.

Ptr ca alaptezi iti recomand sa elimini laptele din alimentatia ta( recomdare care mi-a dat-o medicul meu pediatru) ptr ca poate sa provoace diaree bb tau , sau poate chiar si iritatia de pe fata ; iar daca e musai sa-l consumi , bea-l in combinatie cu fidea, orez, gris dar niciodata proaspat.

BB meu este alergic la anumite alimente ( chiar si acum cand are 1 an si 3 luni)in mod special la banane proaspete,capsuni ( e mostenire din familie , eu eram alergica la capsuni si soacra-mea este alergica la banane) in momentul cand le consuma se irita pe fata ptr 2-3 zile.

Mai fi atenta si la alimentatia ta , elimina legumele care iti pot provoca acciditate( rosie, castravete, ceapa, usturoi), nu uita ca tot ce mananci , laptele matern asimileaza.

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Tot Mustela iti recomand si eu...si de asemenea, eu as mai consulta un medic...e putin cam prea devreme sa ti se recomande hidrocotizon...cum spuneau fetele, iritatiile pot fi de la caldura sau de la frig, de la transpiratie...toti bebelusii fac...
Multa sanatate

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmis spune:

Mariuca avea o iritatie pe piele de care nu mai scapa. Am fost la pediatru si mi-a dat Emocom unguent. Era o iritatie de la balute si de la faptul ca isi freca fata de lenjeria de pat. Am dat-o cu unguent dar reaparea la cateva zile si atunci mama a aplicat tratamente babesti. i-a pus in apa de la baie un saculet mic cu taratza si dupa ce a spalat-o a dat-o cu vitamina A pe fata. in fiecare seara a spalat-o pe fata cu apa cu taratza si 2-3 picaturi de ceai de musetel si alternativ a dat-o cu Emocom si Vitamina A. Bebe nu mai are nimic acum. Uleiul ars e f bun pentru opareli. A mea s-a oparit odata tare si nu am scos-o la liman decat cu ulei ars.
Sa aveti liniste!

Mergi la inceput

Buna dimineata
va multumesc la toate pentru raspuns,am vazut ca in Ro sant foarte multe produse pentru iritatie,nu stiu daca le gasesc si aici
va rog imi puteti spune daca crema asta o folositi?http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=140788&catid=26908&brand=22188&trx=PLST-0-BRAND&trxp1=26908&trxp2=140788&trxp3=1&trxp4=0&btrx=BUY-PLST-0-BRAND&cmbProdBrandFilter=22188
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Rodica, sigur se gasesc si la voi astfel de creme, dar cel mai probabil se numesc altfel. E bine ca ai gasit marca Mustela, intreaba la farmacie sau la mamicile din US care e pentru iritatii la bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

rodica, fetita mea a avut fel si fel de iritatii pe tot corpul;ba de la un gel de dus,ba de la detergent, ba de la unele alimente la care este alergica,ba de la nu mai stiu ce;am incercat toate cremele posibile de pe piata si chiar daca unele chiar isi mai faceau "treaba" am ales sa o spal in infuzie de tarate; fara sampon/gel de dus; puneam multe tarate intr o oala mare apoi dupa fierbere strecuram si puneam fetita in ea... aveam timp si sa ne jucam.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput