Litoral 2009 - unde mergem?

Litoral 2009 - unde mergem? | Autor: miri2007

Link direct la acest mesaj

Buna!

Vrem si noi sa ne luam un bilet pe Litoral, de preferat la Mamaia, sa mergem impreuna cu bebe nostru care acum are 10 luni.

Care dintre voi a fost nul trecut pe acolo, ne puteti impartasi si noua din experientele voastre. Nu prea stim ce hotel sa alegem, avand in vedere "echipajul" largit, cu Bebe la bord!!!
Ati intalnit vreun hotel care practica un regim "all inclusiv" ca in afara?

Merci mult!

Miri2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da blue laguna parca se numeste. anul trecut am fost in "vizita" la un prieten cazat acolo in sistem all inclusive.....dar sincera sa fiu la banii aia as fi ales sa merg "inafara" . noi vara trecuta am fost cu bb de 8 luni si am ales neptunul dar sincer..... raportul calitate -pret e un dezastru... noi am zis categoric NU litoralului romanesc. mai bine la munte la noi sau in alte tari la mare.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Si noi vrem sa mergem undeva anul acesta cu bebe la mare dar nu in tara.
Fetita o sa aiba 8-9 luni pt ca vrem sa mergem in august/septembrie.
Nu cred ca o sa avem probleme.
Noi ne-am gandit la Turcia cu plecare din Cluj.Aveti si alte sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Pt cele din Bucuresti sau imprejurimi, va recomand cu caldura Bulgaria.

Este adevarta ca bufetul de AI nu este asa "dotat" ca in Turcia, dar Dudu a mancat anul trecut fara probleme. Nu i-am dat chiar din toate felurile de mancare, am evitat prajelile sau sosurile, dar a mancat la greu carnita de curcan cu cartofi, paste cu branzica (in fiecare seara era un bol cu paste simple) si multe asemenea. Pt bebe sub un an este putin mai greu, dar tot s-ar gasi niste combinatii. Oricum, este mai usor decat ne-a fost noua cu un an in urma, la Mamaia!

Cazarea a fost super ok (am avut patut de bebe in camera si tot confortul necesar), iar pretul ceva mai mic ca in Turcia. In plus, ne-a fost mai usor sa incarcam tot ce aveam de luat cu noi in masina, decat sa mergem cu avionul.

Singurul inconvenient ar fi va la Nisipurile de Aur se platesc umbrelutele si sezlongurile, dar nu in toate statiunile este la fel. Noi anul acesta vom opta probabil pt Albena.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Da ...sunt mamici care nu se incumeta cu bebe mic sa plece departe de tara , si pe buna dreptate , insa la bulgari pentru inceput este ok. Apoi daca ai iesit undeva afara la turci , greci , egipt , nu mai are rost sa mai mergi la bulgari....ca nu-ti mai place !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi plecam de pasti in sicilia cu bb de 1 an jumatate. iar la vara am vrea sa mergem in antalya la all inclusive. sunt curioasa cum va reactiona acum cand vom merge cu avionul pana ind in sicilia (avand in vedere ca e o neastamparata si ca avem si escala)!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui lidiadanaila

Apoi daca ai iesit undeva afara la turci , greci , egipt , nu mai are rost sa mai mergi la bulgari....ca nu-ti mai place !

lidia

Mie mi-a placut mult mai mult la bulgari(Kaliakra-Albena) decat la turci( Kusadasi- Kustur Club) Iar Grecia....acolo mi-a ramas gandul, dar daca plec cu copil mic si neastamparat, din cauza distantei...prefer Bulgaria. Oriunde-i mai bine decat pe al nostru litoral.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

noi am fost anul trecut la hotelul modern in mamaia, un hotel de 4 stele cu all inclusive. ce mi-a placut a fost camera dubla extinsa, cu o canapea extensibila pe care puteau dormi lejer 2 persoane. acum poate nu sunt eu f.pretentioasa, sotul meu a mai avut obiectii, mai ales referitor la bauturile oferite gratuit, indigene...de oradea...daca stiti ce vreau sa spun, sa nu fac reclama....mie sincer mi-a placut: piscina pt adulti si copii, mancare buna nu trebuia sa asteptam pana aduce chelnerul la masa comanda...copiii s-au simtit bine...la mare era problema, nu stiu, cum ieseam din complex ne loveam de "realitatea dura" : mancatori de seminte pe plaje, alge, curatenie....sa zicem ca a fost relativ ok...dar parca mai ok era la piscina...la hotel personalul era super amabil, chiar nu-mi venea sa cred. eu sincer as repeta experienta....cred insa ca anul asta vom alege altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

ad riana, si eu am fost anul trecut cateva zile la Modern/Mamaia dar nu mi s-a parut ca ar avea vre-o legatura cu conceptul de all inclusive. In restaurant trebuia facuta comanda dupa lista, stateai ceva pana aducea mancarea, sucurile...erau niste bidoane cu apa si colorant in ea, iar sambata seara ne-au obligat sa mancam pe terasa (era cam racoare afara) pentru ca in interior aveau un botez. Piscina micuta, curata dar cu paturi insuficiente. Plaja....ca la noi, n-are rost sa mai comentez. Noroc ca n-a fost pe banii mei ca altfel ma enervam rau.

miri, iti recomand Turcia sau Bulgaria, hotel de la 4* in sus cu all inclusive. In Turcia exista cateva resorturi cu destinatie clara pt familii cu copii si vei avea toate facilitatile. Noi am fost cu copil de 5 luni in Turcia si a fost perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

ad riana, si eu am fost anul trecut cateva zile la Modern/Mamaia dar nu mi s-a parut ca ar avea vre-o legatura cu conceptul de all inclusive. In restaurant trebuia facuta comanda dupa lista, stateai ceva pana aducea mancarea, sucurile...erau niste bidoane cu apa si colorant in ea, iar sambata seara ne-au obligat sa mancam pe terasa (era cam racoare afara) pentru ca in interior aveau un botez. Piscina micuta, curata dar cu paturi insuficiente. Plaja....ca la noi, n-are rost sa mai comentez. Noroc ca n-a fost pe banii mei ca altfel ma enervam rau.

miri, iti recomand Turcia sau Bulgaria, hotel de la 4* in sus cu all inclusive. In Turcia exista cateva resorturi cu destinatie clara pt familii cu copii si vei avea toate facilitatile. Noi am fost cu copil de 5 luni in Turcia si a fost perfect.

Anya

apoi nu stiu cand ai fost tu dar in niciun caz nu faceam comanda la masa pt mancare...mancarea era expusa asa cum se face peste tot la all inclusive si te serveai cu ce doreai, cat doreai si de cate ori doreai. da la partea cu sucurile, asa cum am mai spus, am avut obiectii. la piscina nu erau multe paturi dar nici aglomeratie nu era, noi am avut loc de fiecare data...nu are rost sa faci comparatie intre turcia si romania pt. ca nu exista termen de comparatie...dar nici sa fim rautaciosi vis-a-vis de incercarile mai mult sau mai putin reusite si inspirate nu mi se pare corect. mie chiar mi s-a parut ca oamenii aceia s-au straduit atat cat a tinut de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu pt. bb asa mic, 10 luni adica, nu as alege Mamaia ca statiune. Daca tot v-ati orientat spre litoralul romanesc, as alege o statiune mai linistita, nu asa haotica si zgomotoasa pt. bb. Mamaia e pt. familii, dar cu copilasi mai marisori. Parerea mea .

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput