Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza.... eu de abia sunt la jumatatea "cefelei" de dimineatza(ca numai cafea nu e inka asta pe care o beau). vad ca voi nu aveti somn eu o sa trebuiasca sa schimb salteaua de la pat ca am cam uzat-o. m-am culcat la 1 aseara si m-am trezit la.....11.30. sa nu spun ca mai puteam sa mai dorm dar am zis ca e prea de tot. sper sa fie valabila vorba aia si sa am un copil cuminte si somnoros ca ma-sa
saby - ne bucuram ca ai gasit parola. bine ai venit alaturi de noi

novus - eu am citit ca e normal ca in ultima luna sa scada cantitatea de lichid, asa se explica faptul ca multe femei slabesc sau stagneaza in greutate. deci, relax oricum eu zic sa nashti asa cum te sfatuieshte doctorul, stie el mai bine ca doar a vazutdestule in cariera lui. nu risca nimic, de recuperat te recuperezi oricum.

maria_k - ai pierdut dopul.... eu stiam ca daca il pierzi cu o sapt sau doua inainte de nashtere atunci este alb-galbui, cu cat e maiaproape de momentul nashterii devine maro sau are vinishoare de sange. sper ca nu aberez.

shasa - sincer.....mie imi place mult mai tare Petru.

fetele de ce stresati cu doua nume? al meu o sa aiba unul singur. nu ii place, ghinion, sa si-l schimbe el daca o sa aiba chef

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

ma lamuriti si pe mine unde punem pozele? e inca dimineatza pt mine tre sa ma intelegetzi

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si mie imi place foarte mult Petru, e foarte masculin! Si sobru si mai rarutz printre tinerele generatii.
Eh, 2 prenume se pun de obicei sa-i mai dai copilului o shansa daca chiar il detesta pe primul; + de obicei mai lasi o mama, o nasha, un sotz-ceva sa se simta si ei importanti punand un prenume!

28
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna dimineata burtici...eu abia m-am trezit :)
Va invit la un ceai.
Shasa contul picassa e functional..am pus si eu poze aseara.
Cu ocazia asta rog si celelalte burtici sa-mi urmeze exemplul si sa puna o poza -doua in albumul de pe picassa.
Ilinca..mie imi plac poza nr. 1 si nr. 5
Nici eu nu am dormit prea bine, m-am foit pe toate partile pt ca amortesc la cat de grea sunt :). La susu merg numai o data pe noapte...dar abia ma ridic din pat.
Danonique..nu ai pus cele mai multe kg....eu am pus 15 pana acum Avem timp dupa sa le dam jos..mai ales dak alaptam.
Popmpa mea de san e manuala si am luat si un set de mameloane de silicon...aparatori din alea...dar nu am idee cat vor fi de eficiente.
Am si eu o intrebare...ati facut vaccinul antitetanos?
Ma duc sa pap ceva si revin.

34+

Mergi la inceput

despre alaptat - eu am incercat sa citesc tot ce mi-a cazut in mana, am vazut tot felul de filmuletze demonstrative si la cum ma cunosc o sa reushesc. mda....stiu...sunt si f modestacred ca secretul e sa nu te stresezi, sa nu iti cantaresti copilul de 3 ori pe zi, sa nu renunti ushor si sa ai rabdare ca organismul tau sa se regleze incet conform nevoilor copilului.trebuie sa stim perioadele de creshtere ca sa nu ne speriem si sa credem ca am ramas fara lapte. dupa care eu cred ca mai e o problema pe care multe mame nu o recunosc, isi doresc sa revina la stilul lor de viata obishnuit, iar alaptatul devine uneori un inconvenient, nu poti sa bei un pahar de ceva, nu poti sa fumezi, nu poti sa iei un tratament, nu poti sa mananci unele chestii care iti plac....etc....si uite asa e mai ushor sa zici la toata lumea:nu am mai avut lapte. nu condamn pe nimeni, pt ca adevarul e ca dupa 9 luni de restrictii e greu sa o mai tzi asa inca 9 sau chiar mai mult.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Va invit la un ceai.
Cu ocazia asta rog si celelalte burtici sa-mi urmeze exemplul si sa puna o poza -doua in albumul de pe picassa.
Nici eu nu am dormit prea bine, m-am foit pe toate partile pt ca amortesc la cat de grea sunt :). La susu merg numai o data pe noapte...dar abia ma ridic din pat.
Danonique..nu ai pus cele mai multe kg....eu am pus 15 pana acum Avem timp dupa sa le dam jos..mai ales dak alaptam.
Popmpa mea de san e manuala si am luat si un set de mameloane de silicon...aparatori din alea...dar nu am idee cat vor fi de eficiente.

34+

ce cont pe picassa???? hai ca acum am si eu chef sa pun o poza. pliiiz. e acelashi id ca la yahoo?

edit: gata, am gasit id-ul, dar vad ca nu e aceeashi parola ca la yahoo. cine mi-o trimite si mie?

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dragutelor,
Cum intru pe contul Picasa, ca nu am reusit. Airys21...help!!!
Eu am propriul cont, cine se plictiseste poate intra sa se delecteze cu pozele mele
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog

Gigelica +30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Va invit la un ceai.

34+

pt vorbele frumoase de mai devreme!!!
Eu nu inteleg cum este cu contul comun si adr de mail...
Unde aveti pozele??? Eu am parola de la contul comun..da degeaba o am ca nu stiu sa ajung la el...si o am scrisa cu litere mari..asa se baga?? Parola de la mail este aceeasi cu asta de la cont???

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna fetelor...sunt streasata ca nu simt mogaldeata..deobicei il simteam toata noaptea si dupa ce papam...acum simt ceva foarte vag.., offf.
Aseara dupa baie mi-a curs llichid lipicios din titi stang, o pata destul de maricica si din titi drept dar mai putin.
Fetele care intrebau de mopul H2O...eu am Bio Cleaner...bidonas cu abur la 120 grade. sunt multumita de el...o sa-mi fie de folos pentru ca eu am patul din panza (si stiu foarte bine cum se depoziteaza ele pana ajung la raft - paraf la greu), asa ca atat patutul, caruciorul si salteluta....o sa trec cu jetul de abur fierbinte peste ele (daca va luati sa nu puneti mana in jetul de abur...ca face-ti buba), functioneaza pe principiul oalei sub presiune.
Mop vreau si eu..ca am in casa gresie si parchet, iar parchetul este inchis la culoare si lucios...la 2 zile daca nu-l sterg se face un praf mai ales sub pat .

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

neata fetele pun si o poza dar unde ? dati-mi si mie un link, o parola ceva ce tb ca nu am inteles...
da aris ce bine ar fi ca bebe sa semene cu noi ca si tocmai ce m-am trezit de juma de ora

32+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput