Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
cocufan spune:
am spus ca va voi tine la curent cu cursurile de puericultura.
am fost vineri si mie mi s-a parut interesant. 45 de min se face gimnastica pt burticute si taticii se cam plimba pe afara![]()
apoi 40-60 min se tine cate un curs. noi am prins exact cursul despre nastere. mi s-a parut util si mie si taticului.
marti mergem din nou, cursul va fi despre lauzie. apoi o luam de la capat pt ca am prins finalul unui ciclu.
33+
aris26 spune:
florinela - daca il simti e bine. nu conteaza cat de tare loveshte in stanga si in dreapta, important e sa il simti
. au si eu zile si zile....azi o fi mai lenesh![]()
32+
poze
AMR 8 saptamani 
simina_kin spune:
Cocufan ti-am trimis PM
Eu cred ca ar trebui lamurita o chestie....pe prima pag apare "ID PICASSA.... iar eu am reusit sa intru pe picasaweb.com deci cu un singur "s"
ARIS PE SEXI ESTI MAMAICOOO!!!
Poze
saby spune:
Buna dimineata fetele
!
Eu acum juma de oara am facut ochi. Bine dar am si motiv de am dormit atata. Amfost aseara la ziua nasei noastre si ne-am intors pe la 5 dim. Eram rupta de oboseala....deh nu mai stiu cum e pe la chefuri din astea.
Fetelor spuneti-mi si mie cum sa pun poze....Pleaseeeeeeeeeeee!
Sabina
29 mamica de
Maia Andreea
alex2alex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 merci mult fetelor pt ajutor am pus pozele, acum se incarca 32+![]() poze AMR 8 saptamani ![]() |
semnez condica,
si...as vrea si eu parola sau ce-mi mai trebe pt conturile comune.
Alex...
... 30+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui saby Buna dimineata fetele !Eu acum juma de oara am facut ochi. Bine dar am si motiv de am dormit atata. Amfost aseara la ziua nasei noastre si ne-am intors pe la 5 dim. Eram rupta de oboseala....deh nu mai stiu cum e pe la chefuri din astea. Fetelor spuneti-mi si mie cum sa pun poze....Pleaseeeeeeeeeeee! Sabina 29 mamica de Maia Andreea |
TI-AM TRIMIS PM
Poze
anamariame spune:
Fetele, vreau si eu parola de la contul cu poze, as adauga si eu una cu mine. Cine o stie si are vreme, rog sa mi-o trimita.Pisigri, vreau sa iti multumesc pentru pontul cu magazinul din Canta. Am luat ieri patut, de care sunt foaaarte mandra, pentru ca imi place la nebunie. Sper sa fi facut o alegere buna!Pe mine azi bebelina m-a trezit la 8:30 cu lovituri, si m-a tinut asa cam o jumatate de ora, insa am reusit sa adorm inapoi pentru inca vreo cateva ore.Ana-Maria
28+
aris26 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Cocufan ti-am trimis PM Eu cred ca ar trebui lamurita o chestie....pe prima pag apare "ID PICASSA.... iar eu am reusit sa intru pe www.picasaweb.com deci cu un singur "s" ARIS PE SEXI ESTI MAMAICOOO!!! Poze |

esti o dragutza
bine astea sunt inainte de sarcina
...nici nu mai speram eu sa fiu gravida, ashteptam cm-ul sa incept tratamentul hormonal de inducere a menopauzei pentru vreo 6-7 luni de zile...iti dai seama... asa ca multa bafta
32+
poze
AMR 8 saptamani