Litoral 2009 - unde mergem?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

noi am fost anul acesta la mamaia - la caraiman . pret bun si cazare ok . in rest ca-n romania . nu te costa ca in afara , dar nici nu ar avea de ce daca te uiti la portar care are 10 locuri libere si nu te lasa sa intri ca nu mai sunt locuri , iar alea ocupate cu placute nu cu masini sunt pentru dnul director x , dna y . daca asculti la unii cum se cearta ca acasa , dar dupa miezul noptii , daca te uiti la unii cum scuipa seminte de zor pe plaja , sau arunca sticla de bere langa umbrela . mai dureaza pana avem conditi ca in afara , dar si pana vom deveni civilizati ca cei din afara .

ceea ce ma contrariaza este faptul ca in orice concediu am fost in strainatate am intalnit multi romani , dar toti erau ca niste mielusei . oare erau numai cei civilizati , sau se poarta frumos numai in afara pentru a impresiona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Noi am fost anul acesta la 2 mai. Am fost foarte incantati, in special de liniste, de faptul ca nu esti bombardat cu multimea aceea de "suveniruri"in drum spre plaja.Plaja nu e aglomerata. Pentru familii cu copii eu zic ca e super. Am stat la "La Dinamo", iar despre ei numai de lauda.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Stiti cumva hoteluri pe litoral care sa primeasca tichete de vacanta? Pe net nu am gasit cine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ellinia, ar trebui sa stie Agentiile de turism... cand iei biletul, platesti in tichete

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Unita Turism accepta tichete de vacanta, intra pe situl lor si vezi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

A mai fost cineva pe la noi pe la mare de curand?

Ceva noutati pe lista "de mers/de evitat"?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Am fost si noi cateva zile in Constanta de pe 4 pana pe 9 august. Noi am stat in apartamentul unor rude langa satul de vacanta. Marea din dreptul hotelului Perla am vizitat-o doar seara in care am ajuns si era plina plina de alge, apa arata ca si cum era petrol in ea, iar mirosul nasol se intindea pana in strada. Asa ca urmatoarele zile, desi puteam ajunge pe jos pana acolo (presupunand ca treceam in tihna pe langa zecile de tarabe cu mii de jucarii, desi m-am intors singura sa cumpar doua microfoane sa ne dea copiii spectacol), am preferat sa mergem cu masina in zona de nord, apoi la Modern in Constanta, la Aqua Park si de doua ori in Nadovari. In toate aceste locuri a fost ok. Iar in Navodari mult mai putin aglomerat. Am mancat la o pizzerie din Navodari de la marginea drumului de doua ori, a fost ok adica mancare buna si preturi normale. Nu stiu cum se cheama, doar ca scria pizzerie si initial am intrat sa intreb daca au si supe (pt copii) si aveau. O data am mancat la restaurantul turcesc de pe Bd. Tomis, Nur Kaptan Baba, ne-a placut, desi nu au prea multe feluri de mancare, insa le poti vedea pe toate in vitrina inainte de a comanda si personalul e foarte grijuliu. Si o data la un restaurant chinezesc. Seara am fost la circul Medrano in Mamaia, unde a fost super, chiar merita. Nu merita insa biletul cel mai scump fiindca nu e aproape nici o diferenta intre scaunele normale si tribuna. Iar preturile la alimente sunt duble, o apa plata la jumate fiind 5 ron. Ei sunt cam hoti de felul lor, toata lumea se trezea cu un pui de tigru in bratele copiilor carora li se facea poza iar dupa aceea iti cereau 40 ron de fotografie ca sa ti-o dea. Iar in pauza erai invitat sa vizitezi gradina lor zoologica la 10 ron/de persoana, persoana fiind si un copil de 1 an. Ceea ce oricum nu merita fiindca animalele din zoo oricum defileaza in scena la sfarsit: canguri, girafe, etc. Insa spectacolul a meritat, singurul dezavantaj e ca dureaza de la ora 21 la 23, ora cam tarzie pentru copiii mici, desi al meu baietel de 2 ani si 8 luni a rezistat pana la sfarsit.
Am mai fost la minizoo de langa delfinariu si planetariu si tot acolo la expozitia de reptile si serpi si expozitia de rechini vii. Pe cea de pasari exotice am ratat-o ca am iesit prea tarziu de la minizoo, inchidea la 19,00, iar pentru planetariu copiii nostri sunt prea mici.
Au vazut in schimb acvariul de langa caziou si au fost incantati sa il descopere pe Nemo si pe prietena lui.
Cu telegondola nu am apucat sa mergem, ne tot intrebam daca are aer conditionat, n-am aflat insa tot seara cred ca e cea mai buna optiune.
La Aqua Magic intrarea pentru doi adulti si doi copii peste 3 ani e 165 ron, sunt doar doua bazine pentru copii, pe restul nu au voie decat copiii peste 1,20 m. Ce am mai facut ne-am plimbat intr-un colac dublu pe un raulet in jurul piscinelor, eu cu un copil intr-o gaura, fetita mea in cealalta, tinandu-te de niste manere de colac. La mancare, iar preturi mari.
Si cam atat din experienta noastra.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihadum spune:

Buna ziua,
in anul acesta a stat cineva la hotel Piccadilly in Mamaia? Vrem sa mergem cu un copil de 2 ani, am gasit o oferta foarte buna prin Olimpia Turism, fara masa. Daca aveti informatii recente va rog sa ma ajutati.
Multumesc, Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

http://www.royalday.ro/luna-de-miere/
Bulgaria - Nisipurile de Aur - Complex Amphora Palace

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

M-ar interesa un hotel/ pensiune /vila situat chiar pe plaja in Costinesti .
Am fost anul acesta in concediu , dar mai vrem sa mergem cateva zile si ne-am gandit la Costinesti.

Mergi la inceput