Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Aloha!
O saptamana buna va doresc!
Ma bag si eu in seama pe aici 5', pana mi se face supa de chimicale la care am poftit (din aceea instant, plina de glutamat,mmmm...o minune, ce ciorba de perisoare).
Eu sunt exeplificarea proverbului :sa faci ce zice popa, nu sa faci ce face popa. Recomand numai apa plata si sucuri proaspete cui ma intreaba, dar eu am baut o doza mica de cola de dimineata (bine, la tensiunea mea era si cazul) iar acum am poftit la aceasta supa de plastic. Iaurtul de capra l-am lasat naibii, poate o sa-l beau in sila mai tarziu..

Si acum sa va mai povestesc apropo de planificari si de condus masina pana la spital...la prima sarcina faceam kineto cu Cerasela Radu, la Giulesti...o draguta... care ne-a povestit intr-o zi cum au decurs sarcinile ei (2) la Giulesti. In afara de faptul ca toata lumea (asistente si dr.) astepta sa cotizeze la fel ca si restul pacientelor de pe strada, ea ne explica noua tehnica kegel, respiratie, concentrare ....toate cele..frumos. A confirmat ceea ce auzisem si credeam ca sunt povesti, cu asistente care jignesc mamele. Dar la a doua sarcina, cam prin luna a 8-a s-a gandit sa se duca la mare, ca nu avea nicio pb, totul mergea perfect, si dor nu era sa priveze primul copil de aerosoli...si au inceput contractiile...si-a dat seama ca nu sunt false, dar a crezut ca are timp sa se urce in masina si sa vina la Bucuresti. Cam pe autostrada bb 2 dadea semne ca vrea sa iasa, iar ea saraca se chinuia sa-l tina , sa nu tipe, sa nu sperie copilul din spate si sa nu-l sperie pe sotul care se concentra sa conduca...nici prea tare sa nu-i dea palpitatii sotiei care era in chinurile facerii dar sa si zboare ca sa nu nasca mosita de soferii de pe tiruri. A zis ca abia a apucat sa se urce pe masa si a si iesit

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Hellooo, mamicute de albinutze!

Ce faceti? Vad ca ati scris o gramada in weekend. Ati fost tare harnicute!

Am vazut ca vorbiti de spatiul de locuit. Noi avem 3 camere, dar acuma vine al doilea copil... Eu o sa pun initial fetita in dormitor cu mine (probabil taica-so se va muta in camera mare - asa a facut si la Bogdan primele luni ca era durere - se trezea din 2 in 2 ore, ne-a innebunit), apoi daca va dormi toata noaptea o voi muta cu Bogdan in camera. Nu vreau sa o pun de la inceput cu Bogdan ca sa nu-l trezeasca pe B. si pentru ca mie chiar mi-e groaza s-o culc in alta camera asa mica. Nu mi-am facut probleme pana acum ca ar fi B. frustrat, ma gandesc ca el e acum destul de mare si intelege. In cel mai rau caz ii iau pe amandoi in dormitor cu mine
Noi vrem sa ne facem casa, avem terenul cumparat, dar acum chiar nu e momentul. Mi-e groaza si de criza financiara, plus ca preturile sunt in scadere continua si nu vreau sa dau acum o gramada de bani pe materiale ca sa ma trezesc apoi ca valoreaza jumatate.

LauraOana, sa stii ca si Bogdan le zice parintilor mei pe nume, respectiv Rodi si Joe (asa l-au botezat pe taica-miu colegii in facultate - de la Gheorghe), el stie ca ei sunt bunicii lui, pe mine nu m-a deranjat niciodata. Cred ca te deranjeaza mai mult din cauza soacrei

Carla, nu stiu ce sa-ti spun legat de plecatul la spital. Cred ca e bine s-o luati pe Saby cu voi si sa va intalniti cu nasii (am retinut bine?) la spital. Si sa se intoarca ei cu fata acasa, pana atunci vine si bunicul. Numai ca na, eu nu stiu copilul si nu stiu cum reactioneaza.

Stiti ca asteptam saptamana trecuta cu sufletul la gura rezultatul de la exudatul nazal al lui Bogdan. Din pacate s-a dovedit ca are streptococul pneumoniae , asa ca de ieri dimineata am inceput antibioticele. Mai nasol e ca ii dam Eritromicina, de 4 ori pe zi, si trebuie sa il trezesc si noaptea ca sa i le dau.
Copilul e bine, nu mai are decat niste mucisori, care s-au decolorat si rarit de cand ii dam antibioticul.
Homepata spunea ca putem sa rezolvam problema si cu tratament homeopat, dar imi era mult prea frica, plus ca poimaine e ziua lui si nu vroiam sa stea acasa. Duminica avem rezervat la un loc de joaca, si trebuia sa anulam tot. Asa, doctorita spune ca streptococul sigur moare dupa 7 zile de antibiotic, mai ales ca a iesit sensibil la antibiograma.

Hai, ca scriu rar, da' si cand scriu ...

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

23+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna fetelor...
eu am dureri constante de burtica.....sunt ciudate, nu sunt crampe....sunt dureri......efectiv......

am pus poze noi cu burtica ...daca vreti sa le vedeti....sunt mai indecente....

22+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Carla, daca nu am nici un simptom dar copilul are streptocoul, ar trebui sa ma duc sa-mi fac un exudat nazal?

Ely, ai fost la doctor?

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Uau, Iubita, ce poze am vazut eu
Si tu si burtica sunteti foarte frumoase!

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

emhashulica, esti faina, tu!
sa-l intrebi si cume cu neonatologia (tipa de mi-a barfit de ei a zis ca sunt ok, au garzi non-stop, deci nu se pune nicio problema la asistenta nou-nascutului)

tiana, nu e in regula, ia un no-spa si mergi la medic...

dicirstea, la cum se naste in ziua de azi in romanica, mai bine in masina...

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hello burtici!

Nemora, eu am inteles ca la neonato au super echipamente. Si ca medicii sunt dintre cei mai buni, toti medici de spital, capabili sa se ocupe si de cazurile nasoale.
Tania, ce poze frumoase....
Didi, pofta buna. Asa mancare sanatoasa...
Strunfita, sanatate multa piticului. In ceea ce priveste dormitul fetitei cu tine si intelesul lui Bogdan... am rezerve. mai bine ii culci pe amandoi cu tine in aceeasi camera si daca alege el sa se mute in camera lui, este mai bine. Altfel se va simti dat la o parte.
Maria, Carla, Andreea, Oanele noastre, Cata, unde sunteti?

Ioana 27+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna burticute!!

Strunfita...multa sanatate piticului si imi pare sincer rau de rezultatul primit de la exudant!!
Tiana...super sexi pozele!!Iar burtica foarte frumoasa!!
Nicuratze..multa sanatate puiului!!
AlexsiMatei...ce frumos a nins..ca in povesti..
Bebe_Beca...si eu am adormit foarte greu aseara!!Probabil de la atata leneveala..ca in afara de scurta intalnire cu cumnata,nu am facut mai nimic ieri!!
Mh...am vazut pozele!!Ce par cret ai!!Dar nu am vazut poze cu burtica!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

aici sunt...la datorie..

Dici...mi-ai facut pofta de supa la plic!!Cred ca imi trimit sotul sa imi cumpere supa crema de ciuperci!!Pofta buna!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua burtici harnice!
Astazi e ziua flaviei-alt! La multi ani, sanatate maxima si sarcina usoara in continuare!
Carla, eu eram in situatia lui Saby cand s-a nascut fratele meu (aveam aproape 6 ani) si tin minte cat si-au batut capul ai mei cu cine sa ma lase acasa in situatie de urgenta. Pana la urma a venit la noi o matusa. Tin minte ca varianta "de avarie" era o vecina de incredere. Nu aveti o vecina, o persoana cunoscuta de Saby, in care sa aveti incredere? Cred ca mai puteti vorbi cu o baby-sitter careia sa ii explicati clar ca e posibil sa trebuiasca la un moment dat sa vina rapid. Nu stiu daca e o idee buna sa o luati cu voi la spital. Nu am experienta nasterii inca, dar presupun ca in momentele acelea de stres maxim e posibil sa se simta neglijata.
Ely, linisteste-te! Am o colega la facutate care are un baietel de o luna jumatate sanatos tun, desi ea a facut tratament cu antibiotice prin luna a 6-a pentru infectie urinara.
Va pupic pe toate si sper sa reusesc sa citesc toate paginile pe care le am "restanta"!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
25+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput