Litoral 2009 - unde mergem?
Raspunsuri - Pagina 6
Alexandra spune:
Subscriu!
O mizerie! Totul e un santier, de la vila Alexandra la plaja trebuie sa traversezi soseaua, sa mergi printru-un camp in plin soare unde seara te mananca tantarii, nu ai unde sa te plimbi seara pentru ca tantarii te omoara, e o zona mlastinoasa si e raiul lor. In timp ce pe noi ne omorau tantarii acolo, in Mamaia nu era nici urma de ei fiindca acolo dadusera cu prafuri sau cu ceva si nu mai erau.
Camera la vila Alexandra e minuscula, atat cat sa te arunci din usa in pat.
Plaja e relativ goala in timpul saptamanii, dar in week end vin localnicii la picnic si trec cu masinile pe plaja IN MARE VITEZA, de trebuia sa ne pazim copiii cand veneau din apa la caerceaf mai ceva ca pe bulevard. Plus fum de la gratare, manele si tot tacamul.
[/quote]
Draga Lora,
in anul 2006, atunci cand fetita mea avea un an si jumatate, am fost la vila Alexandra din Mamaia Sat.
A fost pentru ultima data cand am mai calcat pe litoralul romanesc.
O idee mai proasta nu am putut sa am si nici un concediu mai ratat ca ala nu am mai avut de atunci.E adevarat ca e o plaja linistita, dar ai uitat sa precizezi prin ce coclauri trebuie sa treci ca sa ajungi la ea.Si de cainii care te insotesc pana la plaja.
Sotul meu mergea cu o piatra in mana inaintea noastra ca sa ne apere.
Iar ca la restaurantul din curtea pensiunii n-am vazut atatea muste de cand mama m-a facut.
Mancarea era ok, dar ce folos, daca trebuia sa stai tot timpul sa-ti aperi ciorba, painea, sucul, de muste.
Poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci, dar eu nu vreau sa stiu si nici nu ma intereseaza.
Eu zic sa va duceti unde vreti si unde credeti ca e mai bine, dar cand un an intreg muncesti ca sa platesti un concediu ratat, si sa te intorci cu un gust amar acasa, mai bine cantariti de 2 ori inainte sa luati decizia cea buna.
[/quote]
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Eu vreau. Anul asta mergem in Grecia la mare, insa nu se stie, daca dispare criza ca prin minune, poate ajungem un week-end si la marea noastra. Lora, mami de Iustina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766 Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
uite aici
http://www.turistinfo.ro/costinesti/cazare-costinesti/pensiunea_fulga-c1191.html
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ingridnen spune:
Arata super pensiunea din Costinesti !
Dar se pare ca nu primesc animale de companie..nu am vazut simbolul acela jos si noi vrem sa mergem anul acesta cu catelul..
Ingrid si Cristi 6 ani
pussi spune:
citat din mesajul lui iahim Pussi,si noi vrem sa mergem in Mamaia ,la hotel Comandor...Am fost in urma cu 5-6 ani,cand inca nu aveam copil,si ne-am simtit foarte bine...Plaja imensa,nisip fin,curat,bucataria buna si multa ,multa liniste....Nu stiu cum mai este in ultimii ani,anul acesta am dori sa luam si copilul(5 ani).Imi este teama de bucatarie,nu stiu cat de bine se mananca ....Imi este groaza de enterocolita la mare(motiv pentru care nu am plecat pana acum cu fii-miu).... Daca mai ai detalii,te rog spune-mi.... Astept si alte pareri.... |
ultima data am fost acolo in 2006, era doar partial renovat si din aceleasi motive ca si tine l-am reales... desi va fi a 4 oara cand merg tot acolo! Am optat pt. inceputul sezonului ca sa evit enterovirozele! Te tin la curent.
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui ingridnen Arata super pensiunea din Costinesti ! Dar se pare ca nu primesc animale de companie..nu am vazut simbolul acela jos si noi vrem sa mergem anul acesta cu catelul.. Ingrid si Cristi 6 ani |
Suna si intreaba ca sunt f draguti si poate fac o exceptie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ingridnen spune:
Multumesc, Anca, am gasit intre timp ceva foarte convenabil la 2 Mai.
80 Ron pe noapte camera incepand din 20 august, cu caine cu tot
Ingrid si Cristi 6 ani
Marox spune:
Pentru mine litoralul românesc e un mister. Nu pricep si pace cum se poate ca hotelurile sa fie pline atunci cind toata lumea se plinge de tot - plaja, apa, calitatea serviciilor. Am fost anul trecut in august, la Mamaia. Nu mai scriu povestea, ca am scris-o dupa ce m-am intors. Am avut surprize placute (restaurantele, amabilitatea angajatilor de peste tot) si neplacute (hotelurile neintretinute si extrem de scumpe, marea plina de alge, trenul rapid care mergea precum mocanita). Si cum spuneam, daca toata lumea ar fi nemultumita de calitatea serviciilor si/sau preturi nu s-ar mai duce pe litoral. Dar hotelurile, asa paradite cum erau, afisau complet!!!
Pomenea cineva de Coasta de Azur. Mult timp am trait cu impresia ca preturile sint inabordabile. Ei bine, nu! Sau nu chiar asa! Pt ca noi am mers acum 3 ani, in mai, la Fréjus Saint Raphael, intre Saint Tropez si Cannes, o saptamina ne-a costat cam 250 €. Era un apartament de 2 camere inchiriat intr-o resedinta de turism cu piscina, la 100 m de un supermarché unde ne cumparam ce voiam pt masa. Eram cam departe de plaja, 1km, dar cum aveam masina si sezonul nu era in toi, nu am avut probleme cu parcarea. Vremea a fost superba, am facut si baie si avantajul a fost ca am putut vizita toata coasta fara inghesuiala.
Asta-i link-ul:
http://www.odalys-vacances.com/location-vacances-Frejus.html
Anul asta ne orientasem catre o alta destinatie, insa o sa mergem la munte, pina la urma:
http://www.odalys-vacances.com/location-vacances-La-Londe-les-Maures.html
lum0880 spune:
Am analizat si reanalizat cu mare durere de cap unde ne vom petrece concediul anul asta. Am luat in calcul si varianta Bulgaria, Turcia, Grecia, insa balanta a inclinat spre litoralul romanesc. Hotelurile din Bulgari, unde am fi salvat bani la transport sunt exagerat de scumpe pentru ce ofera, mai ales cele cu All Inclusiv. Sa dau 1000 de euro doar pentru cazare, pentru un sejur de 6 nopti la bulgari, no way! In final am ales Hotel Majestic din Mamaia. 6 nopti in iulie 3500 RON cu mic dejun, pranz ( bufet suedez). Singura cheltuiala suplimentara va fi cu cina si atat. Plaja este foarte aproape, aspect care a contat foarte mult, hotelul are piscina si pentru copii, are si un parculet si ce-ai mai important ca nu nise mai cere nimic in plus, gen plata sezlongurilor etc.
Daca am fi ales o alta tara, ar fi trebuit sa ma scot inca cateva sute de euro pentru transport, asigurare etc.
In concluzie, pentru un hotel care sa-mi ofere macar aceleasi conditii intr-o alta tara, as fi platit mult mai mult.
iahim spune:
Marox,depinde de fiecare ...si problemele lor..
Pentru multi un banut in plus conteaza...As fi ales o vacanta "dincolo" dar pentru copilul meu voi merge tot pe litoralul romanesc...
Lumm,este frumos la Majestic!Am fost mai demult si mi-a placut...