Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)
Raspunsuri - Pagina 16
Adryana_4u spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte - Daca este vreo mamica pe a carei fetita o cheama sau o va chema BIANCA va asteptam cu drag aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125313&whichpage=1
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
mh spune:
Nemo, al meu tot Germany dar cumparat aici.
Da se poate sta cu familionu, exista un fotoliu pat in camera.
Cu stersu asa repede tre sa fie neonato de acord, nu stiu exact care e protocolul cu bb, vaccinurile si icterul...
Mihaela 25+ & Irina ( nov 2005)
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicuratze Carla,eu as lua copilul cu mine,e adevarat ca va fi obosita,dar cred ca va fi mai speriata cu cineva strain decat cu voi la spital. elena, 20 cu +Radu (21.10.2005) |
Sanatate multa lui Raducu!
Asta e o varianta, dar si la spital trebuie sa se ocupe cineva de copil cat timp tati se ocupa de mine.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
miruta spune:

La multi ani ,Flavia si Simsof.Sa aveti o sarcina si o nastere usoara ,bebici sanatosi si mancaciosi!Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!

Mirela
20+ si minunea mea
Antonia Maria
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/
Serialbastre spune:
Am inceput sa adun si eu cateva poze intr-un album, nu de alta dar eram invidioasa pe burticile voastre
, parca a mea nu mai crestea ... dar s-au schimbat treburile. 
http://picasaweb.google.com/AndreeaTui/Sarcina#
Andreea
22+ 
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Legat de problema spatiului locativ, parintii mei mi-au dat o idee super: dulapuri supraetajate. Adica peste ce dulap de haine aveam noi, am pus si dulapiorul de hainutze ale Elizei. (dupa aia am mai schimbat ordinea pe rafturi, sa ajung mai repede la ce mi-e trebuincios). Mai sunt si cutiile acelea (de exemplu pentru sosete) care se pot ascunde sub pat sau sub patutul lui bebe (eu tin acolo pungile de Pampersi neincepute). Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) La noi toate dulapurile sunt din podea pana in tavan 19+ |
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui nemora ad-o la mine cat va filmati voi pe bune zic Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) |
Saru' mana, dar daca nastem in acelasi timp?
Acuma serios, prefer sa nu o las intr-o casa pe care nu o cunoaste si apoi sa disparem si noi, dar multumesc pentru oferta. Pe unde stati?
Carla,
nemora spune:
Carla, in Dristor, piata ramnicu sarat
a mai trebuit o vara de-a mea sa lase copilul la noi ca nu avea cu cine, era moarta de stres ca nu sta cu nimeni fie-su, ca urla. L-am ametzit cu jucarele, a dormit in brate la matusa-mea, a mancat tot, cand au revenit, nici nu s-a uitat la ei 
asa ca daca va e in drum, o astept
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
CarlaV spune:
Flavia si Simsof, La multi ani!
Multumesc pentru tot, revin mai pe seara, va pup pe toate
.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
maria_bunica spune:
"La Multi Ani!"si de la noi pt Flavia si Simsof!!
23+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi