Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Claudina ce frumos a fost la munteeeeeeeeee ! Ati svut si un pic de zapada
Aici doar ploaie....
Din poze pare ca ati luat juma de casa cu voi pt bebe ![]()
![]()
![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
EvaF spune:
Am citit ceva ceva si am revenit
LMA CODRUTA!!!
LMA BABYMOM!!!
Delphinas, asteptam vestea cea mare
300, de ce crezi ca sunt scumpe hainutele la Z? Un body e 18 ron, eu zic ca e ok, au si sosete, pantalonasi, hanorace la preturi rezonabile, marca grain de ble. Noi avem majoritatea hainutelor, in afara celor primite de afara, de la Z si Miniblu-Orchestra, super faine si preturi ok. Dar cele mai calitative hainute sunt cele de la Carter's, eu una nu am vazut la noi si e mare pacat. Au niste bodyuri superbe si le tot speli si zici ca sunt noi. Fata de alte marci ieftine dar repede se duc, se scamoseaza si se fac urate.
Nerantula, nici noi no way diversificare cu biberon, tot exclusiv lingurita. Vad ca semanam mult in felul cum ne crestem copiii, alimentatie, vaccinuri, avem pareri fff similare, bag seama
Info date de tine mi se par juste, cele legate de inceputul diversificarii la 6 luni, dar inca meditez daca e ok sa incep direct cu cereale. Vedem...Multumesc muuult pt postul tau
Khristin, m-ai spart. Iridiologist???????????????![]()
Tell me more!!!!
Simodina, vad ca Mara si Noah isi fac program de somn similar! Sper sa o tina tot asa
Ce simpatic e David, Babytza, asa tipa si Noah sa ne atraga atentia, tipa si la jucarii, la el insusi in oglinda, nu ii tace gurita neam! Cred ca e o etapa in viata bebeilor tipatul asta.
O sa pun si eu un film cu guralivul cand am timp sa il trim-ez ca e lung rau....
Andy, eu sper sa fie o pasa usoara asta cu laptikul, eu cred ca daca bei ceaiul celebru si o bere fara alcool, si, mai ales, daca esti odihnita si relaxata, o sa ai si laptik ca la Verdun
In alta ordine de idei, Andrei face maine poimaine 6 luni, daca ii mai bagi un bibe nu-i capat de tara!
Simodina, vad ca Mara si Noah au program de somn similar! Sa o tina tot asa, sper.
Cosmy, se pare ca e ideal de inceput cu piersica dar nu prea prindem sezonul noi. Pacat.
Claudinna, ce fain la munte, se vede ca v-ati simtit bine. E casa voastra acolo sau cabana?
Ce dulce e Razvan cand rade, pana acum l-am vazut doar serios, filosof![]()
Ada, vizionat poze de la botez
dar nu am avut timp sa citesc pe blog ce si cum, sper ca a fost frumos. Sa iti traiasca crestinul. Tati a facut corp separat?
Luminita, eu am recipiente gradate de la Avent care sunt pt lapte dar se inchid etans si le voi folosi pt mancarica, ca nu ma mulg deloc si nu am la ce le folosi. Sunt 20 parca intr-o cutie, le gasesti si in farmacii, si pe c h i c b e b e. Eu iti recomand cantar de bucatarie, electronic, e mai precis. Noi avem de mult pt ca sotul cand gateste are nevoie de precizie![]()
![]()
Piolica
, noi am facut Pasteur-Pentaxim nu Glaxo-Infanrix, dar tot alea 6 sunt inclusiv Euvax B pt Hepatita B. (la 2 si 6 luni doar)Eu stiam ca Hepatita C se ia prin transfuzii si pe cale sexuala, dar ma rog, la noi este obligatoriu acest vaccin contra Hep B si ce era sa facem?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
Eva, multumesc, merg acum sa le vad online, e mai sigur ca asa le voi achizitiona. Vazut si poze cu bebe Noah, un dulce, un scump, un frumos foc, ce mai, m-am topit!

Ada, imi place f mult textul invitatiei de botez! F f f mult!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
claudinna spune:
hehe, multumim frumos, fetelor. v-am mai zis, a fost superb la munte si razvan a fost in largul lui. l-am plimbat ore in sir in marsupiu si cand i se facea somn, isi canta si adormea
Ramo, deci itzi place de zambaretzul meu zgatios:))
Eva, e intr-un fel "acasa":)) avem acces nelimitat si gratuit, e f frumos si ne-am simtit f bine
am vazut pozele cu Red Noah. este superb!!! se vede din poze cat e de vioi si de simpatic! te inteleg perfect si imi place cum descrii ceea ce simti vis a vis de el! mie imi vine sa-l mananc pe fiu-meu!
babytza, da, am cam plecat cu ceva lucruri dupa noi, dar mai mult pt el, sa se simta bine, ca nu am vrut sa am probleme cu el, mai ales ca eram la ceva sute km distanta de casa.
in prima noapte s-a foit un pic, dar a doua deja era ca acasa a dormit bustean!
acum am curaj mai mult sa plec cu el, s-a facut mai mare, ii dai jucarii si isi ocupa timpul cu ele...si cu cineva alaturi, ca altfel se plictiseste.
in mashina, cat nu a dormit, a vrut sa se uite pe geam si era cu capul in toate partile, f curios, ca pana acum ceva timp...parca era adormit si cand era treaz, adica nu-l atrageau atat de mult stimulii si nu cerea in brate, statea cuminte in scaun...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
eva poate isi golisera colectia, erau reduceri cand am intrat eu in magazinul din orhideea. Nici nu mai tin minte ce haine erau, dar preturile "originale" la ce am vazut sareau de 100ron... si nu, nu erau haine de iarna...
Data viitoare daca ajung ma uit mai atent sa gasesc si hainele de care spui tu.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
CD27 spune:
La Multi Ani
Codruta
Babymom 
Sa fiti sanatoase si sa veti parte de tot ce va doriti!!!
Si pentru puiutii de azi La multe lunite !!!:
Sebastian de Aly_c
Dimitri de Muuh
Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de ala77
Ciprian de alexa si mami 

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Codruta27 spune:
Dragele mele, dragi,
Multumesc frumos pentru urari! Sa fim sanatoase cu toatele, sa avem parte numai de bucurii si impliniri! Va invit la o felie de tort si o gurita de sampanie! 
Imi cer scuze ca nu am mai apucat sa raspund la intrebarile voastre referitoare la plecare. Am fost la Moeciu, am plecat Vineri pe la 12, si am ajuns la 16:30. Vladut s-a comportat admirabil pe drum. A mancat si a dormit linistit in scaunelul lui si, mai rar, la mine in brate. Nu am avut nicio treaba cu el la munte. Nu l-a deranjat deloc schimbarea de mediu. Asta ne-am dat curaj si deja ne gandim la urmatoarele excursii!
In rest, suntem bine, au plecat si musafirii, asa ca sper sa stam un picut la taclale ( in cazul in care Printul Vlad mai vrea sa mai doarma putin). Descarc si pozele imediat!
Pupici multi!
Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
Nerantula spune:
Revin asupra cerealelor, indicatia de inceput este pentru cerealele de orez numai, celelalte se pare ca au ceva gluten, nu cat graul, dar sunt de evitat la inceput.
Eva, pediatra spunea ca grasutii sa serveasca cerealele la masa de 10, iar slabutii la penultima masa. Avand in vedere ca Gruia e mai degraba slabut (aveam 6.760kg aseara), o sa ii dau cerealele seara. Nu cred ca e musai sa incepi cu cerealele, insa ea ne-a zis clar legumele inaintea fructelor pentru ca, daca se incepe cu fructele care-s dulci, e posibil sa respinga legumele care-s mai fade (mai ales albiturile).
Si, daca un aliment este respins de copil, sa avem incredere in el ca are un motiv serios, sa nu insistam, putem reveni asupra lui ulterior. Masa trebuie sa fie un moment placut pentru toata lumea, e indicat ca parintii sau macar persoana care ii serveste masa bebelusului sa manance alaturi de el. Nu se va face din momentul mesei un spectacol, copilul ar putea fi distras sau inhibat de cei din jur care s-ar uita la el si 'l-ar incuraja'.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
danadumitru spune:
Buna seara, fetelor!
De intrat pe forum noi intram mai rar, mai mult cand avem nevoie de ajutorul vostru
, asa ca speram ca ne iertati si ne cerem scuze.
Vroiam sa va intreb , cele care luati cerazette, ati avut probleme cu scurgeri de sange? ( scuze pt descriere, dar altfel nu stiam cum sa ma adresez)in prospect este mentionat acest lucru, dar vad ca la mine dureaza cam de vreo saptamana.....
Rienuca mea este toata numai un zambet si ne bucuram de ea in fiecare momoment.
tuturor fetelor
piolica spune:
LA MULTI ANI Codruta, babymom.
eva. ambele hepatite se iau pe cale sexuala / transfuzii de singe. L'hépatite B est due à un virus qui provoque des lésions inflammatoires du foie. La contamination se fait surtout par voie sexuelle, mais également par voie sanguine (aiguilles contaminées, notamment chez les toxicomanes, lors de tatouages ou de piercing…), et plus rarement de la mère à l’enfant lors de l’accouchement. Le virus est fortement contagieux, 100 fois plus que le virus HIV. D’après l’Organisation Mondiale de la Santé, il y aurait 350 millions de porteurs du virus dans le monde. Les zones de forte endémie (zones où la maladie est très présente) concernent principalement le continent africain et l’Asie du Sud-Est.
oricum, acum ca l-am facut, e bun facut. Apropos de prevenar, se pare ca nu e obligatoriu in Franta ci fff puternic recomandat si acoperit de catre asigurari la 100%. hahaha! si p'asta il facui!
fetele, va pup pe toate si va urez o seara cit mai buna! noi azi sarbatorim 3 luni de cind sintem in Franta! nu stiu cind a trecut timpul!
Mamica fericita de bebelina Elsa