Buna fetelor,
Este cineva care scapat de celulita prin acest procedeu. Poate cineva sa-mi recomande un salon care au acest aparat? Am inteles ca cel al Corinei Danila este f. bine pus la punct si personalul este f. amabil, dar am vazut ca deocamdata site-ul nu este disponibil.
multumesc
mussette
Am mai scris de vreo 3-4 ori pe aici, dar, repet: eu am facut vreo 35 de sedinte de endermologie la intensitate maxima (si deci am suportat ceva durere) fara nici un rezultat
A, bine, am niste multe sute de euro in minus
Eu sunt cazu' nefericit, probabil sunt si fericite...
Da, da si eu vreau sa ma apuc. Eu stiam ca e cel mai eficient tratament anticelulitic. Daca nici asta nu merge, nu stiu ce-mi mai ramane
Rall,doare? Are intensitati diferite sau cum,ca eu stiam ca doar plimba chestia aia pe tine.
Da, aparatul cu care am facut eu avea intensitati de la 1 la 10. Deci, depinde si de intensitate dar si de persoana care iti face.
Sunt mai multe domnisoare la salonul la care merg eu, la una dintre ele - abia simt cum trece cu aparatul peste mine si e placut-relaxant, la cealalta imi vine sa ma urc pe pereti, simt cum imi ia fiecare bucatica de carne si mi-o preseaza si strange (cam cum te-ai apuca tu singura de picior / burta, ai trage in sus si apoi ai roti carnea ).
Bineinteles, poti spune ca te doare si iti face mai incet.. eu insa am zis ca poate o sa am rezultate daca indur si asta...
Ca sa nu fiu carcotasa 100% as putea spune ca celulita s-a redus cu un 10-20% maxim. Insa parerea mea ramane ca efortul nu merita: a durat 3 luni pentru o imbunatatire aproape invizibila care se va reduce oricum probabil in urmatoarele 1-2 luni